PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Detective Conan
Vítejte na fóru věnovaném seriálu Detective Conan
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
Conan
Není to trochu divné když po 800+ epizodách vypadá Conan furt stejně?
Po těch 800 už bymohl být tam kde začal ne?
-
Překlad
Ahoj lidi, koukám, že pár měsíců je to tu zase mrtvé. Pokud dobře umíte anglicky, (nedejbože i japonsky), rád bych vás pozval k překladu, respektive titulkování některých epizod Detektiva Conana do češtiny. Koukněte na
http://dctpczech.estranky.cz , najdete tam i odkaz na FB a Twitter. Jestli chcete pomoci, postupujte podle návodu. Díky, když se kouknete.
-
Chrníme či co?
Ahojte.
Dneska jsem po delší době otevřela forum a nestačím se divit. To tu snad všichni spíme?
Vím, že jsou prázdniny, ale už skoro tři měsíce to tu spí a mě je toho líto. Nechcete tu občas zajít a nebo třeba o volnu uspořádat chat, kde bychom se na téma Conana bavili online?
-
RE: Chrníme či co?
Jo spí se. Asi není DC v česku populární. Já jsem natahala si jedno album z torrentu a pár op...
Pokud neseženeš lidi tady, těžko na online ;)-
RE: Chrníme či...
Já osobně jsem z torrentu natahala domů zhruba 25 GB písniček v super kvalitě z celého Conana
Trvalo to celý měsíc
-
RE: Chrníme či....
Vzhledem k tomu, že Conan nemá moc alba, tak to musí být opravdu super kvalita. Protože já mám jinak 8 GB hudby z jiného anime a tam je takovej 30 CD :D-
Tak tam je jak OST, tak celá alba, kde jsou obsaženy jak písničky z anime, tak i ostatní, které určitá zpěvačka/skupina nazpívala a jsou v onu albu. Navíc jsou v nejlepší kvalitě, tudíž jedna písnička o 4 minutách zabírá zhruba 30 MB na disku
Ale za to, že je mám všechny to stálo
http://www.nyaa.eu/?page=torrentinfo&tid=318046
-
Zkusím stáhnout :D
A myslím, že to převdu do mp3, pro lidi, co by chtěli menší :D-
Už mě to taky napadlo, ale když to uděláš ty, nebude to vadit
Akorát mě štve, že tam nikde nemůžu najít píseň "Break my lies" od Two-Mix, která zazněla v 82 epizodě
-
A taky jsem tam neviděla jedno album...
Ono je sice hezké, že to má jedna písnička 30 mb, ale hodně lidí, stačí hodně muziky za málo peněz. I videa, co dělám převádím, aby byla menší. Jednak se lidem nechce stahovat jedna giga a více, ani nemůžou apod. Já to dotahám převdu, a hodím na ulozto :D
-
-
-
-
-
-
-
-
jája217@seznam.cz
já to sledovala ,ale ty kabylovky hrozně zdražujý nechce mi někdo prosím poradit kdy si můžu najít další díly na netu??pls...pls...pls-
RE: jája217@seznam...
Vím, kde najdeš jap+ eng dub, třeba: http://www.gogoanime.com
nebo Ultimaanime.com... jestli s českým dabingem, tak ten je jen do 52 dílu. S českými titulky, najdeš na uložto, zatím do 88 myslím...
-
-
Lidi...
Lidi, slavíme
V 800 kapitole se objevila naše známá Vermut
Navíc se když prohledávám weby objevuje spekulace, že se blížíme k finále celé série. Co si o tom myslíte? dostaneme se po sedmnácti letech ke konci mangy a nebo to pan Aoyama bude nadále natahovat?
:1: :1:
-
RE: Lidi...
No vzhledem k tomu, že se ongoingy dostávají celkově ke svému konci nebylo by to nic překvapující, ale mohlo by se tak na 1000 vytáhnout, ať máme hezké číslo :)
Já mám DC ráda, ale kluci mi to nechtěj moc sledovat, prý moc dlouhé a nebaví je žánr :)
Z filmů jsem dneska dokoukala patnácku, na 16cku se těším :)
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Radiostanice CB (síbíčka)