Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

ČLENOVÉ KOMUNITY:

Zobrazit více (7)

RSS 2.0 Přidat na seznam

INFORMACE O DISKUZI

Bezpečný internet

Založeno: 19.04.11 11:22:39
Založil: pan.sponka
Stav: OK
Podtémata: zakázána
Správce: pan.sponka,

pan.sponka

Volkswagen Volkswagen

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

Bezpečný internet

Diskuzní fórum k projektu http://www.bezpecnyinternet.cz

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • jakrepa jakrepa - 02.06.13 12:44:26

Sbazar PODVODNICI "SCAM"
    Pozor na s bazaru jsem se setkal s novym podvodem,on je stary, ale v CR novy. Je to pri prodeji.
     Prodavam lodni motor a kontaktuje se na mne clovek udajne z USA a ze respektuje cenu, at si zridim Pay Pal konto a at mu preposlu me cislo uctu, on mi preposle penize a pak na jeho naklady prijede firma ktera vyzvedne motor.
     Vse vypada dobre, az na to, ze jeho konto neni kryte penezma, nebo jeste lip, plati kradenou kreditni kartou, takze po nejake dobe vam ten obnos stahnou z uctu a vy nemate ani penize ani lodni motor nebo co chcete prodat :,(
     Konverzace je v anglictine, tady jeden z emailu, jsou jak pres kopirku.
     JE TO PODVODNIK POZOR!!!

Thanks for your response.Im Mr (Alex Mike) from USA I'm ok with the price and condition you gave me and i will be paying through paypal(www. paypal. com).. So i will be paying directly into your PayPal account without any delay, and i hope you have a paypal account and if not you can easily create your PayPal account on their website at www.paypal.com and send me your PayPal email for the payment, You do not have to bother yourself about the shipping. I'll instruct a Shipping Co Agent to come for pick up at your door, when i must have pay you and here is my details below to show you that am seriously interested in your Item

Mr Alex Mike
     Address:lot 104 woodland terrace,
     City: Morgantown
     State: West Virginia
     Country : USA
     Date of Birth:
     11–01–1960

So kindly get back to me with your PayPal details like this below

Full Name:
     PayPal Email:
     Phone Number:
     Amount:

As soon as i receive this details from you, i will proceed with the
     payment immediately and i have already arrange for a private shipping
     agents that will come for the pick up of the item at your house door
     step and they will take care of the picking up document including the
     full information to pick up the item at your house door step. So I
     will need your home address as soon as the payment is made to you..

Thanks

Tomu se rika scam ;-((

• koppik.anettka koppik.anettka - 10.11.12 23:20:38

Ahoj
    Ahoj co dělat když mě prostě pořád otravuje jeden chlap na lide.cz ...mam uz z toho nervy..neda se to nejak bloknout aby mi nemohl psat ani nic jinyho?

• Lucie.Majkova Lucie.Majkova - 04.12.12 00:14:51

RE: Ahoj
      No pokud ti píše jen do zpráv, tak ve zprávě, kde ti píše klikni na ignorovat uživatele a máš to ;-)

• Tauriska Tauriska - 13.08.12 07:57:25

.
    Rozrůstá se to docela rychle-trolling
    http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&forum_ID=108518&auth=&ID_from=0&dir=1

Kdo má chut pojdte na diskuzi.

• SniperOnTheRoof42 SniperOnTheRoof42 - 17.07.12 18:52:28

Blacklist převážně českých spamerů
    V seznamu blokovaných emailových adres mám už mnoho desítek položek SPAMU, mohl bych je zde zveřenit, abyste si je mohli dát do ignoračního seznamu, aby Vám nechodil spam z těchto adres? Valná většina jsou podvodné reklamy z českou koncovkou .cz.
    Já jen že mazat spam je časově náročnější než že ty adresy jednoduše ignorujeme a neobjeví se nám v emailové schránce vůbec. Je docela přehnané mít v emailové schránce tisíce nepřečtených zpráv.
    SPameři využívají toho, že v mnoha službách je potřeba emailu klienta. Kdyby se přednostně používala komunikace prostřednictvím SMS, tak by tolik spamu nechodilo, i když několik neznámých reklamních SMS přijde několik za měsíc, oproti emailu je to zlaté.

