PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Léčení na dálku
Potřebujete léčení, jste zraněni? Nebo někdo blízký? Pomohou vám zde nejen léčitelé,reikisté a všichni, kdo umí druhým pomoci modlitbou nebo posíláním pozitivních myšlenek. Ale můžete psát, i když nic nepotřebujete...třeba své zkušenosti nebo dotazy na AM
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
Trpělivost
růže přináší. I když je to neuvěřitelné, ale stále se ještě nachází živí lidé. Každý život stojí za hledání. Díky všem za trpělivost, která už je někdy pokládána za zbytečnou. -
pomoc pro Haiti
chtěla jsem vás poprosit o pomoc, kdo umíte posílat Reiki, kdo umíte vykouzlit modlitbu a nebo jen posílat Lásku...přidejte se
a ještě něco, pokud máte finanční možnost, pomozte i jinak. Včera mi přišel mejlík od kamaráda...snad se nebude zlobit, že jej zde zveřejním:
"Vážení, před nějakým časem se u nás vybírala v kostele sbírka na auto, které bude pomáhat dopravou materiálu a potravin z přístavu do odlehlé části Haiti, všude je tam bída a potravinovou pomoc, která v přístavu je, není možno normálním autem dopravit, proto byla vybrána Praga V3S, která projede všude. Misionářem je tam kamarád našeho faráře. Auto dal zdarma podnikatel z Boršic, vybíralo se na náhradní díly a hlavně na dopravu auta do Haiti. Ostatní máte na
http://praga-haiti.cz/ a http://praga-haiti.cz/O-projektu-Praga-Haiti/
Co na to Vy ?"
Za sebe říkám, takové formě pomoci rozumím a věřím, že se dostane tam, kam patří... všem děkuji, ať pomůžete jakkoliv
-
RE: pomoc pro Haiti
zaráží mne, že nikdo nereaguje, rozhodně se nejedná o nějaký podvod...ten kněz tam již je od roku 2002 a zná místní podmínky...a navíc, reiki a naše Láska a soucítění nás nic nestojí...naopak se k nám z vesmíru vrátí ve formě pomoci, pokud ji jednou budeme potřebovat my...i tak vám děkuji za přečtení...Irena-
RE: pomoc pro Haiti...
dárcovská SMS za 30 Kč /z toho 27 korun jde na Haiti http://www.darcovskasms.cz/press/aktuality.html-
RE: pomoc pro...
Irenko, 13.1. jsme to řešili na Karma-víc než osud. Posílám, modlím, prosím o ochranu..i DMS-
RE: pomoc pro....
neuvěřitelné, ještě stále vytahují živé děti, dnes mě to teda dostalo...jak jeden z lékařů prohlásil- necituji přesně:"je to proti všem zákonům života- není to fyzicky možné a přece se to stalo- to musel být nějaký zázrak"
věřím že k těmto zázrakům napomáhá i láska lidí z celého světu i našich maličkostí tady.
-
RE: pomoc pro.....
Stačí když si člověk vzpomene, že se říká, že je možné přežít až 3 dny bez vody a já viděl fotku té mladé dívky, co si prý zpívala, když ji vytáhnuli ven z trosek po týdnu ...Doufám, že nebyla mentálně poškozená, pak bych to zpívání pochopil. Opravdu je některé to přežití neuvěřitelné .... -
Záchranáři na Haiti bijí na poplach. Z tamních nemocnic po ničivém zemětřesení zmizelo nejméně 15 dětí. Gangy je pravděpodobně prodávají k adopci a na orgány.
Panují obavy, že se staly obětmi obchodníků, kteří je prodávají na adopce do zahraničí. Malé děti se také můžou stát lehkou kořiští pedofilů a obchodníků s lidskými orgány. "Zaznamenali jsme asi 15 případů zmizení dětí z nemocnic," oznámil poradce Dětského fondu OSN (UNICEF) Jean Luc Legrand.
"S dětmi se na Haiti obchodovalo ještě před zemětřesením," dodal. Situace se podobá stavu po asijské vlně tsunami před pěti lety. Obchodníci začali "pracovat" okamžitě po katastrofě a využili chaos na to, aby unášeli děti a vyváželi je ze země.
Děti převezou do sousední Dominikánské republiky a odtud letadly do cílových zemí. "V uplynulých letech množství dětí vyvezli ze země bez úřední procedůry. Stále se to děje. Máme první důkazy, je to nepochybné," řekl Legrand.
-
-
-
-
irenko,promiň,ale Tvoje nadšení pro věc trochu ztlumím.Jaký měl smysl posílat přez půl světa starý křáp V3S,kterou někdo daroval,aby se jí zbavil!
Máš vůbec tušení kolik ta "sranda"stála peněz?!
Co za to mohlo být léků nebo potravin!?
Stejný povoz mohli koupit na místě samém a benzín bude předražený u překupníků....vyhozený prachy!A to jsem včera četla,že na H.odlétá technik,kvůli opravě....-
nechci se přít, ale psali, že ta V3S byla jediná vhodná na tu vrtnou soupravu a terén...nebyla jsem tam a nedokáži to posoudit. Ale ten kněz tam je již několik let, takže zná místní pdmínky a myslím, že to žádný blbec není, aby to nedokázal zhodnotit. Jinak ti děkuji za názor a věřím, že jsi to nemyslela zle.
