PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Zdravé papání a vše kolem něj
Důležité než zažádáte o příspívání! http://hubneme-zdravym-papanim.blog.cz/ Za naší spolupráce vznikla stránka http://papame.blog.cz. Recepty posílejte na: mnamozni.recepty@seznam.cz a klarka91@seznam.cz
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
Tato diskuze je moderovaná. Pokud do ní chcete přispívat, požádejte správce této diskuze.
-
Po dlouhé době :)
Ahoj, už snad roky sem jenom nakukuju a... mam pocit, že jsem vypadla z režimu, tak zkusím napsat, jak na tom jsem :)
Jinak 26 let/160cm/57 kg, chtěla bych hubnoucí režim...
8:30 porce bílkové rolády se šlehačkovou náplní a čerstvými jahodami (nezačínám nejlíp, ale oslavovalo se a bylo potřeba to dojíst....)
9:30 Jillan Michaels 3ODS
10:00 velké jablko, které jsem nastrouhala a hodila od toho hrst slunečnicových semínek
12:30 Dva kousky grilované vepřové panenky a grilované brambory
17:00 Dva větší knacky lehce mázlé pomazánkovým máslem, na tom plátky sýra a šunky, jako obloha spousta salátové okurky a ředkviček
21:00 žloutková omeleta (tuším, že žloutky nejsou ideální(?), ale zbyly po té roládě, tak jsem s nima něco provedla) do které jsem opět naházela pár slunečnicových semínek, rajče.... a pak jsem se ještě vrhla na dvě malé taštičky z listového těsta plněné trochou brynzy....) -
Pracovní
Tak nějak tápu v tom jak se stravovat při práci. Jídla v kantýně nejsou chuťově špatný, ale zase většinou z prášku či s tunou oleje.
Takže si tam dávám oběd jen když je nějaká ryba, nebo něco, co doma tak často nemám.
Dnešní:
7:00-Vaječina ze dvou vajec, 2pl šunky, slunečnicový chleba (cca 50g), žervé, cherry rajčátka
9:30-Ovocná Activia (jiné jogurty tam k dispozici nejsou a bílá mi moc nejede), 3pl sypaného musli, vanička malin
12:30-Celozrnné těstoviny s mletým masem a rajčatovou omáčkou (obří porce)
16:30-Cereální kaiserka, rama, pl šunky, pl eidamu, baby špenát, cherry rajčátka
20:15-Velké kuřecí stehno s rýží + nějaká zelenina -
Dnes - H?
Včera jsem měla teplotu a dneska mi ještě nebylo úplně nejlíp, tak bez sportu.. A jídlo mám kvůli práci dneska trošku posunutý.
22 let/174 cm/70 kg
SN 8:00 - miska ovesných vloček (60g?) + hrstka sušeného ovoce + bílý jogurt + kl granka + banán
SV 11:00 - jablko + 1/2 bílého kefíru
SV 13:00 - 70g rustikální pečivo + mázlé gervais (40g) + 2pl eidamu 30% + rajče
OB 16:30 - 50-60g kuskus + vepřový plátek na přírodno + zelenina
VE 19:00 - mozarella + 3 knacky + zelenina
2VE 21:00 - hrnek syrovátky -
Klouby
Co jsem začala víc sportovat, trochu cítím klouby, hlavně kotníky, častěji mi křupou a je to nepříjemné. Nesportuji nijak extrémně, odpočinek mám.
Na co se soustředit ve stravě, abych tomu pomohla? Případně mi klidně poraďte nějaký vitamín nebo doplněk stravy. -
U
7:15 hod cz rohlik s CB a boruvkovou marmeladou
10:00 miska musli med-orech zalito mlekem, 5 merunek
13:00 obalovane kure pecene ve slehacce s brkasi
15:30 2 http://papame.blog.cz/1301/cokoladove-muffiny, bily jogurt, mrkvovy salat
18:30 krajic domaciho cz chleba z pekarny, flora, tak 60-70 g sunky, okurkovo-redkvickovy salat
pohyb - v ramci dobrovolniceni v terenu 2 hodiny jizdy na kole s prestavkami
spat pujdu brzy -
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Heroes / Hrdinové