PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Pretty little liars
Pretty Little Liars je nový rodinný seriál z produkce ABC o pěti nejlepších kamarádkách, které žily pohádkový život až do chvíle než jedna z děvčat Alison záhadně zmizela a nikdo neví kde anebo co se mohlo stát. Po roce začnou dostávat zbylé čtyři dívky A
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
Staronově..
Po mnoha odkazech u TVD jsem neodolala a PLL zapla a zhltla jsem to asi za dva týdny (přispěla k tomu nemoc) a wow. Občas mi to nedalo a přečetla jsem si pár starších komentářů k problematice, protože je někdy vážně super, co ti fanoušci dokáží vymyslet.
Je super, že A je opravdu někdo, komu bychom na konci seriálu měli přijít na jméno. Po GG, kde jsem si to rozluštění opravdu nepřála, doufám, že zde to mají pořádně promyšlené - odhalování části poskoků mi přijde i docela fajn, jak nasytit diváka, aby koza zůstala celá. Jen mi tam chybí odhalení Wrena, je slakej, má fajn přízvuk a líbí se mi od prvního záběru, ale je prostě na tý špatný straně, nemůžu si pomoci =)) Dál teda doufám, že odhalení A, nebo Redcoat A bude vážně dechberoucí a žádný dvojčata, zmrtvýchvstalí, jednazholek či Mony nepřijdou v úvahu. I když těch lidí moc nezbývá. A Toby by mě taky nepotěšil, toho jsem si oblíbila, tak snad ho nechají být, zápletka 'dělal jsem to proto, abych tě ochránil' je sice klišé, ale svým způsobem i docela romantická. A ani mi nepřijde, že konečné odhalení A je ústřední zápletka každého dílu, i když je fajn vědět, že se to praděpodobně jednou dozvím. Ale možná je to tím, že teď jsem ty série měla v kuse a čekat týden co týden na díl, bude asi náročnější..
Pak ze stránky výplňovací děj, vážně oceňuju, že tvůrci dokázali vydržet tři série v ústředních párech, s problémy, z počátku i hledáním, ale vyvarovali se těch útrpnejch scén 994 sérií omýlaného jednoho milostného trojúhelníku nebo věčného střídání kluků, kde už to pak zabíhá do kolejí každý z každým. To, že tady se jim vlastně daří držet na zajímavé lince i fungující páry mě vážně potěšilo. Tolik k prudérní Americe =) Teda až na Emily, ale ta musí být vždycky něco extra.
Taky jsem pravděpodobně jediná, komu nevadí Aria a Ezra ani jejich vztah. Aria si mě získala hned v prvním díle a většinou scény s Ezrou potěší a to pominu fakt, že se na něj dost dobře dívá =)) Dál jsem si oblíbila Spencer a doteď se nemůžu rozhodnout mezi Ariou a jí. Avšak pár Toby a Specer bych hodnotila jako jeden z nejlepších seriálovejch párů vůbec, jsou dokonalý (už proto mé přání ohledně Tobyho). Hanna je taky super, taková výrazná, s Calebem tvořej skvělou dvojici, takže je skoro škoda jí dát až na třetí místo. Jediná, kdo mě občas vytáčí (ano, vím že jsem jiná =D) je Emily, tyhle citlivý holky snažící se vždy udělat správnou věc mě štvou =) Ale ani ona není špatná, což je další +, mít hrdinky, co každého nevytáčí každou minutu =) -
..
sakra já už se taky těším až začne 4.série!!Nejvíc se těším na ty dvě nové mužské postavy <3.Prý má být i nová Ezria linka, tak třeba to bude u nich zajímavější a hlavně doufam že nám konečně tvůrci dají odpovědi hned v první dílů který slibovali že nám řeknou už ve finálním díle :D
OT:holky, hodně tady píšete že nevíte na co se dívat když je v PLL pauza,dopuručuju vám sitcom the modern family,1.sérii dávali na coolu,ale dívejte se v originále!:)jedna představitelka tam má úžasnej!!kolumbijskej přízvuk, snad ještě lepší než Wrenův britskej :D
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

* Společenstvo sci-fi diváků *