Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

FireFox

!!! POZORNĚ ČTĚTE - Než budete chtít s něčím poradit, uvědomte si, že nikdo tady není věštec, takže napsat, že něco NEJDE, opravdu nestačí. Musíte být konkrétní v tom, jak se Váš prohlížeč chová a co přesně děláte, kam klikáte, co počítač hlásí apod.!!!

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • karol.charlie karol.charlie - 22.05.13 15:46:37

uložení všech panelů jako záložky
    Dá se to udělat tak, aniž by se mi vytvořila nová složka?

• Hanyse.k Hanyse.k - 22.05.13 18:50:30

RE: uložení všech...
      Tak to nevím, díval jsem se na netu a nic se mi nepodařilo najít. Když si vybereš přidání všech panelů do záložek, tu složku nejde nějak obejít, aspoň mě se to nepodařilo. A nestačí ti to uložit a pak v knihovně stránek upravit, tam kam to potřebuješ ?

• karol.charlie karol.charlie - 18.05.13 20:42:00

chybějící plugin windows media player
    Pokud se to někomu stane, tak stačí v about:config najít plugins.load_appdir_plugins a změnit to tam z false na true.

• rom154 rom154 - 15.05.13 00:13:05

nový panel a divná stránka
    Fajn večer, když dám nový panel, objeví se tam místo těch náhledů nejnavstěvovaých stránek toto - http://www.sweetpacks-search.com/?barid={84FA2411-B76E-11E2-A10D-001D60F44A22}&crg=3.1010000.10011&s t=23

dá se to nějak odstranit? Stačí odinstalovat a zase nainstalovat? Díkys moc

• Hanyse.k Hanyse.k - 17.05.13 17:39:57

RE: nový panel a...
      Vyzkoušej toto: http://malwaretips.com/blogs/remove-sweetpacks-toolbar/

• rom154 rom154 - 18.05.13 11:17:24

RE: nový panel...
        pomohlo to, díky moc :-)

• rom154 rom154 - 18.05.13 15:06:14

RE: nový panel....
          ještě jeden dotaz: nějak mi zmizely ty ikonky webů v adresnym řádku. Mám firefox 21. Díky MOC

• alphazel alphazel - 01.05.13 10:00:19

Dotaz Thunderbird
    nenašel jsem bohužel diskuzi na téma Thunderbird, tak píši sem o radu.
    Asi po roce používání Thunderbirdu potřebuji změnit heslo u jednoho z účtů a nemohu ani za nic najít kde heslo přepíšu. Prosim o radu. Děkuji

• leopardac leopardac - 26.04.13 09:30:24

Uvítací stránka
    Dobrý den.Po aktualizaci Firefox 20 se mi při spuštění prohlížeče nejdříve objeví stránka "Vítá vás Firefox,poté hned najede str.Startovní program Mozilla a hned jako třetí Lištička vás vítá.Chtěl bych aby při kliknutí na ikonu prohlížeč se mi objevil hned seznam.Děkuji za radu. ;-((

• leopardac leopardac - 26.04.13 09:32:00

RE: Uvítací stránka
      Ještě k tomu wšemu se mi ukládá do záložek služby,mapy,zboží,zpráwy a to při každém spuštění...

• Hanyse.k Hanyse.k - 26.04.13 18:37:36

RE: Uvítací...
        Si nastav domovskou stránku Seznam.cz. Nástroje > Možnosti, karta obecné, položka Při startu aplikace Firefox nastavit "Zobrazit domovskou stránku". V poli domovská stránky si nastavíš uvedený Seznam.cz.

• leopardac leopardac - 27.04.13 17:18:57

Možná jsem se blbě zeptal ale nejsem blbec nastavil jsem si všechno jak má být ještě před dotazem.Jakmile kliknu na prohlížeč opět a zase tři okna a samo že se to uloží do záložek. ;-((

• Hanyse.k Hanyse.k - 27.04.13 21:21:01

Vyzkoušej vypnout tu lištičku, vím, že to někomu taky dělalo problémy. Případně vyzkoušej nouzový režim: https://support.mozilla.org/cs/kb/Nouzov%C3%BD%20re%C5%BEim

Pokud ti to bude v nouzovém režimu fungovat, tak postupně zapínej všechny doplňky a zkoušej, který ti to dělá.

• honzac66 honzac66 - 23.04.13 19:17:42

Rozmazávání písmen mozilla
    Tak jediné co pomohlo bylo vypnout hardwarovou akceleraci. Díky za radu. Snad už to bude ok :-)

• Hanyse.k Hanyse.k - 23.04.13 22:22:18

RE: Rozmazávání...
      Tak hlavně, že něco z toho zabralo ;-)

• honzac66 honzac66 - 22.04.13 09:30:31

Rozmazávání písmen mozilla
    Dělá to jen mozilla. Písmo jsem neměnil. Řekl bych, že to děla od aktualizace (zkoušel jsem nainstalovat zpět starší ale dělá to pořád). V nouzovém režimu je to ok. Ovladače grafické karty mám aktuální.

• Hanyse.k Hanyse.k - 22.04.13 17:08:02

RE: Rozmazávání...
      Sám s tím nemám zkušenost, i po aktualizaci mi to jede v pořádku. Našel jsem, že by mohlo pomoct vypnout hardwarovou akceleraci. Nástroje > Možnosti > Rozšířené, karta Obecné. Dále co jsem se dočetl, že v nastavení windows by se mělo zapnout Clear Type. Jako další variantu jsem našel použití tohoto doplňku: https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/anti-aliasing-tuner/

Vyzkoušej to a napiš jak si dopadl, v případě, že by měl jěště někdo takový problém, díky.

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se