PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Soužití se psem - od čivavy po vlkodava
ŽIJÍ S NÁMI PSÍ ŠAMPIONI I VOŘÍŠCI A I JINÉ RASY ZVÍŘECÍCH MILÁČKŮ................................ Milujeme je všechny stejně! Pochlubte se i lumpárnama,které si na Vás mazlíčci připravili...A samozřejmě,můžete si občas ulevit i s problémama,které se zvířátky nesouvisí,potřebujeme si všichni občas od nich ulehčit a kde jinde,než tam,kde trávíte svůj čas.......... Zaobíráme se i dalšíma problémama:Která zvířátka dál množit - která ne a proč? Jak předejít různým nemocem,úrazům a problémům a jak už řešit ty rozjeté?? ...........................POKUD SI CHCETE ON-LINE POPOVÍDAT,jsme všichni vítáni na chatu: http://chat.lide.cz/room.fcgi?auth=&room_ID=342324 2 ..............................HISTORKY Z NAŠÍ DISKUZE a bez hledání, na tomto blogu : http://pribehyzdiskuze.blog.cz/
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
-
Klec
Kde kupujete klece na psiska? Potřebovala bych na flata...Nepotřebuju nic extra, stačí obyč, můj pes neprochází zdí ani není ničitelka. Klidně použitou.-
RE: Klec
Mám zn SAVIC což je prý kvalitní... ty budeš mít na flata jen větší velikost jak já. A kde? To už stačí zadat na netu do vyhledávače...všude je jiná cena, podmínky atd...
Já to měl první měsíce doma jako pelíšek... NIKDY jsem tam psa nezavřel a nyní to je už skoro rok v autě a už to nevytahuju.
-
Já to potřebuju na zavření psa ze zdrav. důvodů, které nastanou, takže k dlouhodobému podbytu. Savic jsem se koukala už a vypadají dobře.-
JJ však ok... Já prvně taky myslel že to budu mít doma pořád, protože prcci na to byli zvyklí už odmalinka a měli to jako pelíšek... A nakonec to skončilo v autě.... Alespoň policajti neremcají ...-
V jednom autě mám síť a do druhého se klec nevejde....zatím jsem měla štěstí na benevolentní cajty, takže když to viděli z auta nikdy neměli snahu mě zastavovat, ale ono na každýho jednou dojde.-
my nemáme ani tu sít,vozíme je vzadu na sedačce,jinak to v tý plečce ani nejde.Zatím nás nikdy nezastavili,je fakt že s nima jezdíme jen k vetum jinak ne.
-
Já bych se bála... Většinou vozim psa v kufru v kleci... Ale mám desivou hruzu z toho, ze nam nekdo najede do kufru a ze psa bude špíz. A když vezu na sedačkách,tak jedině v postroji... Ten se nám taky už několikrát vyplatil.
-
Taky vozíme psa na zadních sedačkách, postroj máme, ale rodiče mu ho nechtěj dávat, že prej je to zbytečnýýý... Fakt, někdy z nich kvetu, sami by nepřipoutaný nejeli ale psa připoutat nechtěj
-
Já vím, boží mlejny melou i když jezdíme v drtivé většině případů kousky, tak stát se může kdykoliv cokoliv. Ale to s klecí i bez ní. Když ti to někdo narve do kufru naplno, pak už je podle mě jedno jestli klec nebo bez klece
-
-
-
-
-
-
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Hodnocení VŠ a VOŠ