Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

Doprava na mapy.cz

Diskuze k dopravním informacím na Mapy.cz.

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • dodz dodz - 04.02.13 12:41:00

Dopravní
    Dobrý den,chtěl bych Vám říct,že to co zlepšujete stojí vždy za h...o.Sezname už se vzpamatuj a nedělej ze sebe vládu.Zlepšili jste bazar a prase aby se v tom vyznalo.Takže radši už nic nědelejte co by Vám odradilo klientelu.

• jirka101010 jirka101010 - 11.12.12 18:19:39

Problém
    A na mobilu to budu zjišťovat jak?Takhle zjistím na mobilu dopravní info za pár sekund.Mapy se mi na mobilu načítají několik minut a často se vůbec nenačtou.Nechte prosím tuto službu tak jak je.

• anina92 anina92 - 14.11.12 18:44:36

abiko
    ahojky

• cubr.jan@email.cz cubr.jan@email.cz - 25.04.12 06:52:10

mapy.cz
    Prosím o zachování možnosti zobrazení kombinace letecké mapy současně s dopravní situací.

• jiri.paseka@email.cz jiri.paseka@email.cz - 15.11.12 10:49:58

RE: mapy.cz
      Prosím Vás, ponechte alespoň tuto službu tak, jak je. Myslím si, že to tak vyhovuje skoro všem. Děkuji mockrát.

• jana.volak jana.volak - 19.04.12 22:19:48

Myslím, že by to byla škoda.....
    Ale už jsem si zvykla, že když něco funguje tak se to zruší, takže mě to ani nepřekvapuje....:-(

• Nykodymova.lenka Nykodymova.lenka - 14.04.12 13:37:49

Hlas proti
    Jsem také proti, chybí přehledné popisky. Ale zůstává otázka, zda na tyto názory někdo vůbec bude brát ohled.......

• mapy.cz mapy.cz - 16.04.12 15:33:16

RE: Hlas proti
      Dobrý den, názory uživatelů sledujeme a přemýšlíme, jak se zachovat. Pro doplnění seznamu omezení máme několik možností a zvažujeme, zdali jsou efektivní.

• zdendalevy zdendalevy - 10.04.12 08:34:21

Výpis nehod
    Zdravím , prozatím jsem proti, už jenom z důvodu, že na mapy.cz chybí rychlí přehledný výpis všech omezení a nehod.

• veravyhlasova veravyhlasova - 09.04.12 17:05:28

názor na změny
    Dobrý den
    já osobně nepozoruji žádné lepší změny na nvém potrále který je jen o trochu složitější,ve vyhledávání,už jen návod že na mapách.cz musím zaškrtnout změny,ale změna je zřejmě život :

• aronmiroslav aronmiroslav - 21.03.12 11:58:08

Dopravní události
    Aproč to dělat jednoduše, když to jde i složitě, že!!!!!

• mapy.cz mapy.cz - 21.03.12 16:28:17

RE: Dopravní...
      Pěkný den, když nám napíšete, co konkrétně vám přijde na Mapy.cz složité, můžeme s tím něco dělat.

• manalan manalan - 16.03.12 17:14:00

Mapy ???? co to je za nápad.
    pomalu mi to připomná naši vládu,co bylo jednoduché to se musí zničit aby to šlo udělat složitěji.Kdo na tohle přišel,měl by dostat metál. Milan

• mapy.cz mapy.cz - 21.03.12 16:27:16

RE: Mapy ???? co to...
      Pěkný den, kdybychom věděli, co konkrétně vám na novém zobrazení dopravní situace vadí, mohli bychom s tím něco dělat. Takto bohužel ne.

• raciceB raciceB - 14.03.12 16:57:17

Dopravní informace
    Těžko mohu sdělit svůj názor, když na Mapy.cz jsem dosud žádné dopravní informace nenašla :-(Nejsem už nejmladší, prosím... poraďte mi, jak se mám orientovat. Dříve jsem jen klikla a dopravní události byly ihned k dispozici. Děkuji moc. Iva

• mapy.cz mapy.cz - 14.03.12 17:18:29

RE: Dopravní...
      Dopravní situaci najdete snadno, buď na staré adrese doprava.mapy.cz kliknete na odkaz "... informacemi na službě Mapy.cz", nebo na službě Mapy.cz v záložce Změna mapy zaškrtnete pole "Dopravní situace".

• mapy.cz mapy.cz - 13.03.12 15:03:11

Doprava.mapy.cz bude přesunuta na Mapy.cz
    Jak se vám zobrazení dopravních informací na Mapy.cz (http://www.mapy.cz/#c=r) líbí? Chybí vám něco oproti původní doprava.mapy.cz? Nebo naopak něco přebývá? Dejte nám vědět svůj názor.

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se