• pavelholcik pavelholcik - 08.06.12 20:01:54

uchylek - alenakonopnikova
    alenakonopnikova dal jsem ji do ignorce tak mi dává každý den vytrvale za 5 :-D asi má u toho orgazmy :-Dužij si to pani utajená :1:

• pavelholcik pavelholcik - 08.06.12 19:59:53

pako - alenakonopnikova
    mě taky tato uchylačka otravuje je asi nemocná :-Dalenakonopnikova
    chudaček zato nemuže,navic je v utajeni zbabělec!!! :-[

• SniperOnTheRoof42 SniperOnTheRoof42 - 17.07.12 23:39:16

RE: pako -...
      Alespoň se neprojevuje jako atrakce pro náctileté pokud ovšem není android.

• Michal.Kolesa Michal.Kolesa - 28.03.12 15:01:36

Rozdělení filmu na kapitoly
    Co film Seznam se Bezpečně 2 a možná i 1 rozdělit na kapitoly a tu názorně pojmenovat a dát ke stažení/přehrátí samostatně.

Aby mohl učitel ve škole přehrát pouze kapitolu a dětem k tomu něco doplnit, popř. rodič či strarší sourozenec.

Inspuirovalo mě k dotazu dělení na kapitoly u DVD filmů.

• Timeshock. Timeshock. - 04.04.12 14:51:07

RE: Rozdělení filmu...
      a mne (Inspuirovalo) ze by sis to mohl nastrihat a pojmenovat sam zas tak velky problem to neni za tu dobu co tu vymyslis stupidyty uz to mohls mit

• pro.info10 pro.info10 - 21.06.12 17:23:48

RE: Rozdělení...
        stupidyty :-D :-D :1: :1: :1:

• SniperOnTheRoof42 SniperOnTheRoof42 - 17.07.12 23:41:08

RE: Rozdělení....
          Vraždění jazyka českého? (-_-)

• Michal.Kolesa Michal.Kolesa - 20.03.12 14:53:11

Seznam se bezpečeně 2
    Seznam uploadoval na web nový film.

Nebylo by špatné dát na web taky textové scénáře, aby nebylo nutné koukat na 40 minut. A v případě zájmu nebo nutnosti si pak pustit jen vybrabnou část.

• M.Konkol M.Konkol - 20.03.12 21:52:01

RE: Seznam se...
      Také jsem jej shlédl, ale tato poznámka asi patří spíše na:
      http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&forum_ID=91452
      Logickým trendem dnešní doby je vizualizace namísto holého textu.

• pan.sponka pan.sponka - 21.03.12 15:07:59

RE: Seznam se...
      Webové stránky budou postupně doplněny o titulky v českém, německém a anglickém jazyce. Máme připraveny i metodické pokyny, které budou součástí DVD, které zašleme do všech základních škol.

• Michal.Kolesa Michal.Kolesa - 21.03.12 20:14:02

RE: Seznam se....
        Bude ke stáhnutí i image toho DVD ?

Ne všechny školy DVD žákům pouštějí nebo nastává situace, že učitel pustí DVD, odejde ze třídy do kabinetu, žáci dělají ve třídě bordel a ti co sledují mají z toho ....

Tak pro ty pozorně by bylo dobré, aby si to mohli stáhnout doma a pustit si to ještě jednou, včetně těch metodických pokynů - ty by si asi spíše přečetli rodiče.

• pan.sponka pan.sponka - 22.03.12 09:56:49

RE: Seznam se.....
          Film již je ke stažení v sekci "Ke stažení". Všechny položky z DVD pak budou postupně doplněny na webové stránky.

• M.Konkol M.Konkol - 17.02.12 08:01:04

Jen jako příklad
    Nedávno byli ve sdělovacích prostředcích občané strašeni 10 tisícovou pokutou, když neodevzdají prošlé doklady. Výsledek?
    http://www.novinky.cz/domaci/259355-firma-vyvezla-na-skladku-obcanky-ridicaky-pasy-a-dalsi-citlive-d okumenty.html

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se