PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
SPORE
Diskuze pro všechny co hrajou hru Spore. Přijďte, poradíme - OT se maže!
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
terraformace planety
ahoj nevíte jak terraformovat planetu?dala jsem do toho stašně moc peněz a ještě stále tam nemůžu dát rostliny ani zvířata.Poradíte mi nekdo? -
Dohráli jste???
Ahoj dohráli jste někdý někdo Spore do konce?????Já jsem byla už ve středu Galaxie,našla jsem i naší sluneční soustavu vyhladila polovinu Hrubešů..a nic!!!
Neříkejte že ta hra nemá konec!!!!Musí mít....
:1:
-
RE: Dohráli jste???
já sem se dostala do vesmíru a tam sem to přestala hrát, protože sem chtěla hrát bez cheatů, ale začli mě tam napadat jedni tydýtové, co byli vyspělejší, silnější a brali mi planetu za planetou a podobný. A i když sem je pak skoro vybila, tak za chvíli zas měli plnou armádu. Prostě sem nevěděla jak na ně, tak sem to přestala od tý doby hrát. A mrzí mě to, chtěla sem to dojet, ale tohle fakt nešlo
-
RE: Dohráli jste???
Ne, hra nemá jasně daný konec. Za konec příběhu se považuje právě dostání se do středu Galaxie a promluva se Stevem. Pak můžeš hrát donekonečna, ale žádný "opravdový" konec nečekej. Ale je zábava objevovat Galaxii, třeba najít sluneční soustavu nebo pohádkovou planetu.
-
-
FORGATE SERVERY
prosíme vás abyste se zaregistrovali na naš web www.forgate.9e.cz
naše servery zde :-)
forGATE | Public : 217.67.31.247:27044
forGATE | Only Dust2 : 93.185.108.19:27036
forGATE | Mini : 93.185.105.78:27045
forGATE | Zombie : 92.240.237.192:27034
forGATE | Public : 93.185.108.19:27027
forGATE | Public : 93.185.108.19:27030 -
Counter Strike 1.6 Ultimate Edition
Stáhněte si nový Counter Strike 1.6 Ultimate Edition, který podporuje protokol 48 i 47. Lepší nastavení kláves, hraj jako profík stahuj CSKO zde..
http://share-rapid.sk/stahuj/3317725/counter-strike-1-6-fragtime-edition.exe -
DarkSpore
Vím že se to tak úplně netýka tohoto tématu, ale tato místnost je mému dotazu nejblíže. Hrajete někdo DarkSpore? Já si to nedávno koupil, ale mám tam zatím jen jednoho českého spoluhráče. Sice jsem zatím jen na úrovni 10, ale myslím že mi to celkem jde, takže kdyby ste chtěli někdy zahrát tak prosím dejte vědět. Díky. -
Potřebuju poradit
Ahoj, prosím nevíte někdo jak se dá udělat při vytváření příšerky to, aby se to nevytvářelo zrcadlově? aby mohla mít jednu ruku nalevo níž než tu napravo a podobně
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Orchideje