Navíc to je starší projekt, kdy nido netušil, že tam zemětřesení bude a mělo to zabezpečit vyvrtání hlubokých studen, protože je tam akutní nedostatek vody...asi tak
Ono je jednoduché být generálem po bitvě a lidé na to dávali nebo dávají peníze po svém zvážení, tak to nech na nich...
-
Já se také nemíním přít!Proč takovou otázkou otvírat rozhovor???
Kolik,prosím,stál transport V3S na Haiti?
Za takovou částku se ve mě všechno kroutí a ty peníze chci použít prostě jinak!Ne na blbosti podobnéo typu...-
nebudu to více komentovat...je přece věcí každého,kam peníze pošle a komu věří...
my jsme pro jistotu poslali za každého člena rodiny a na různá konta...a doufáme, že něco z toho dorazí tam, kam má...za stěžejní považuji posílání lásky, energie a prosby o pomoc
http://praga-haiti.cz/Financovani-a-rozpocet-projektu/
A nemysly si, že jiná konta nemají své režijní náklady...i to, že letadlo s léky se muselo 5x vrátit (díky špatné-nemožné-nekoordinované organizaci na letišti) něco stojí a nejhorší na tom je, že lidské životy...těch peněz mi není líto- dala jsem je, že jsem chtěla...
http://www.e15.cz/zahranicni/udalosti/poskytovatele-pomoci-haiti-kritizovali-system-na-letisti-
Jediné a nemožné letiště. Od té chvíle, co Američani převzali řízení přistávání atd. je tam koordinace nejlepší z možných. Ze všech stran tam nekoordinovaně přilétají letadla .... kam s nimi??? Ze strany místních orgánů je řízení" asi na takové úrovni jako reakce René Prévala a celé vlády aj. - hned odletěl na Floridu ..... později se ozval a kritizoval zahraniční pomoc; je jí málo, nedostává se všem ---
V téhle korupcí a AIDSEM prolezlé zemi je to otázka let, než se trochu vzpamatují a budou moci zase křepčit. Začnou budovat studny, školy, nemocnice .... ? Chtěl bych to vidět.-
Ti lidé sami od sebe to asi nedokáží i když by na to peníze měli...na vlastní vládu se asi také nebudou moci spolehnout...takže si myslím, že asi bude nezbytné zřízení nějakého mezinárodního centra, které to celé bude řídit, plánovat a koordinovat...financovat se to může z jednotlivých zemí a nebo přes toto centrum...myslím, že se toho někdo ujme a nenechá se se to jen tak vyšumět do prázdna
-
-
-
-
-
Jako automechanik jsem kdysi(-30r.) považoval Pragu V3S za starý křáp, ale pak jsem se dočetl, že ve své kategorii má nejlepší průchodnost terénem a o třídu nižší spotřebu paliva (dnes to může být jinak, ale zase ji, díky jednoduchosti, na koleně opraví v pralese. To u dnešních náklaďáků s elektronikou a turbodmychadly nejde ...U těch stačí, když se někde "vzpříčí v drátech elektron" a nejede to = já s nimi denně jezdím, znám je).
-
-
Tahle forma pomoci (Praga V3S s vrtnou soupravou na vrtání studní) je geniální! Už jsem si říkal, že to posílání pomoci formou potravin a peněz je k ničemu, protože tam vyroste generace lidí, kteří jen čekají, co jim kdo dá, kdo jim pomůže ...(takoví jsou i mezi námi, ale ne tak masově).-
děkuji Otíku za názor...
Ráda bych zde napsala jeden příběh:
Na břehu jezera klečí muž a volá: Bože, pomoz mi, moje děti umírají hlady, nemám jim co dát jíst...
Najednou se rozestoupí obloha a nějaká ruka dává muži do ruky udici...
Muž říká: Nepochopil jsi co chci...moje děti mají hlad...
Vysvětlovat pointu asi nemusím
-
Irenko, asi není moc vhodné žertovat, ale jeden vtip..Jde věřící lesem,zabloudí na vřesoviště a pod nohami se mu začne podmáčet půda, volá, pane Ježíši, zachraň mne. Vtom nedaleko jde myslivec a volá na něj, pane nechoďte dál, tam se utopíte, já to tady znám, pojďte, já vás vyvedu ven . Ne, děkuji, mne zachrání Ježíš a pokračuje dál, vody přibývá, již je mu do pasu. Znovu prosí, pane J. zachraň mne. Nedaleko se objeví loďka a z ní se ozve, pane, nechoďte dál, tam se utopíte, pojďte, já vás odtud odvezu. Ne, děkuji, mne zachrání J.Po chvíli již mu voda sahá po krk, znovu prosí, Ježíši zachraň mne a uslyší hlas helikoptéry, muž z ní na něj volá, ať nechodí dál, že se tam již utopí, shodí lanový žebřík, ale muž opět odpoví, ne děkuji, mne zachrání J..Glo, glo, utopí se, dostane se před Ježíše a ptá se .P.J.,znáš mne, celý život jsem v tebe věřil, proč jsi mne tedy nezachránil? Na to JK..a kdo myslíš, že tam poslal toho myslivce, tu loďku a helikoptéru?
-
-
-
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.
Registrace uživatele - Přihlásit se