Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

Beta slovník

Beta verze slovníku - http://beta.slovnik.seznam.cz. Můžete sem psát návrhy na vylepšení a hlásit chyby. Děkujeme za vaše připomínky, jsou pro nás důležité. Pište nám dál, slovník budeme dále upravovat na základě vašich připomínek.

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • fly.high fly.high - 15.05.13 09:11:03

Chyba - I have no cue
    Dobrý den, u výrazu "cue" jsem nalezl frázi "I have no cue" ve významu "Nemám ponětí". Podle mě se jedná o chybu, s výrazem I have no cue jsem se nikdy nesetkal, za to jsem často registroval výraz "I have no clue". Nejde v aktuální frázi ve Slovníku o překlep?

• kapitanek.bk kapitanek.bk - 14.05.13 13:33:40

Slovnik.
    Moc Vám děkuji za tento slovníček. :-D ;-) :-))

• satkova81.petra satkova81.petra - 12.05.13 10:25:51

JEN 500 slovíček
    dobrý den
    prosím 500 slovíček, které lez ukládat je velmi málo
    můžete to prosím změnit???
    děkuji Vám

• satkova81.petra satkova81.petra - 12.05.13 09:56:08

sezname
    můžeme vás požádat o nějakou zpětnou vazbu????
    děkujeme ;-)

• satkova81.petra satkova81.petra - 12.05.13 09:48:24

tisk s výslovností
    dobrý den ,dalo by se ke slovíčkům přidat i výslovnost ...tak jako je to ve slovnících, když si slovíčka vytisknu a chci se je učit neznám výslovnost... děkuji petra

• satkova81.petra satkova81.petra - 12.05.13 09:47:33

řezení slovíček
    lepší řazení slovíček
     lepší řazení slovíček
      dobrý den , uvítala bych lepší řazení slovíček , pokud si je člověk přidává do oblíbených, jeden sloupec, je nepříjemné mít pod sebou jednou české slovo jednou anglické atd. prosím zkuste to změnit, děkuji Petra

• vladimir.kajs@email.cz vladimir.kajs@email.cz - 06.05.13 14:46:07

vlastni "lekce"
    Dobry den,

uvital bych, kdyby bylo mozne si ukladat oblibena slovicka do vlastni (lokalni) db podle definovanych "adresaru/lekci" (lekce 1, lekce 2, nebo smlouva A, smlouva B,...)
    Pripadna moznost zkouseni slovicek z techto lekci by mi usetrila cas na vyvinuti vlastni aplikace 8-)

Diky za zpenou vazbu,

VK

• Ratloz Ratloz - 05.05.13 11:49:43

Bubliny s překladem při surfování
    Zdravím,
    téměř nonstop se pohybuju na anglických stránkách, a když myší zůstanu stát na nějakém slovíčku delší dobu, objeví se bublina s překladem - Dá se to vypnout?
    A pokud ano, musím pro "trvalé odstranění" zůstat přihlášený na seznamu?

• martinekovi martinekovi - 03.05.13 15:21:59

využívaní možností slovníka
    proč nelze jako v minulosti rozkliknout nabídku časování sloves, skloňování pod.jmen? Děkuji předem za odpověď.

• BradacMarian BradacMarian - 30.04.13 14:25:47

řada nepřesnosti v ekn. NJ a ANJ
    občas použiji zdejší slovník pro vyhledání ekonomických výrazů. Narážím na řadu nepřesností, které by měly být lépe specifikovány, jelikož jejich užití ve větě působí vždy jinak.
    např. dnes bych zmínil, že je rozdíl mezi účetní závěrkou a účetní uzávěrkou.

• Michek.Tomas Michek.Tomas - 29.04.13 21:53:15

Zmizení
    Dobrý den,

po delší době jsem si zařadil nějaká nová slovíčka do seznamu a koukám že mi všechny ostatní které jsem si doposud uložil zmizely neznámo kam. Může někdo poradit?

• pavelcaha8 pavelcaha8 - 29.04.13 11:18:13

Počet uložených slovíček
    Dobrý den,
    uvítal bych možnost uložit si více než 500 slovíček. Tato hranice mi přijde neadekvátní. Navíc oznámení o dosažení hranice jsem si, bohužel, všiml až po delší době, jelikož je napsáno malým a nevýrazným písmem.

• satkova81.petra satkova81.petra - 12.05.13 09:55:02

RE: Počet uložených...
      souhlasím

• satkova81.petra satkova81.petra - 28.04.13 14:13:20

seznam
    dobrý den
    čte toto někde ze zástupců seznamu.cz někdo kdo by řešil naše podněty???? děkuji za info

• satkova81.petra satkova81.petra - 28.04.13 14:10:26

lepší řazení slovíček
    lepší řazení slovíček
     dobrý den , uvítala bych lepší řazení slovíček , pokud si je člověk přidává do oblíbených, jeden sloupec, je nepříjemné mít pod sebou jednou české slovo jednou anglické atd. prosím zkuste to změnit, děkuji Petra

• jirachy jirachy - 28.04.13 13:52:16

ve slovníku nepřeložej
    neproplachujeme ;-((

• Jiplid Jiplid - 28.04.13 13:05:35

Cybí ve slovníku
    Něměcky : Sanddorn Česky : rakytník

• ondrejzacha ondrejzacha - 27.04.13 11:57:20

výslovnost němčina
    výslovnosti u němčiny nesedí ke slovíčkům (vyzkoušeno na initiative -> výslovnost "initiator", initiator -> "initiieren", initiieren -> "injektion"...)
    btw fórum na lidech je fakt vtipnej způsob získávání feedbacku...

• khk286 khk286 - 26.04.13 10:15:33

chaos
    ten slovník není to,co bych si představovala.napíšu např. kupoval jsem a objeví se mi být-be a kupovat - buy!!! ale tohle jsem přeci nenapsala v požadavku na přeložení?neskloňuje ani nečasuje to a docela by mi vyhovovalo aby to napsalo i jak se to řekne-lidově např. být-be-bí...jinak je to k ničemu, kdo jazyk umí tak toto nepotřebuje a kdo ne a chce se naučit, tak tady na tom určitě ne!!!

• Jaroslav.Pur Jaroslav.Pur - 25.04.13 09:29:53

Časování a skloňování
    Ve slovníku pro ruštinu mi nelze zobrazit detail časování sloves a skloňování podst.jmen. Prosím o informaci, co může být příčinou tohoto stavu. Děkuji.

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se