PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
McFLY
Už 8 let od vzniku..:)
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
dvd,cd
Ahoj, tady to teda solidně vychcípalo od dob, kdy jsem to tady sledovala:)) Jen píšu vyloženě informativní příspěvek - mám doma nějaký originální dvd a cd.. a na netbooku už si to můžu těžko pustit, navíc tohle období mám nějakých pár let za sebou (jen díky jejich změně stylu, který mě zrovna 2x nepotěšil), takže by o to třeba nějaká sběratelka mohla mít zájem:D A esi by zájem byl, tak do vzkazů a já napíšu co mám, já bych se sem zapomněla vrátit:D -
Blog
Ahojte všichni, :)
mám takový menší nápad a to založit nějaký blog nebo fórum,kde by
byly informace o McFLY. Jelikož do češtiny překládá hrozně málo lidí
a všechno je to nějaké zpřeházené. Myslím, že by to bylo lepší i pro to,
že bychom skutečně věděli, kolik nás je a třeba by to mohlo vést i k
přivedení McFly do ČR (teď je to spíš trochu naivní, ale co kdyby).
Mohli by jsme pořádat srazy a tak podobě a bylo by nás aspoň trochu vidět.
Ale jelikož tady je nás pár, pak na karaoketexty je pár a všichni jsme takový
"roztahaní", tak o nás kluci moc neví. Takže hledám někoho, kdo by měl chuť
se do toho pustit s se mnou? Budu ráda, když se někdo ozve. :) A doufám,
že to bude k něčemu. :)Napsat mi můžete do zpráv. :) Zatím se mějte.-
RE: Blog
Ahoj,
píšu ti radši sem, aby se mohli do diskuze zapojit i ostatní (ačkoliv nevím, jestli někdo zareaguje, když si tady poslední cca dva měsíce povídám sama se sebou).
Ten blog není špatný nápad. Bylo by fajn zjistit, kolik nás vlastně je (protože nás je určitě víc, než dvanáct). Už několikrát mě napadlo udělat i účet českých fanoušků na Twitteru, ale nelíbila se mi představa, že sama píšu všechny příspěvky a sama si je taky čtu
. Kdyby se ten blog udělal, muselo by se vyřešit, kde to bude, jak to bude vypadat, jak odkazovat na stránky, ze kterých se překládalo (jelikož jsem studentka Informačních studií a knihovnictví a prostě to MUSÍM řešit
) a hlavně kdo se o to bude starat a jak tam přitáhnout návštěvníky. Já osobně se s českými fanoušky McFly nesetkávám nějak zvlášť často.
Co se týče toho 'třeba by to mohlo vést i k
přivedení McFly do ČR ', spíš mi připadá důležitější, aby se tady dalo něco s McFly koupit. Na Bontonlandu se dají sehnat jenom dvě DVD (z toho u jednoho mají blbě název) a dvě CD (z toho jedno se ani do oficiálních CD nepočítá). Nedá se tady sehnat jejich autobiografie a ani knížka pro děti, co napsali Tom a Dougie. Možná tak seženeme příští rok knížku, co napsala Tomova manželka, ale tím to hasne. Navíc to s McFly ani nesouvisí. Teď jde o to, jestli tady vyjde jejich Best Of CD...
Každopádně, mám pocit, že Tom kdysi na Twitteru napsal, že s příštím CD by mohli jet koncertovat i do zemí, kde ještě nebyli...
-
No jak jsem psala, tak jsem psala :D i na karaoketexty, kde je založená skupinka jako fanclub McFly a tam je taky nějakých pár lidí. Ještě mi teda zatím nikdo neodepsal. :) A pak jsem psala jedné dívčině, jejíž blog mi našlo jako jediný, kde se stále něco přidává o McFly a ta mi ještě taky neodepsala.... No jako já letošní rok maturuju, takže si ani netroufám to vést sama a navíc, čím víc, tím líp. Máš pravdu, je toho ještě hodně, co řešit, ale důležitý je momentálně sehnat lidi, kteří by do toho šli se semnou (doufám, že tedy už s námi) :). Nemusel by to být přímo blog, ale třeba účet teda na twitteru a na fb nebo tak. :) To už by se všechno dořešilo :).
-
Přidte holky sem http://www.facebook.com/McFlySK.CZ?ref=ts&fref=ts tady jsou všichni čeští a slovenští fanoušci McFly
-
-
:-/
http://www.super.cz/16029-z-toho-mrazi-muzikant-dougie-poynter-ze-skupiny-mcfly-prozradil-smutne-taje mstvi.html
Je mi blbě z toho, co se muselo stát, aby si v týhle zemi někdo McFly všiml... -
Jelikož tu nemáme co řešit...
... tak musím podotknout, že Dougova sestra Jazzie potřebuje nutně najíst...
https://p.twimg.com/A0A8odqCUAEWIwb.jpg
Jo a trochu mě děsí výraz v obličeji Samanthina manžela
-
Nemůžu si pomoct...
... strašně pěkná fotka ze svatby Toma a Gi...
https://p.twimg.com/AthzkGgCIAE2wCt.jpg:large -
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Věřte - nevěřte