Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

Doprava.mapy .cz

Diskuze sloužící k nové službě, která bude nabízet dopravní informace.

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • j.jandule j.jandule - 09.07.09 18:28:27

Liska
    Nevim zda jsem tu dobre pro radu ale chtela bych se zeptat,jestli se da nekde sehnat zvuk do navigace s Liskou a jestli to vubec jde prikl.do Garmina dat navigovani mluvene s P.Liskou

• mnb.mnb mnb.mnb - 12.06.09 12:22:53

Kdo zná tuto značku?
    Ahoj, narazil jsem na značku, kterou neumím identifikovat. Je to černé "M" ve žlutém kruhu a to celé na bíle obdélníkové ploše. Poradíte mi, jak tuto značku číst? Děkuji

• Lukhin Lukhin - 24.06.09 07:42:54

RE: Kdo zná tuto...
      To je tusim neco pro kamiony :-)

• ruricola ruricola - 06.07.09 00:58:43

RE: Kdo zná tuto...
      Jsou to mýtné brány :-)

• milko.DP milko.DP - 08.05.09 16:04:37

dotaz na zpoplatnění rychlostní silnice
    Kolegové řidiči potřebuju se dopstat z Pardubic do Liberce.je zpoplatněná silnice R 35 z Turnova do Liberce?Díky.

• startaxi startaxi - 07.05.09 10:47:01

Chráníme a pomáháme.
    Nevím koho policie České republiky chrání a pomáhá.Příklad Stochov Slovanka,zákaz vjezdu všech vozidel směr Nové Strašecí od Tuchlovic.Vyjímku mají Těžké nákladní auta Energije.Jak je možné že dostaly vyjímku?Na každého jiný metr.

• Nacelnikvelkypero@email.cz Nacelnikvelkypero@email.cz - 25.05.09 10:06:24

RE: Chráníme a...
      Není to výjimka pro Froňka? Nebo vozidel stavby?

• senior52 senior52 - 28.01.09 09:16:17

Nehoda na silnici Písek - Tábor
    K ranní nehodě u obce Záhoří mám pro Vás upozornění, respektive pro "administrátor" aby si v mapě opravil místo. Na mapě dopravních informací to máte mylně označené na výjezdu z Písku do Strakonic u odbočky na obec Oldřichov. Nehoda je na opačeném směru za Pískem ve směru na Tábor pře obcí Horní Záhoří. Opravte si to !!!!!

• jirkakraft jirkakraft - 21.01.09 09:38:59

Jižní spojka
    Jak je možné, že v rádiu hlásí ucpanou Jižní spojku v obou směrech a Vy o tom vůbec neinformujete?

• fx-sharp fx-sharp - 18.12.08 09:07:53

Opava - Hradec n/M
    Nevím na jakém systému to funguje ale tohle omezení je na každé mapě jinak :-)) Doprava.mapy.cz to má špatně, mají napsané "Zdroj: JSDI - ŘSD ČR - www.dopravniinfo.cz" a tam je to OK ... naštěstí je to rozdíl jenom cca. 6 km :-))

• mat4you mat4you - 15.12.08 18:18:34

Obchvat Jablunkova
    Klucí máte v těch mapách nějakej bordel. Už tři týdny je v provozu nový obchvat Jablunkova a na mapě "se jezdí" pořád postaru přes město!!! Dejte to tam dokupy,jinak jsou tyhle mapy jen na parádu a nesplňují svůj účel.

• JnR JnR - 14.06.09 13:59:17

RE: Obchvat Oslavičky
      Takový obchvat Oslavičky je hotový přes rok a pořád tady není :-(

• kraklakvakve@email.cz kraklakvakve@email.cz - 13.12.08 22:04:48

Jak dostat pozici z mapy do GPS?
    Je nějaká možnost, jak dostat pozici něčeho (nehody, ale i čehokoliv jiného) z mapy do GPS přístroje? Vím o odkazu "GPS". Když naň kliknu, dostanu něco jako "Loc: 50°8'36.687"N, 14°28'33.678"E". To je užitečné, ale co s tím dál? To mám pokaždé čudlikat do GPS ručně? Není nějaký chytřejší způsob? Nemohli byste přidat tlačítko, které tyhle souřadnice převede na GPX waypoint?

• jiritomasek.snr@email.cz jiritomasek.snr@email.cz - 13.12.08 19:44:09

Plánování TT RPb/Seznam DM/Amap
    V plánování delších tratí nenalézám větších odchylek. Kratší trati s proměnlivou hustotou dopravy se liší. V Praze a okolí to podle mé zkušenosti vychází lépe pro TT RPb. Seznamu DM chybí export do TT. Ten je u Amap spolu Garminem.
    V ostatní EU si dobře vede TT RPb. Bude silnou konkurencí.

• jiritomasek.snr jiritomasek.snr - 16.12.08 15:03:13

RE: Plánování TT...
      Po dalším zkoušení a porovnávání plánovačů se začínám přiklánět k Seznam Dopravě. Zdá se mi, že lépe vyhovuje mentalitě českého řidiče tím, že dává na vybranou varianty plánování a také je umí zjevně naplnit. TT RPb má stejné výsledky bez alternativ, které však jsou asi ukryté v následném použití TT HDTr. Uvidím až to budu moci zkusit. Jirka celé.

• jirkakraft jirkakraft - 10.12.08 09:44:49

Jižní spojka
    Jak to, že je Jižní spojka denně v obou směrech několikrát ucpaná a Vy ji vůbec neuvádíte?

• petrzeman24 petrzeman24 - 10.12.08 12:49:33

RE: Jižní spojka
      O tomto problému víme a je v řešení. dodavatel dat nás informoval o výpadku.

• ilo@spoluzaci.cz ilo@spoluzaci.cz - 09.12.08 14:48:19

Začátek trasy Praha
    Mám dotaz, proč, když si zadám v plánovači tras výchozí město Praha, začíná trasa vždy na ulici (silnici) Holandská? Proto teď u nás ve Vršovicích v dříve klidných ulicích proudí tolik aut, ať je odpoledne, nebo třeba 3 hodiny ráno?

• krtecek0 krtecek0 - 09.12.08 19:53:15

RE: Začátek trasy...
      zajímavej postřeh, jsem si nikdyn evšiml, ael odhaduju že to bude střed prahy, jsem zvědav na vyjádření správců

• petrzeman24 petrzeman24 - 10.12.08 12:53:40

RE: Začátek trasy...
      Je tomu opravdu tak. Pokud zadáte pouze město, např. Prahu, tak je začátek cesty vždy ve středu města. Nemyslím si však, že by to mělo vliv na hustotu provozu ve Vámi zmíněné ulici.

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se