PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Mount&Blade
Mount&Blade, Mount&Blade: Warband Orginální hra s nejpropracovanějším reálným soubojovým systémem.
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
Counter Strike 1.6 Ultimate Edition
Stáhněte si nový Counter Strike 1.6 Ultimate Edition, který podporuje protokol 48 i 47. Lepší nastavení kláves, hraj jako profík stahuj CSKO zde..
http://share-rapid.sk/stahuj/3317725/counter-strike-1-6-fragtime-edition.exe -
PŘETAHOVÁNÍ ČLENŮ NEPŘÁTELSKÉ FRAKCE
přetahování vůdců z nepřátelské frakce
Ahoj, hraju fire and sword, kampan. Ted jsem ve fázi, kdy musím porazit Krymský chanát a dosadit tam rebelského vůdce. Už s nimi se střídavými úspěchy a za vydatné pomoci Kozáků válčím celkem dlouho, ale od určité doby se mnou šlechtici z nepřátelské frakce nechtějí vůbec mluvit: What do you want? Nothing. I must hurry... Takže je nemůžu vůbec PŘEMLOUVAT!!!!
Neví někdo o dalších možnostech? Díky-
RE: PŘETAHOVÁNÍ...
Ohněm a mečem jsem hrál, přidal jsem se k Švédský královně, Švédsko dobyl (a tak půlku šlechty přemluvil) a dosadil ji na trůn. Vyměnit panovníka v Chanátu jsem zkoušel s jinou postavou a nic - města se dobytá necovala jako moje, přemlouvání nevim.....prostě je to zabugovaný takovym stylem, že jsem to od tý doby nehrál.. Napadá mě jen několik věcí (krom dalšího z řady bugů) - malý přesvědčování, vzals mu jeho hrad, tak s tebou nemluví případně (což funguje v jiných dílech) už jsi ho zkoušel neúspěšně přesvědčit dřív, tudíž už se s tebou o tom nebude bavit..
-
-
NOVÝ MOUNT BLADE
Ahojte, nevíte někdo, jestli se v dohledné době neplánuje vydat zase nějaký nový díl mount bladu? Myslím oficiální, jako byl Fire and Swords. Díky.-
RE: NOVÝ MOUNT...
Netušim, nejsem si jistej, jestli by se jim to vyplatilo. Warband s některýma módama je vysoce hratelná záležitost. Mohli by vychytávky z módů vrazit do základu hry, ale za to jim asi stěží někdo dá 800 stovek. Mohli by vylepšit grafiku a pohyby, ale tohle je hra která na tom nestojí, zvedli by se tim nároky na HW a ve finále by to asi nebylo ku prospěchu. Navíc po zkušenostech s "Ohněm a Mečem" bych se asi hodně dlouho rozmejšlel, jestli rysknu možnost, že to bude mít víc chyb než všech vojáků na mapě dohromady..
-
-
pár otázek
Brej den či večír... měl bych pár otázek... jakožto kapitán malé partizánské 30-40ti člené skupiny sem eště furt nepřišel na to jak nebo kde si udělat tu klec(na zajatce), prosím poradíte mi??? Jakožto kapitán malé partizánské skupiny se vás ptámna na jednu otázku... jelikož moje družina je 30-40 člená(aktuálně) tak výdaj naní je celkem velký.. ale příjem na ní je asi 2x menší... tu hru si chci užít.. nepište mi nic ho trainerech,haccích,cheatech... prostě nevím kde brát ukoly.. jelikož sem "Švéd" (nebo jak se to jmenuje
) tak sem projel celou říši mojí frakcee ale ukolu5 a půl... takže sem rád když mám 400 zlata... nemohu přece do nekonečna obírat vlastní dědiny...
