PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
The Walking Dead
" Ve světě, jemuž vládnou mrtví, teď musíme konečně začít žít "
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
povídky
Zdarte, pokud někoho zajímá četba FanFiction povídek, tak se mi to už docela solidně rozrostlo. :D
Druhý autor shora (Ozzy), už se tam toho válí 23 dílů, jakékoli názory a komenty samozřejmě žádoucí. :)
http://www.thewalkingdead.eu/pribehy/ -
AHS
Lidi vím, že to nepetří k tématu, ale jen se chci zeptat dívá se někdo z vás na American horror story? Zajímá mě, jakej na to máte názor?-
RE: AHS
http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&auth=&forum_ID=107094
Mě osobně to baví. Cca před týdnem jsem si stáhl celou první řadu a za necelé dva dny jsem ji měl zhlédnutou. Jenom mě trochu zklamal poslední díl a to, že toho Alexandra Breckenridge neukázala mnohem víc.
Dneska načínám druhou sérii..
-
-
-
-
RE: Walking Dead...
"šílená koma sen pro Rick" odkdy lidi mluví jak google překladač? Jinak teda... pochopila jsem to tam, že je to sen, který se Rickovi zdá během jeho kómatu, ano? Přijde mi to jako blbost. Jestli seriál skončí tím, že se probudí v nemocnici obklopen Lori, atd ta to bude propadák...-
-
RE: Walking...
Vím že moje čeština je špatná. Pojďme se podívat na fakta. Nejprve byl zastrelen, šel do komatu a probudil uprostred zombie apokalypsy. Pak se dozvedel, že jeho manželka spala se svým nejlepším prítelem, jeho nejlepší prítel se ho pokusili zabít, jeho manželka otehotnela (prípadne s jeho nejlepším prítelem je díte), zemrela pri porodu a pak se promenil v zombie - a jeho syn musel ji strelit do obliceje. Dívka Rozsvítit světla !!! Pokud to nezní jako nocní mura, co to sakra je. Zdá se, jako by byl celí každý strach a démon, co má, což je bežné v hlubokém snu.-
RE: Walking...
Jako samo o sobě by to bylo hodně zajímavý vyvrcholení. Netradiční, nepochopitelný, ale stále zajímavý. Ovšem, taky silně nepravděpodobný. Seriál jde sice svou cestou a je otázkou, zda bude vůbec pokračovat až do fáze, kde se nachází momentálně komiks a taky je možný, že jednou nějak skončí, ale za tuhle deux ex machinu by asi spousta lidí nakopala tvůrce do prdele. Nehledě na to, že těžko by se dalo uvěřit tomu, aby komatozní Rick měl tak rozjetou fantazii, skrz kterou by si dokázal vysnít dva roky zombie apokalypsy, lidi který v životě ani neviděl atd. Leda, že by mu do stříkaček snad pumpovali šalvěj nebo podobnej materiál.
-
-
-
-
1. díl
Jelikož mi teď skončily všechny moje seriály a musím čekat na další řady, řekla jsem si, že si postahuju všechny serie TWD a kouknu na to znova.
Teda musím říct, že pilotní díl byl natočenej opravdu luxusně... napětí, mrazení, kdy Ricka něco sežere, jak se potácí po chodbách nemocnice atd. Jo, a někdo tady níže řešil, jak jsou chodci v 3. serii pomalí, a že dřív i běhali, a někdo mu oponoval. Tak je to opravdu pravda... jak Rick přijede do Atlanty na koni a narazí na chodce, tak za ním opravdu běží, ne popoběhnou, ale opravdu běží
-
-
RE: 1. díl
Pár lidí se tu přeci shodlo, že hladovému se špatně běhá a ve třecí sérii museli být chodci už sakra hladoví, nebo ne??
-
-
Když zapomeneme na to, že chování celýho zombie-komparzu je daný podle nálady momentálního štábu, tak teoreticky by se to dala okecat. Ve výsledku na tom vlastně nemusí být nic divnýho, že relativně čerství zombie budou více aktivnější než jedinci téměř za dva roky od vypuknutí epidemie. Seriál už naznačil něco v tom smyslu, že jakmile se nemrtvý přestane pravidelně ládovat, dojde u něj ke ztrátě energie. Dokonce se ví, že různý pohybový možnosti zombie a potřeby žrát závisí na tom, v jakým fyzickým stavu se zrovna nachází při přeměně a později na tom, v jakým je zrovna rozkladu. Takže, ona ta teorie není tak nepodložená. :)-
Zajímalo by mě, kde to v seriálu bylo naznačeno, protože jsem to teď fakt sjela celý a nikde jsem to nezaznamenala.
Nechci se fakt hádat, jen mně občas vadí, že lidi u seriálů a filmů řeší každou kravinu, ža tohle a tohle nesedí, než aby si to užívali...-
Možná jsem se to nevykecal úplně správně. Takhle, od 3. řady, 3. dílu seriál nastínil, že zombie můžou ztratit chuť žrát (pravda, hlavně proto, že přijdou o hubu), ale jestliže můžou trpět přejezením (taky třetí řada), můžou při nedostatku potravy i hladovět. A s tím se alespoň nese myšlenka, že energii získávají paradoxně už jen sami ze sebe, jako u člověka. Tím taky třeba může docházet ke ztrátě celkové energetické schopnosti (=omezení rychlejší chůze i akrobatický možnosti přes ploty) a to by mohlo fungovat jako argument u toho, proč jednou kdysi chodci běhali - měli jídlo na každým kroku a slušný přísun živin, teď je člověk vzácností. Je třeba pamatovat, že většinou se láduje, protože to vyžaduje metabolismus, o ničem jiným to není. S tím stavem při přeměně by bylo možný poukázat zase na první řadu s Hannah. Je to sice pravda teorie v kombinaci toho mála, co seriál sám nabídne, ale proč by ne..
Každopádně, normálně tu diskutujeme, klidně i na té teorietické úrovni, to nemá být žádný nasírání se do druhých nebo řešení každé chujoviny, kterých se seriál nevyhne. Prostě nic ofensivního. Jen se naznačuje, že i vesměs na pohled taková blbost a pro někoho chyba, že jednou zombies utíkají a za dalších epizod už ne, tak to může mít nějaký podklad a logický uchupení na základě toho, co se ze seriálu a komiksu můžeme dozvědět, přestože to tvůrci původně nedomýšleli. Ale od toho tu jsou právě fandové, kteří se o tom můžou pobavit a vypíchnout nějaký infa, ať už ty názory jsou jakýkoliv. Hrabání se v "lejnech" u seriálu nebo filmu, od kravin a viditelných nedostatků po čisté postřehy, prostě k danýmu univerzu ve výsledku patří, nějakou vyloženou nechuť a záměrný kydání na danou věc v tom hledat nemusíš. Koneckonců, vychutnávat si čistě seriál tak, jak nám byl naservírovanej a vrátit se k analýze 'podstatnějších' věcí jakože Daryl dneska udělal ťu-ťu-ňu-ňu ksicht a Andrea přefikla půlku Woodbury, můžeme kdykoliv... :)
-
-
-
opravdu? mě se naopak běhá nejlépe, když jsem nenajedený... zkus si schválně dát řízek s bramborovým salátem, a pak běhat... proto je chování zombíků ve Walking Dead naprosto nesmyslné až jsem kvůli tomu hodil tento seriál po 1.díle do koše...
-
-
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

HC Pardubice