Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

Seznam Lištička pro Firefox

Toto fórum je určeno pro podporu a hlášení chyb Seznam Lištičky (www.listicka.cz) ve verzích pro Mozilla Firefox. Více informací na http://software.seznam.cz

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • Eruwen@email.cz Eruwen@email.cz - 31.08.10 08:21:56

lištička
    Ahoj, už poněkolikáté se pokouším lištičku nainstalovat, ale vůbec se mi nezobrazuje na panelu ani nikde jinde.. Poraďte, prosím, co mám dělat?

• listicka-info listicka-info - 01.09.10 13:11:29

RE: lištička
      Dobry den, jaky mate operacni system a verzi prohlizece?

• simona.techetova simona.techetova - 30.08.10 18:23:45

Stahování
    Třikrát jsem se pokusila nainstalovat Lištičku, ale pořád tam mám jen S-rank. Slovník ani e-mail se nenainstaloval.

• listicka-info listicka-info - 01.09.10 13:12:05

RE: Stahování
      Dobry den, nemate nahodou Firefox 3.0?
      Zkuste aktualizovat na posledni verzi Firefoxu.

• stauberovaJ stauberovaJ - 30.08.10 17:08:15

slovník
    Můžete mi poradit? Včera jsme si nainstalovali do mozilla firefox seznam lištička,ale v pravo dole kde je rychlý vstup do meilu,slovník...tak ten slovník,kde má být napsáno jakou řeč překládá,tak neumí česky.je tam napsáno třeba "anglicko-ACEaskA1/2" prostě neumí čárky,háčky :( co s tím? poradíte mi?
    Když na to kliknu pravím a dám nastavení,tak tam je vše správně česky

• listicka-info listicka-info - 01.09.10 15:17:31

RE: slovník
      Dobry den, jaky jazyk je nastaven ve vasem operacnim systemu a Firefoxu?

• stauberovaJ stauberovaJ - 02.09.10 13:24:14

tak ve firefoxu mám češtinu,ale v operačním systému nevím :-(,kde to zjistím? ,nejsem moc počítačově zdatná
        Díky za radu

• listicka-info listicka-info - 02.09.10 13:57:09

Jednoduse to zjistite zmacknutim tlacitka Start. Pokud mate nabidky v cestine (Spustit, Najit atd.) mate ceske Windows. Pak muzu jeste doporucit to zkusit pres Ovladaci panely - Mistni a jazykove nastaveni.

• stauberovaJ stauberovaJ - 02.09.10 17:30:51

tak operační systém je taky česky,a v ovládacích panelech to nemohu najít.Jen mě napadlo jestli nevadí že máme visty

• eviadamka eviadamka - 17.08.10 12:10:55

nef-lištička
    mám Win.7,64 bit a myslím si jestli nebrání nějaký servic Pack,děkuji za pomoc

• listicka-info listicka-info - 01.09.10 14:50:39

RE: nef-lištička
      Dobry den, melo by to funguvat na Windows 7 Firefox 3.6.8 32bitova verze. Zkuste to prosim na teto verzi Firefoxu.
      SP na Windows 7 zatim vydany nebyl, takze v tom bych problem nevidel.

• eviadamka eviadamka - 17.08.10 12:09:05

lištička
    Dobrý den,nejde mi spustit lištička a nepomohla ani přeinstalace programu při vypnutém antiviru.Pokaždé stejně zmizí.Co stím mám provést? :-(

• Ha.Andulka Ha.Andulka - 08.08.10 17:38:08

když se lištička nelíbí
    http://napoveda.seznam.cz/cz/software/listicka/jak-odinstalovat-listicku-z-mozilla-firefoxu/

• Lucippera Lucippera - 08.08.10 10:57:13

email v lištičce
    Dobrý den, do včerejška jsem používala seznam pošťák, bohužel při otvírání mi to vždy hlásilo chybu a jestli odesílat hlášení nebo ne. Tak jsem zkusila tu vaši lištičku, ale tam mi nejde zadat víc jak 3 emaily, je to ňáká chyba nebo to tak opravdu je?

• Pavelvandr Pavelvandr - 08.08.10 15:27:05

RE: email v...
      Tak spolitovanim piši z puvodni založky (mozili nejde dat s patky je to straceno

• listicka-info listicka-info - 09.08.10 11:11:52

RE: email v...
      Dobry den. Problem se zadavanim vice nez 3 emailu je na strane Listicky, opravime to.

• Ver.Verous Ver.Verous - 05.08.10 19:19:37

Odstranění
    Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o pomoc, jak Lištičku odinstalovat. Nainstalovala jsem si novou verzi Mozilly a s ním se nainstalovala i Lištička, ale nechci ji a nikde nemůžu najít její systémovou složku, abych ji mohla odstranit. A když už jsme u toho, nová Mozilla mi nezachovala moje oblíbené stránky, jak je můžu obnovit? Mám v nich celkem dost důležitých záložek. Děkuji moc a přeji hezký večer všem :) VERČA

• Pavelvandr Pavelvandr - 05.08.10 20:41:10

RE: Odstranění
      Dobry večer, mam ten stejny problem(ze založky mi vše zmizelo po přeinstalovani mozily ???? jak na to? diky

• listicka-info listicka-info - 09.08.10 11:08:47

Dobry den, Firefox se vam nainstaloval do noveho profilu. Obnovit zalozky muzete ze stareho profilu podle navodu:
      http://support.mozilla.com/cs/kb/Profiles

• Ver.Verous Ver.Verous - 12.08.10 09:42:49

Skvělé, už jsem to našla :-). Ale bohužel nevím, který soubor je záloha mých záložek. A také nevím, jak je obnovit do Mozilly.. Poradíte, prosím? Děkuji mnohokrát!

• listicka-info listicka-info - 12.08.10 16:25:46

V nabidce Zalozky je treba zvolit Knihovnu stranek. Nahore je tlacitko Import a zaloha. Pak je treba vybrat Obnovit a zvolit soubor s nazvem ve tvaru bookmarks-2009-12-02.json. Tyto soubory jsou pro Windows XP ve slozce Moje Dokumenty -> Data aplikaci -> Mozilla -> Firefox -> Profiles.

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se