a jakožto kapitán malé skupiny.. se ptám jak vyhlásit válku... hledal sem ve frakcích... byl sem i u nejakeho lorda(jine frakce) a u nej taky nic... tak co teda??? :((( prosím poradte Kapitanovy malé partizanske skupiny :D hraju MaB:W poprve... :(((-
RE: pár otázek
Klec na zajatce není, musíš mít skill správa vězňů, za každej bod budeš moci zajmout myslim 5 nepřátel (pokud dobudeš hrad, můžeš vězně nechávat zavřené v něm). V původním Mount and Blade těch úkolů tolik neni a ani nejsou tak dobře placený - takže prodávat kořist z bitev, prodávat vězně (čim lepší jednotka, tim víc za něj dostaneš) a pokud zajmeš nepřátelského lorda, po pár dnech ti většinou přijde nabídka s výkupným za jeho propuštění - v řádech tisíců, u panovníků třeba přes 10 000), jinak ale nwjvíc ai vyděláš na obchodě - koupíš třeba železo za 50, přejedeš čtvrt mapy a prodáš za 150, koupíš koření za 500 a na druhym konci mapy prodáš za 1000. Pokud budeš pánem sídla (města, hradu, vesnice) tak ti z něj každý týden získáváš daně (z města je pochopitelně nejvíc). Jinak MB Warband můžeš zakládat obchodní gildy atd, tudíž ty prachy tam nejsou takový problém jako ve zbylých dvou MaB. Válku nemůžeš oficiálně vyhlásit - tu vyhlašuje jen panovník. Pokud nepatříš k žádné frakci, prostě rovnou přepadni něčí karavanu, aby ses s oblíbeností u dané frakce dostal do mínusu, pak přepadni nějakého jejich lorda, nebo rovnou zaútoč na nějaký hrad...čim víc je budeš provokovat, tím víc po tobě samossebou půjdou..-
je vidět že tě to opravdu baví :D děkuju... jen bych se chtěl eště zeptat jak založit/obsadit město/vesnici... mužu obsadit vesnici nebo město své frakce?? bylo by to pro mě lepší... pro začátek... ale jestli ne mužu si zabrat nějakou vydrancovanou vesnici nebo jednoduše vesnici nepřátelskou?? :(-
Když se přidáš k nějaké frakci, panovník ti dá nějakou vesnici (tedy pokud tě sám pozve, aby ses k němu přidal, když se mu sám "vnutíš", tak ti třeba nic nedá - ale kdykoli dobyješ město či hrad, můžeš požádat, aby ti ho nechal, dle toho, jak jsi u něj oblíbený a dle toho, kolik sídel má, tě ho buď nechá, nebo ne. Vesnice jaksi patří k větším sídlům, hradům a městům, tudíž dobytím města či hradu získáš 1-3 okolní vesnice. Pokud chceš válčit proti nějaké frakci a nebojíš se přesily, doporučuji najít uchazeče o trůn - každá frakce má někoho, kdo chce zabrat trůn pro sebe, jsou různě v hospodách. Pakliže jsi dostatečně slavný a složíš mu (nebo ji) vazalskou přísahu, ta osoba se k tobě přidá (je to extra silný společník) a tímto okamžikem vznikne rebelská frakce, která je ve válce s původní frakcí (třeba když se připojíš k Lady Isole ze Suna, budeš ve válce se Swády a musíš obsadit všechny sídla, nebo přesvědčit lordy, aby se k tobě přidali bez boje). Tohle zmiňuji z důvodu, že než definitivně obsadíš všechna sídla a následník se neujme trůnu a neopustí družinu, dobytá sídla budeš rozdělovat ty sám - takže neni nic snazšího a lepšího, než si sám sobě věnovat 4 města blízko sebe (nemá cenu si jich dávat víc, díky korupci by ty výdělky stejně už moc vyšší nebyly). Ta sídla samossebou nemusí být původem třeba swádská, mohou patřit jakékoli frakci, ale nemá cenu bojovat proti všem, to se těžko stíhá..-
Jinak nevim, jakej styl boje preferuješ, ale já, jakožto bijec na blízko, bych se vyhnul v téhle rebelii "mongolské frakci", jelikož proti jejich jednotkám je největší problém bojovat v otevřené bitvě. Rhodokove jsou zase hodně silný, pokud brání hrad či město. Nejsnažší jsou asi Swádove a Vaegirove (doporučuji s sebou tahat rytíře pro boj na bitevním poli a silnou pěchotu-Huskarl, Rhodokští seržanti-a střelce-rhodokští kušníci-na dobývání sídel). Pak je ještě možnost podívat se, která frakce je nejvíc oslabená z válek - na začátku mívají armády dost elitních jednotek, díky válkám ale postupně začínají mít mnohé armády víceméně jen málo vycvyčené jednotky. A voják v hadrech se přeci jen snáze zabíjí, než voják v plátový zbroji..-
