Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

Hry.cz

Zde můžete diskutovat o službě Hry.cz. Můžete komentovat své oblíbené hry, přispívat náměty a připomínky na nové funkce nebo co byste na hry.cz rádi viděli apod. Své technické problémy a dotazy prosím směrujte do nápovědy a administrátorům na hry.cz. Potřebné odkazy: http://www.hry.cz/help/, http://www.hry.cz/help/admins.

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • h.hromiakova h.hromiakova - 13.05.13 22:02:33

Problém
    Již delší dobu se mi nedaří načíst stránka hry.cz. Pokaždé se šíleně dlouho načítá a pak mi vyskočí hláška: "Jejda! Prohlížeči Google Chrome se nepodařilo připojit k serveru hry.cz
    Zkuste stránku načíst znovu: hry.­cz".
    Zkoušela jsem i jiné prohlížeče, ale problém přetrvává.
    Nevíte někdo, čím to může být?
    Díky za každý tip.

• vojtisek06 vojtisek06 - 13.05.13 22:43:11

RE: Problém
      Ahoj,u koho máš internet? Myslím,že to je tím u koho ho máš,jinak ti víc (já) neporadím :)

• TAPSOFT TAPSOFT - 18.05.13 13:54:26

kontaktuj mě na vzkazníku,problém vyřešíme

• Psp.2010 Psp.2010 - 03.06.13 01:59:12

Pomalé načítání internetu (velké pingy, až to GCH vzdal, a vyhodil chybovou hlášku), po případě jsi mohl jít na server kdy byl restart.
      Dotaz, dělá ti to ten problém pořád? ;-)

• hermiona-lili hermiona-lili - 13.05.13 15:33:30

hry
    jaké mám hrát hry:??????????

• Kaja.Havlikova Kaja.Havlikova - 13.05.13 21:18:01

RE: hry
      jáké chceš nebo co tě baví karty horolezce nebo na jiné strance treba vědomostní hru dobyvatele

• Kaja.Havlikova Kaja.Havlikova - 30.04.13 12:07:36

hra
    ahoj neda nekdo hru samotnou me to uz tady nebaví

• alecramarcela alecramarcela - 27.04.13 11:27:26

hry
    dobrý den,
    proč nejde označit = zablokovat uživatele/počítač se kterým nechci hrát?
    jde mi o ty "hráče", kteří končí hru např. po 1. kole
    a přihlašovat se kvůli tomu nechci (abych byla profesionál), ani tam nemá člověk 100% jistotu, že najde hrajícího člena
    myslím, že by tuto službu uvítali i ostatní
    děkuji

• vojtisek06 vojtisek06 - 27.04.13 12:44:43

Ahoj,to vážně nejde a nikdy nepůjde :-) . Ve tvém případě bych klikal v prohlížeči na šipku zpět.Já takhle utíkám podvodníkům v šachu.Zapnu ligu a pokavad mi to načte podvodníka,kliknu na šipku zpět,hra se nezapočte a dám ligu znova..... Nevím jestli sem poradil správně nějak tomu nerozumím :-)

• alecramarcela alecramarcela - 27.04.13 16:37:49

a jak hned poznáš, že se jedná o podvodníka?
        to snad ani nejde
        a oni to předčasně končí i ti, co jsou tam zrovna přihášení pod svým nickem (dokonce i někteří ligoví hráči tohle dělají)
        já tuším, že by to nebylo snadné řešení při "dnešním provozu"
        ale je to velmi obtěžující - člověk si chce zahrát a prostě nemůže, protože dost často narazí na nějaké pako které (většinou) nesnese, když zrovna prohrává - a přitom i to pako by kolikrát mohlo i vyhrát
        i já tam mám vždy jiné číslo
        ale kdyby se "brala" ip adresa nebo nějaký jiný "rozlišovač", tak by bylo snad po problému ...

• vojtisek06 vojtisek06 - 28.04.13 18:33:53

Já už sem na hrách 5 let +- a hraji tam jen šachy,takže už opravdu podvodníka poznám a když se mi začne podvodník načítat,vypnu tu hru.Nikdy se nestane to,aby tys mohla bloknout podvodníka z tvé strany,aby s tebou nehrál :D.To je přeci logické že to nemůže jít ne?

