PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Vývojáři.Seznam.cz
Fórum o Seznam technologiích a vývojářích Seznamu. Toto fórum neslouží pro hlášení připomínek či návrhy nových funkcí u služeb Seznam.cz. Toto není technická podpora!
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
Dotaz
Může mi někdo vysvětlit proč tady necháváte volně otravovat slušné lidi bandou cigánů? Jsou jako mor a jediné co dovedou tak chodí po profilech a dávají všem bez výjimek pětky! Nestačí že nás otravují venku?Pokud to jejich chování neomezíte tak si lidé.cz strčte za klobouk, budu chodit tam kde tahle svoloč není! Děkuji
-
spam
Zdravím. Jenom by mě zajímalo, proč mi na email chodí tolik spamu - podotýkám, že se jedná o email soukromý, ani jsem ho nikdy nepoužívala ke všem těm různým registracím (pro tento účel mám email jiný, právě abych se vyhnula spamům). Má to něco společného s tím, že jsem měla profil na Lide.cz? Od té doby, co právě přes Lide začaly chodit spamy, je tato "soc. síť" nepoužitelná. Díky.-
RE: spam
Ano, spam na mailu a profil na lide.cz spolu zcela nepochybně souvisí. Způsob pojmenování uživatelů bohužel z lide.cz dělá jakousi "databázi mailů".
Nejlepšími možnostmi jak spamu předcházet, je používání externího klienta, který může používat příznaky spamu (např. SpamAssasin) a tím téměř spolehlivě zlikvidovat nevyžádanou poštu.
Další možnost, je přesměrování na Gmail, který má podstatně lepší filtr na spam a používání prostředí Gmailu, které je oproti prostředí mailu na seznamu určitě též na jiné úrovni.
-
-
Dotaz
Mam podezreni ze mi nekdo zrusil facebook a znemoznil mi pristup na email,jak se branit,co delat?Jde nejak zjistit kdo nebo kde se na me ucty prihlasil?Dik za odpoved -
Rychlejší vývoj Seznamu
Moji milí. Je to asi cca 3/4 roku, co jsem vznesla dotaz, jestli někdy Seznam nabídne i mě (jeho stálici) v nastavení podpisu v mailu i OBRÁZEK. Jako nápad to bylo ze strany chlapce, který mi na chatu odpovídal kvitováno dobře. Na jiných správcích je to normální a trochu závidím mým kamarádům, kteří mi pod jejich mailem pošlou "hejbací" obrázek a i podpis graficky vyvedený. Ptám se tedy znovu. Přemýšlíte jako VÝVOJÁŘI, že asi nejen já, bych chtěla mít podpis originální a ne jen napsaný. Zdá se mi to "suché" ale nevěřím tomu, že byste byli takoví suchardové. Díky za zprávu, že se nad tím třeba jen pozastavíte. Šarkanová.-
RE: Rychlejší vývoj...
Primární záměr podpisu je identifikace osoby, která odesílá mail. Což ovšem nebrání tomu, vložit tam obrázek. Jelikož lze maily posílat s HTML formátováním, není problémem tam pomocí HTML tagu vložit jakýkoliv obrázek, který je na webu k dispozici. Nejen, že se tím ušetří spousta místa ve vaší schránce, protože ten obrázek bude fyzicky jinde, tak i odesílání mailu bude rychlejší, protože nebude třeba pokaždé nahrávat o obrázek větší množství dat. -
RE:zabezpečení
Je nějak možné zjistit že byl někdo během minulého týdne přihlášen na mém emailu,na ktery se nemuzu dostat,zalozil jsem si druhy, a jista osoba mi zrusila profil na facebook,tudiz jsem si o5 zalozil novy,jsem z jizni moravy a mam jiste podezreni,ze to byl nekdo z okoli prahy,co mam delat?
-
-
červíček
Dobrý den. mám problém.poradíte mi??při puštění compu se mi místo obvyklého seznamu to je ta klasika co se normálně objevuje se mi objevil jenom takový ten základ černobílý-nahoře je napsán seznam.cz a pod tím
internet políčko a za tím vyhledat,pod tím zase firmy a to samé mapy slovník zboží videa.nevím jestli jste to pochopili no snad jo a mám ještě google prohlížeč a tam mi jde seznam normálně.Děkuji. -
výuka
Učila jsem se přes seznam angličtinu. Tuším, že to bylo v sekci výuka. Chci se zeptat, tato aplikace byla zrušena?-
RE: výuka
Výuka byla ke dni 30.9.2011 zrušena.
Více zde: http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&auth=&forum_ID=31245
-
Webová sránka
Již cca týden se mi při přihlašování do mojí schránky objevuje okno:
Chcete zobrazit pouze obsah webové stránky, který byl bezpečně doručen?
Tato webová stránka uvádí obsah, který není doručen pomocí zabezpečeného připojení HTTPS. To může narušit bezpečnost celé webové stránky. Možnosti výběru ANO - NE. Vždy zvolím ANO. V předchozích diskusích jsem se dočetla, že někdo má HTTPS přeškrtnuté červeně (což já nemám) a že nedostatek se odstraňuje. Je můj problém stejného druhu jako u předchozích příspěvků? Děkuji za odpověď. A.V. -
Otázka
Dobry den, prosím potřebovala bych poradit.Mam iPad 2 a pokud chci psát email je to skoro vždy nemožné jelikož pokud vymazu například jedno písmenko nebo slovo klavesnice se blokne a nechce psát.problem ipadu to není neboť jsem to zkoušela na vicech a ve všech pripadech je to stejne a druha otázka pokud dam do vyhledavače do seznamu nejaky výraz např. Rajče otevře se mi roleta, ale nemůžu si vybrat z rolety proste to nefunguje? Můžete mi poradit co mám udělat ? Díky
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.
Registrace uživatele - Přihlásit se

Blog.cz