PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Doprava.mapy .cz
Diskuze sloužící k nové službě, která bude nabízet dopravní informace.
-
Kdo zná tuto značku?
Ahoj, narazil jsem na značku, kterou neumím identifikovat. Je to černé "M" ve žlutém kruhu a to celé na bíle obdélníkové ploše. Poradíte mi, jak tuto značku číst? Děkuji -
Chráníme a pomáháme.
Nevím koho policie České republiky chrání a pomáhá.Příklad Stochov Slovanka,zákaz vjezdu všech vozidel směr Nové Strašecí od Tuchlovic.Vyjímku mají Těžké nákladní auta Energije.Jak je možné že dostaly vyjímku?Na každého jiný metr. -
Nehoda na silnici Písek - Tábor
K ranní nehodě u obce Záhoří mám pro Vás upozornění, respektive pro "administrátor" aby si v mapě opravil místo. Na mapě dopravních informací to máte mylně označené na výjezdu z Písku do Strakonic u odbočky na obec Oldřichov. Nehoda je na opačeném směru za Pískem ve směru na Tábor pře obcí Horní Záhoří. Opravte si to !!!!! -
Opava - Hradec n/M
Nevím na jakém systému to funguje ale tohle omezení je na každé mapě jinak
Doprava.mapy.cz to má špatně, mají napsané "Zdroj: JSDI - ŘSD ČR - www.dopravniinfo.cz" a tam je to OK ... naštěstí je to rozdíl jenom cca. 6 km
-
Obchvat Jablunkova
Klucí máte v těch mapách nějakej bordel. Už tři týdny je v provozu nový obchvat Jablunkova a na mapě "se jezdí" pořád postaru přes město!!! Dejte to tam dokupy,jinak jsou tyhle mapy jen na parádu a nesplňují svůj účel. -
Jak dostat pozici z mapy do GPS?
Je nějaká možnost, jak dostat pozici něčeho (nehody, ale i čehokoliv jiného) z mapy do GPS přístroje? Vím o odkazu "GPS". Když naň kliknu, dostanu něco jako "Loc: 50°8'36.687"N, 14°28'33.678"E". To je užitečné, ale co s tím dál? To mám pokaždé čudlikat do GPS ručně? Není nějaký chytřejší způsob? Nemohli byste přidat tlačítko, které tyhle souřadnice převede na GPX waypoint? -
Plánování TT RPb/Seznam DM/Amap
V plánování delších tratí nenalézám větších odchylek. Kratší trati s proměnlivou hustotou dopravy se liší. V Praze a okolí to podle mé zkušenosti vychází lépe pro TT RPb. Seznamu DM chybí export do TT. Ten je u Amap spolu Garminem.
V ostatní EU si dobře vede TT RPb. Bude silnou konkurencí.-
RE: Plánování TT...
Po dalším zkoušení a porovnávání plánovačů se začínám přiklánět k Seznam Dopravě. Zdá se mi, že lépe vyhovuje mentalitě českého řidiče tím, že dává na vybranou varianty plánování a také je umí zjevně naplnit. TT RPb má stejné výsledky bez alternativ, které však jsou asi ukryté v následném použití TT HDTr. Uvidím až to budu moci zkusit. Jirka celé.
-
-
Jižní spojka
Jak to, že je Jižní spojka denně v obou směrech několikrát ucpaná a Vy ji vůbec neuvádíte? -
Začátek trasy Praha
Mám dotaz, proč, když si zadám v plánovači tras výchozí město Praha, začíná trasa vždy na ulici (silnici) Holandská? Proto teď u nás ve Vršovicích v dříve klidných ulicích proudí tolik aut, ať je odpoledne, nebo třeba 3 hodiny ráno?
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.
Registrace uživatele - Přihlásit se