• alecramarcela alecramarcela - 01.05.13 14:55:34

no, já sem to myslela tak, aby tady byl prostředek k zablokování takového "hráče", aby s ním člověk příště nemusel hrát.
            a i právě tihle "vykřížkovači a předčasní ukončovači" (jako si tedy i ty) jsou právě ti "hráči".
            jinak šachy já vůbec neumím, tak tam nechodím

• vojtisek06 vojtisek06 - 01.05.13 16:33:33

Ted nerozumím co tím chceš říct,že sem něco jako podvodník,když předčasně ukončuji?

• alecramarcela alecramarcela - 01.05.13 16:56:54

já sem měla celou dobu na mysli právě ty předčasné ukončovače ;)
                a proč jako předčasně ukončovat hru?
                k tomu přece není žádný důvod ;)
                co se jako horšího může stát, než že bud zrovna vyhraji, anebo prohraji ;)
                a vzhledem k tomu, že je to tu zcela anonymní, tak tím spíš je to snad jedno, ne?!
                já osobně si chci vždy zahrát, a ne pořád začínat novou hru ;)
                a co sem si tady všimla, tak to vadí více lidem.
                takže já osobně bych uvítala bud blokaci těchto "hráčů", anebo budu hrát velmi ráda jen s počítačem ;)
                takže by nebylo od věci zauvažovat i nad touto alternativou

• vojtisek06 vojtisek06 - 01.05.13 17:33:30

Ježišikriste,na tohle nemám...... měj se

• alecramarcela alecramarcela - 02.05.13 01:52:25

já jsem si to, ke své smůle, myslela ...
                    já si chci zahrát, já nechci při hře používat, např. jako ty, šipku zpět = utíkat z rozehrané hry, končit předčasně hru ;)
                    (ale chápu, že když i ty patříš k těm předčasným opouštěčům hry, tak mi asi nerozumíš. to je v pořádku - já hru neopouštím, a nechci, aby hru opustil (předčasně skončil) i můj soupeř)
                    ale i přesto bych opravdu uvítala v tomhle směru nějaké vylepšení, tj. možnost eliminace těchto "hráčů"
                    (a zopakuji, jak by se mi to líbilo: budu s někým hrát, on hru předčasně ukončí, já ho nějak bloknu, a příště už si prostě spolu nezahrajeme,
                    což jedině uvítám, protože mi tam zbydou jen ti hrající. anebo hru/hry navíc vylepšit tak, že člověk bude hrát jen proti počítači, případně si zvolí, zda chce hrát s někým, nebo s pc)
                    jinak ještě zopakuji, že kdyby se braly v potaz např. IP adresy, nebo jiný "rozlišovač", tak je naopak přeci velmi logické, že si dotyčného zablokuji, abych už s ním příště nemusela hrát
                    díky
                    PS: neříkám, že jsem mistr ve formulování myšlenek, ale věřím, že by tomu snad mohl někdo porozumět ;)

• alecramarcela alecramarcela - 02.05.13 02:41:33

tak jsem, při letmém pohledu do zdejší diskuze zjistila, kdo je podle tebe "podvodník"
                    jo, v tom s tebou souhlasím - taky se mi nelíbí, když mají lidi hodně nicků, a naprosto se mi příčí, když nějaký nick "kopírují"
                    ale když hraji svůj oblíbený slovní fotbal, tak je mi jedno, zda hraji s fake nickem, opravdovým nickem, nebo jen guestem.
                    já chci jen hrát, a chci, aby hrál i ten můj protivník, tj. aby mi hru předčasně neukončil (neodešel ze hry), a když ji ukončí, tak abych s ním už nemusela hrát v budoucnu ;)
                    tak snad už to bude jasnější, když sem to tu zase odpapouškovala.
                    jinak mám takový dojem, že jsme se zřejmě moc nepochopili - že ty celou dobu mluvíš o koze a já o voze ;)

• vojtisek06 vojtisek06 - 02.05.13 19:36:04

Tys to nepochopila at ti to vysvětlí psp.2010 ahoj

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se