PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Bar u Zelené Korunky
povinnosti a odměny pro zelené mužíky a ženušky....věnováno práci zelených adminů jedná se o adminy fora a snad i něco o jejich práci...trochu s nadhledem ale i vážně,ujištuji že ArnyVogel a barbie1404 jsou přátelé kterých si vážím
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
SMS
SMS: "Zajdeme na COLU?" Odpověď: "Já nechápu, jak můžeš v tak jednoduchém slově jako je PIVO, udělat 4 chyby!
-
RE: SMS
A taky ho "nezapomenout" zaplatit...........
www.novinky.cz/koktejl/301695-pri-zkousce-charakteru-nezaplatilo-za-pivo-20-procent-hostu.html
-
hehe :)
Pamatuju si, když se to tady založilo... na ten "rozruch" v místnosti na údolku... :) jo, to byli časy... chci dotaz.. vrátí se to ještě? :( aspoň naposled? :(
Už asi né co? :( Je to všechno na baterky.. fakt že jo... :(
Lidi které tu mám a chtěl bych si s nima dál povídat, tak už tu nejsou, ty s kterýma si chci psát se mi ani neozvou :(
a ty co se ozvou tak s nima v kontaktu jsem stále..
Ach jo... :/ :/ :/ :/ :/ :/
Projet si tady tu historii stálo dnes za to :/ slzy v očích, z toho co jsme byli za "spolek" (v dobrém: hovad :D), které si rozuměli a dokázali si pomoc...
kde to teď vše je? :/ Nechci vám nic říkat... Toto je snad jediná diskuze, kde se to nezměnilo, a jsou tu stále stejné lidi...
Argh! :O mam i slzy ve vočích.. když vidím ty známe nicky.. :/ a schází mi s nima to "psaní"...
sarkamareskova net-mamka, barbie1404 mamuna, ArnyVogel Zelený Kedluben, ry.z.e.t.k.a Teta, netopiirek Béďa, Fanous.Dane Daniš....
jo... ach jo.. :/ :( -
-
-
-
RE: nazdár :D
Já bych doporučoval něco nealkoholického, není mu ještě 18 že, je o něco mladší než já.
-
-
-
-
-
Hlavně to klucíí nepřežeňte!!
www.novinky.cz/zahranicni/evropa/298224-polce-namerili-v-krvi-10-promile-alkoholu.html-
Tak hlavně pijte s Mírou!! :-D
http://opilcovorano.cz/2013/04/10/fotospecial-5-zpusobu-jak-se-nemate-opit/
-
-
-
-
-
-
-
-
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

O Bohu