PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Dready & rasta copánky
Rasta copánky, open rasta, micro rasta, dready, pseudo dreads a jiné afro účesy... Neptejte se nás na návody jak na to, máme svá tajemství... Používejte pro své nabídky a poptávky podfórum . Reklamy a poptávky....
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
-
-
RE: Chemlon
Mívali v galanterii na Orlí, ale dost omezené barvy, občas mívají v galanteriích i jinde, ale výběr barev v 90% na prd. To už skoro líp vyjde objednat přes net http://chemlonka.cz/chemlonka--pletaci-a-hackovaci-prize,17.html -
Moc díky =) Objednávání se právě chci vyhnout, nechce se mi platit poštovný...
Právě jsem do pár galanterek vlítla, ale jako naschvál ho nikde neměli-
no v galanterce stojí klubko chemlonu okolo 25 korun-už jsem dlouho nekupovala, ale bylo to tak nějak, na netu cca 13, ono to vyjde celkem nastejno:-) V kamených obchodech mi vadilo, že měli všude max 3 barvy, většinou ještě nepoužitelný na copánky.-
No kdybych potřebovala těch klubek víc, tak se asi nebráním koupit je přes internet, jenže potřebuju jen jedno, takže bych si k těm 13 kč zaplatila ještě další 100 kč za poštovném (pokud jsem to z těch jejich stránek dobře pochopila), a to se mi vážně nechce =) Takže dneska jdu zkusit znova štěstí a v nejhorším to budu řešit přes ten internet =)
-
-
-
-
Hledáme šikovného človíčka na dready, rasta, copánky...
TATTOO STUDIO CHRISTY Hradec Králové
Havlíčkova 836/9 - dvorní trakt
Otevřeno: Po, St: 15:00-18:00
Út, Čt: 13:00-18:00 (pátek dle dohody)
Info na tel.: 607 699 590
www.tattoo-christy.cz
www.facebook.com/christy.tattoo -
micro rasta copánky - Praha
prosím nevíte o nějakém dobrém salonu nebo šikovné osobě za výhodnou cenu, která umí mikro rasta copánky? Nejlépe v Praze -
-
Kurzy skoleni
Zdravim nemate nekdo zkusenosti z kurzama na dredy chci nejaky zaplatit ale nevim ktery aby mi to k necemu bylo :-) dekuji ta odpovedi
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Závislost na sexu