Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

ČLENOVÉ KOMUNITY:

Zobrazit více (177)

RSS 2.0 Přidat na seznam

Diskuze

Vypsat i nové diskuze

INFORMACE O DISKUZI

Pretty little liars

Založeno: 18.07.10 17:16:50
Založil: kralicek.m
Stav: OK
Podtémata: povolena
Správce: simonka07@email.cz,

simonka07@email.cz

* Společenstvo sci-fi diváků * * Společenstvo sci-fi diváků *

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

Pretty little liars

Pretty Little Liars je nový rodinný seriál z produkce ABC o pěti nejlepších kamarádkách, které žily pohádkový život až do chvíle než jedna z děvčat Alison záhadně zmizela a nikdo neví kde anebo co se mohlo stát. Po roce začnou dostávat zbylé čtyři dívky A

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • Veru1518 Veru1518 - 03.05.13 17:39:21

Nová série
    11. 6. všechno zase vypukne!! Nemůžu se dočkat! :-))

• PoborskaPetra PoborskaPetra - 03.05.13 18:14:54

RE: Nová série
      Taky už se těším, nemám na co koukat :D

• Majduskabb Majduskabb - 04.05.13 21:06:37

Zatím můžeš koukat na nové promo :)

• PoborskaPetra PoborskaPetra - 05.05.13 16:31:46

Kde ho můžu vidět?

• Majduskabb Majduskabb - 06.05.13 14:56:06

třeba na youtube

• hanka.chladkova hanka.chladkova - 04.05.13 15:18:29

už aby to bylo..Lhářky mi chyběj :-D

• PoborskaPetra PoborskaPetra - 04.05.13 20:18:09

No ještě víc jak měsíc :-D ale krom krásek koukám na upíří deníky, ale stejně mi to chybí, no už aby byl červen

• hanka.chladkova hanka.chladkova - 06.05.13 19:34:54

tak já koukám ještě na Grey´s Anatomy, ale ty 16.5. končej :-D takže taky pech :-D

• veronika.slegrova veronika.slegrova - 08.05.13 08:42:03

Tak to já se nenudím :D Once Upon A Time, Amazing Race (i když ta teď v PO skončila), Game of Thrones, Himym, 2 broke girls, New girl, Cougar Town, Survivor, The Big Bang Theory a Vampire Diaries.. za chvíli začíná Dexter... :D Ale ty Liars teda taky jako ještě :D

• Engeille Engeille - 09.05.13 12:45:10

Hm, to mě vyplňuje ten pázdný seriálový čas učení =( jsi na tom líp =D

• veronika.slegrova veronika.slegrova - 09.05.13 14:21:21

Tak já už se učit nemusím, ale ono to zas tolik času nezabírá, jak se zdá :D

• Engeille Engeille - 10.05.13 23:10:01

Tak snažím se najít výmluvu, kde se dá =D

• Veru1518 Veru1518 - 16.05.13 22:36:03

Já jsem na tom podobně, ve středu mám ústní :-[ :-D

• veronika.slegrova veronika.slegrova - 08.05.13 08:40:12

Tak to snad stihnu. před dvěma dny jsem si to konečně stáhla a už končím první série. série na dva-čtyři dny... to za ten měsíc stíhám :D

