PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Hry.cz
Zde můžete diskutovat o službě Hry.cz. Můžete komentovat své oblíbené hry, přispívat náměty a připomínky na nové funkce nebo co byste na hry.cz rádi viděli apod. Své technické problémy a dotazy prosím směrujte do nápovědy a administrátorům na hry.cz. Potřebné odkazy: http://www.hry.cz/help/, http://www.hry.cz/help/admins.
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
Problém
Již delší dobu se mi nedaří načíst stránka hry.cz. Pokaždé se šíleně dlouho načítá a pak mi vyskočí hláška: "Jejda! Prohlížeči Google Chrome se nepodařilo připojit k serveru hry.cz
Zkuste stránku načíst znovu: hry.cz".
Zkoušela jsem i jiné prohlížeče, ale problém přetrvává.
Nevíte někdo, čím to může být?
Díky za každý tip. -
-
hry
dobrý den,
proč nejde označit = zablokovat uživatele/počítač se kterým nechci hrát?
jde mi o ty "hráče", kteří končí hru např. po 1. kole
a přihlašovat se kvůli tomu nechci (abych byla profesionál), ani tam nemá člověk 100% jistotu, že najde hrajícího člena
myslím, že by tuto službu uvítali i ostatní
děkuji-
RE: hry
Ahoj,to vážně nejde a nikdy nepůjde
. Ve tvém případě bych klikal v prohlížeči na šipku zpět.Já takhle utíkám podvodníkům v šachu.Zapnu ligu a pokavad mi to načte podvodníka,kliknu na šipku zpět,hra se nezapočte a dám ligu znova..... Nevím jestli sem poradil správně nějak tomu nerozumím
-
a jak hned poznáš, že se jedná o podvodníka?
to snad ani nejde
a oni to předčasně končí i ti, co jsou tam zrovna přihášení pod svým nickem (dokonce i někteří ligoví hráči tohle dělají)
já tuším, že by to nebylo snadné řešení při "dnešním provozu"
ale je to velmi obtěžující - člověk si chce zahrát a prostě nemůže, protože dost často narazí na nějaké pako které (většinou) nesnese, když zrovna prohrává - a přitom i to pako by kolikrát mohlo i vyhrát
i já tam mám vždy jiné číslo
ale kdyby se "brala" ip adresa nebo nějaký jiný "rozlišovač", tak by bylo snad po problému ...-
Já už sem na hrách 5 let +- a hraji tam jen šachy,takže už opravdu podvodníka poznám a když se mi začne podvodník načítat,vypnu tu hru.Nikdy se nestane to,aby tys mohla bloknout podvodníka z tvé strany,aby s tebou nehrál :D.To je přeci logické že to nemůže jít ne?-
no, já sem to myslela tak, aby tady byl prostředek k zablokování takového "hráče", aby s ním člověk příště nemusel hrát.
a i právě tihle "vykřížkovači a předčasní ukončovači" (jako si tedy i ty) jsou právě ti "hráči".
jinak šachy já vůbec neumím, tak tam nechodím-
-
já sem měla celou dobu na mysli právě ty předčasné ukončovače ;)
a proč jako předčasně ukončovat hru?
k tomu přece není žádný důvod ;)
co se jako horšího může stát, než že bud zrovna vyhraji, anebo prohraji ;)
a vzhledem k tomu, že je to tu zcela anonymní, tak tím spíš je to snad jedno, ne?!
já osobně si chci vždy zahrát, a ne pořád začínat novou hru ;)
a co sem si tady všimla, tak to vadí více lidem.
takže já osobně bych uvítala bud blokaci těchto "hráčů", anebo budu hrát velmi ráda jen s počítačem ;)
takže by nebylo od věci zauvažovat i nad touto alternativou-
-
já jsem si to, ke své smůle, myslela ...
já si chci zahrát, já nechci při hře používat, např. jako ty, šipku zpět = utíkat z rozehrané hry, končit předčasně hru ;)
(ale chápu, že když i ty patříš k těm předčasným opouštěčům hry, tak mi asi nerozumíš. to je v pořádku - já hru neopouštím, a nechci, aby hru opustil (předčasně skončil) i můj soupeř)
ale i přesto bych opravdu uvítala v tomhle směru nějaké vylepšení, tj. možnost eliminace těchto "hráčů"
(a zopakuji, jak by se mi to líbilo: budu s někým hrát, on hru předčasně ukončí, já ho nějak bloknu, a příště už si prostě spolu nezahrajeme,
což jedině uvítám, protože mi tam zbydou jen ti hrající. anebo hru/hry navíc vylepšit tak, že člověk bude hrát jen proti počítači, případně si zvolí, zda chce hrát s někým, nebo s pc)
jinak ještě zopakuji, že kdyby se braly v potaz např. IP adresy, nebo jiný "rozlišovač", tak je naopak přeci velmi logické, že si dotyčného zablokuji, abych už s ním příště nemusela hrát
díky
PS: neříkám, že jsem mistr ve formulování myšlenek, ale věřím, že by tomu snad mohl někdo porozumět ;) -
tak jsem, při letmém pohledu do zdejší diskuze zjistila, kdo je podle tebe "podvodník"
jo, v tom s tebou souhlasím - taky se mi nelíbí, když mají lidi hodně nicků, a naprosto se mi příčí, když nějaký nick "kopírují"
ale když hraji svůj oblíbený slovní fotbal, tak je mi jedno, zda hraji s fake nickem, opravdovým nickem, nebo jen guestem.
já chci jen hrát, a chci, aby hrál i ten můj protivník, tj. aby mi hru předčasně neukončil (neodešel ze hry), a když ji ukončí, tak abych s ním už nemusela hrát v budoucnu ;)
tak snad už to bude jasnější, když sem to tu zase odpapouškovala.
jinak mám takový dojem, že jsme se zřejmě moc nepochopili - že ty celou dobu mluvíš o koze a já o voze ;)
-
-
-
-
-
-
-
-
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Nejlepší film co jsem kdy viděl/a