Jsem Nord... mám 36 jednotek z toho 4 hrdiny z hospody.. jeden je ale asi skorumpovanej šmejd...pač mám v druženě hrdinu který kdysi býval lovec lidí.. a říkal eže právě tohohle nidky nechitil a že se za toho šlechtice jen vydává... že to obyčejný bandita... nevím co s ním.. jestli si ho mám nechat.. nebo ho nějak vyhodit nebo co ... já ho zatim mám... je to ten Rolf... to vězené už mám.. už sem si vydělal 4500 za nějakýho šlechtice kterýho sem zajal... jen mám ještě dvě otázky... poněvač jsou Nordové v bitvě proti Swádu hodně oslabení a nemáme (an nordi ani swádové) skoro žádné vesnice... který bych mohl obrat.. a na utok na hrad eště nemám lidi tak jeshli bych mohl přejít k jine frakci.. bojovat pod jinou vlajkou...družinu mám plnou bojovniku z blýzka nebo na koni.... mám tam asi 4 lučisníky.. jeden z nich sem ja... takže si dokažeš představit ty malý řežby :D a ještě neco.. ta drhá otázka... když mám zajateho lorda/krale/dědice/šlechtice... a ta frakce mi za něj nabýdně určitý prachy... mám je vzít nebo si mám vyhledat toho chlapíka kterej to zařídí?? jde mi teď spíš o prachy.. pač nevím.. byl to muj první zajatec.. nebo rovnou par těch nabídek odmítnout a oni budu sypat víc??? dokad jim ho nedam ??? :)-
Můžeš frakci opustit (musíš to projednat s králem, nebo vyhledat následníka a stát se hned rebelskou frakcí) a pak se přidat k jiný. Nebo se zatim nepřidávat nikam a jezdit po mapě s malou dužinou, obchodovat, prodávat zajatce, plnit úkoly atd a trochu se vylevelit a nabrat prachy, než to rozjedeš ve velkym.. Nebývá rozdíl v částce, kterou ti na lorda nabídnou, naopak mnohdy trvá hodně dlouho, než ti dají další nabídku, takže nemá smysl s tim výkupnym čekat (mohl by ti i utéct). Ten překupník otroků s lordy nemá nic společnýho. Jediný, k čemu se může lord hodit je na splnění úkolu (někdy ve válce zajmou lorda z tvojí frakce a jinej lord tě může zadat úkol, že vyměníš svýho zajatce za lorda co zajal nepřítel).-
ahá... hele.. mám eště menší problem... do zajetí padnul Swádský Král Harlaus.. a já ho potřebju dostat ven... není to ukol.. ale určitě se tím nějak vytáhnu ve společnosti... mám málo lidí na obležení... a nejsem eště tak dobrej (pro šlechtice) abych s nima mohl domluvit nějaký to přepadení a vytáhnout ho z toho hradu... nevýš jak ho vykoupit?? mám -/+ 8 000 denárů.. ale kdyžtak se sežene.. nejde nějak ho vykoupit??? nebo něco prostě??? :((( nějak ho od tamtad vytahnout z toho lapaku?? :(-
Ven ho dostaneš pouze dobytím hradu, nebo v rámci plnění úkolu - buď výměna šlechtice za šlechtice, nebo dostat se dovnitř v přestrojení, pobít stráže a osvobodit ho, nebo ho vykoupit (nebo poslední možnost zase dobt hrad). Takže abys ho mohl vykoupit, nebo v přestrojení osvobodit, musí ti někdo zadat takovej úkol - nějakej lord, možná nejspíš maršál. Zkus různý šlechtice a trochu load/save..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Werband
Vážení,ptám se pro info-v čem je Werband jinej,než původní hra,krom mutltiplayeru?Je tam jiná mapa,jiné zbraně a zbroje,jiné frakce,lepší grafika,atd?-
RE: Werband
Podobná mapa, jedna frakce navíc-Saranidé, nový zbraně, zbroje, jednotky, lepší grafika, víc pohybů při útocích, víc druhů jídel ke konzumaci a zboží k prodeji, víc druhů úkolů a větší možnost "správy" - v městech si můžeš založit manufakturu, z který ti jde každý týden zisk, víc možností u táboru a společníků...můžeš vládnout vlastní frakci, můžeš se třeba i oženit, pořádat oslavy. Taky nějaký achievementy. Normál už vlastně nehraju, hraju jen ten Warband a poslední rok hlavně ty módy na Warband, kde je ještě víc možností (jako nastavení rychlosti pohybu po mapě, sloužící, kteří ti rekrutují a cvičí vojáky, posílají posly se zprávami a zbožím, náboženství atd..
-
-
Ohněm a mečem
Vím,že je to trochu od tématu,ale hraje někdo z vás tenhle poslední díl?Já jsem si to pořídil a je to docela slušně zabuglý,tak jsem si našel nějaký patch s přívlastkem "gold",který možná lepí jisté problémy,ale způsobuje hned jiné...ptám se,nemáte někdo nějaký seriozní patch pro tenhle díl?
Díky...-
RE: Ohněm a mečem
Přesně, já mam origo a je až k nevíře, jaký chyby to hází - už mi nejde vůbec hudba, jedinej následník, ke kterýmu jsem se mohl připojit, aniž by se to mrvilo, byla ta Švédka, zmizely mi asi dvě města (ony tam jsou furt, ale neviditelný), tudíž jsem to už skoro rok ani nezapnul a jedu jenom Warbandy. Akorát si pamatuju, že mě bavilo hrát za jízdního lučišníka - byl nějak silnější než v jiných dílech a hlavně na kosení pěších vojáků byl super..
-
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Nezávislé filmy