• Engeille Engeille - 25.04.13 22:58:27

Staronově..
    Po mnoha odkazech u TVD jsem neodolala a PLL zapla a zhltla jsem to asi za dva týdny (přispěla k tomu nemoc) a wow. Občas mi to nedalo a přečetla jsem si pár starších komentářů k problematice, protože je někdy vážně super, co ti fanoušci dokáží vymyslet.
    Je super, že A je opravdu někdo, komu bychom na konci seriálu měli přijít na jméno. Po GG, kde jsem si to rozluštění opravdu nepřála, doufám, že zde to mají pořádně promyšlené - odhalování části poskoků mi přijde i docela fajn, jak nasytit diváka, aby koza zůstala celá. Jen mi tam chybí odhalení Wrena, je slakej, má fajn přízvuk a líbí se mi od prvního záběru, ale je prostě na tý špatný straně, nemůžu si pomoci =)) Dál teda doufám, že odhalení A, nebo Redcoat A bude vážně dechberoucí a žádný dvojčata, zmrtvýchvstalí, jednazholek či Mony nepřijdou v úvahu. I když těch lidí moc nezbývá. A Toby by mě taky nepotěšil, toho jsem si oblíbila, tak snad ho nechají být, zápletka 'dělal jsem to proto, abych tě ochránil' je sice klišé, ale svým způsobem i docela romantická. A ani mi nepřijde, že konečné odhalení A je ústřední zápletka každého dílu, i když je fajn vědět, že se to praděpodobně jednou dozvím. Ale možná je to tím, že teď jsem ty série měla v kuse a čekat týden co týden na díl, bude asi náročnější..
    Pak ze stránky výplňovací děj, vážně oceňuju, že tvůrci dokázali vydržet tři série v ústředních párech, s problémy, z počátku i hledáním, ale vyvarovali se těch útrpnejch scén 994 sérií omýlaného jednoho milostného trojúhelníku nebo věčného střídání kluků, kde už to pak zabíhá do kolejí každý z každým. To, že tady se jim vlastně daří držet na zajímavé lince i fungující páry mě vážně potěšilo. Tolik k prudérní Americe =) Teda až na Emily, ale ta musí být vždycky něco extra.
    Taky jsem pravděpodobně jediná, komu nevadí Aria a Ezra ani jejich vztah. Aria si mě získala hned v prvním díle a většinou scény s Ezrou potěší a to pominu fakt, že se na něj dost dobře dívá =)) Dál jsem si oblíbila Spencer a doteď se nemůžu rozhodnout mezi Ariou a jí. Avšak pár Toby a Specer bych hodnotila jako jeden z nejlepších seriálovejch párů vůbec, jsou dokonalý (už proto mé přání ohledně Tobyho). Hanna je taky super, taková výrazná, s Calebem tvořej skvělou dvojici, takže je skoro škoda jí dát až na třetí místo. Jediná, kdo mě občas vytáčí (ano, vím že jsem jiná =D) je Emily, tyhle citlivý holky snažící se vždy udělat správnou věc mě štvou =) Ale ani ona není špatná, což je další +, mít hrdinky, co každého nevytáčí každou minutu =)

• Engeille Engeille - 25.04.13 23:04:39

RE: Staronově..
      A zároveň se omlouvám, nějak se mi to shrnutí protáhlo o=)

• Kaceees.28 Kaceees.28 - 19.04.13 18:56:17

..
    sakra já už se taky těším až začne 4.série!!Nejvíc se těším na ty dvě nové mužské postavy <3.Prý má být i nová Ezria linka, tak třeba to bude u nich zajímavější a hlavně doufam že nám konečně tvůrci dají odpovědi hned v první dílů který slibovali že nám řeknou už ve finálním díle :D
    OT:holky, hodně tady píšete že nevíte na co se dívat když je v PLL pauza,dopuručuju vám sitcom the modern family,1.sérii dávali na coolu,ale dívejte se v originále!:)jedna představitelka tam má úžasnej!!kolumbijskej přízvuk, snad ještě lepší než Wrenův britskej :D

• Majduskabb Majduskabb - 19.04.13 22:24:55

RE: ..
      Já zas doporučuju strávit 6 příjemných večerů se Sherlockem Holemesem, mám dojem, že ofiko název je jen Sherlock

• haddie@email.cz haddie@email.cz - 24.04.13 22:21:32

Jo, tohle zpracování je nejlepší :-))

• Majduskabb Majduskabb - 26.04.13 21:18:58

Taky mě dost zaujalo. Ještě mi chybí kouknout na poslední dva díly, zatím mě nejvíc bavil první díl druhé řady a pak asi Studie růžové

• haddie@email.cz haddie@email.cz - 02.05.13 21:05:04

Miluju Benedicta :-D

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se