Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

Soužití se psem - od čivavy po vlkodava

ŽIJÍ S NÁMI PSÍ ŠAMPIONI I VOŘÍŠCI A I JINÉ RASY ZVÍŘECÍCH MILÁČKŮ................................ Milujeme je všechny stejně! Pochlubte se i lumpárnama,které si na Vás mazlíčci připravili...A samozřejmě,můžete si občas ulevit i s problémama,které se zvířátky nesouvisí,potřebujeme si všichni občas od nich ulehčit a kde jinde,než tam,kde trávíte svůj čas.......... Zaobíráme se i dalšíma problémama:Která zvířátka dál množit - která ne a proč? Jak předejít různým nemocem,úrazům a problémům a jak už řešit ty rozjeté?? ...........................POKUD SI CHCETE ON-LINE POPOVÍDAT,jsme všichni vítáni na chatu: http://chat.lide.cz/room.fcgi?auth=&room_ID=342324 2 ..............................HISTORKY Z NAŠÍ DISKUZE a bez hledání, na tomto blogu : http://pribehyzdiskuze.blog.cz/

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • vondsi vondsi - 10.07.12 17:02:42

??
    Co si o tom myslíte? http://zkracovatko.cz/qyupmg

• alenka.kvitek alenka.kvitek - 10.07.12 20:18:10

RE: ??
      Každej den říkají a píšou něco jinýho :-[

• bububeagle bububeagle - 10.07.12 21:20:51

Nic si o tom nemyslím...

• SonaStrizova SonaStrizova - 10.07.12 21:23:38

Tak s tím bubu souhlasím, taky si nemyslím nic

• andrejka.austin andrejka.austin - 10.07.12 21:42:45

Vůbec nic

• SonaStrizova SonaStrizova - 10.07.12 11:00:00

Klec
    Kde kupujete klece na psiska? Potřebovala bych na flata...Nepotřebuju nic extra, stačí obyč, můj pes neprochází zdí ani není ničitelka. Klidně použitou.

• bububeagle bububeagle - 10.07.12 11:05:28

RE: Klec
      já mám od trixie. Sice máme trochu zohybané dvířka, ale stále drží :) stála necelou tisícovku na bígla. :)

• alenka.kvitek alenka.kvitek - 10.07.12 11:52:36

to máš ale divnýho psa že neprochází zdí :-D

• TondaSchumacher TondaSchumacher - 10.07.12 12:07:25

Mám zn SAVIC což je prý kvalitní... ty budeš mít na flata jen větší velikost jak já. A kde? To už stačí zadat na netu do vyhledávače...všude je jiná cena, podmínky atd...
      Já to měl první měsíce doma jako pelíšek... NIKDY jsem tam psa nezavřel a nyní to je už skoro rok v autě a už to nevytahuju. ;-)

• SonaStrizova SonaStrizova - 10.07.12 12:49:25

Já to potřebuju na zavření psa ze zdrav. důvodů, které nastanou, takže k dlouhodobému podbytu. Savic jsem se koukala už a vypadají dobře.

• TondaSchumacher TondaSchumacher - 10.07.12 12:55:51

JJ však ok... Já prvně taky myslel že to budu mít doma pořád, protože prcci na to byli zvyklí už odmalinka a měli to jako pelíšek... A nakonec to skončilo v autě.... Alespoň policajti neremcají ...

• SonaStrizova SonaStrizova - 10.07.12 13:27:45

V jednom autě mám síť a do druhého se klec nevejde....zatím jsem měla štěstí na benevolentní cajty, takže když to viděli z auta nikdy neměli snahu mě zastavovat, ale ono na každýho jednou dojde.

• alenka.kvitek alenka.kvitek - 10.07.12 14:50:52

:-Dmy nemáme ani tu sít,vozíme je vzadu na sedačce,jinak to v tý plečce ani nejde.Zatím nás nikdy nezastavili,je fakt že s nima jezdíme jen k vetum jinak ne.

• bububeagle bububeagle - 10.07.12 14:55:35

Já bych se bála... Většinou vozim psa v kufru v kleci... Ale mám desivou hruzu z toho, ze nam nekdo najede do kufru a ze psa bude špíz. A když vezu na sedačkách,tak jedině v postroji... Ten se nám taky už několikrát vyplatil. :-)

• amour.et.paix amour.et.paix - 10.07.12 15:39:17

Taky vozíme psa na zadních sedačkách, postroj máme, ale rodiče mu ho nechtěj dávat, že prej je to zbytečnýýý... Fakt, někdy z nich kvetu, sami by nepřipoutaný nejeli ale psa připoutat nechtěj ;-((

• alenka.kvitek alenka.kvitek - 10.07.12 16:19:15

No když má člověk sedana tak to jinak nejde než na sedačkách.
                    Chystám se objednat postroj na uvázání v autě.Ono je to fakt nebezpěčný,zabrzdíš prudce a pes ti srazí vaz :-[

• SonaStrizova SonaStrizova - 10.07.12 18:55:20

Já vím, boží mlejny melou i když jezdíme v drtivé většině případů kousky, tak stát se může kdykoliv cokoliv. Ale to s klecí i bez ní. Když ti to někdo narve do kufru naplno, pak už je podle mě jedno jestli klec nebo bez klece

• bububeagle bububeagle - 10.07.12 21:23:49

to jo no. Chita raději nechávám v postroji na sedačkách... Ale Scoo si myslí, že by uměl lépe řídit, takže se naučil na klec a kufr.

• andrejka.austin andrejka.austin - 10.07.12 16:01:51

Hele já tuhle našla odkaz na web kde jí mají velkou a za dobrou cenu, zkusim najít odkaz....

• SonaStrizova SonaStrizova - 10.07.12 18:53:11

Budu jen ráda :-) A ty klec máš ? Jaké rozměry ? Mám flatku, velikostně asi jako labrador, flaty každý nezná tak pro představu. Vet nám řekl něco tak akorát na postavení a já si to nějak neumím představit, dokud to neuvidím naživo, jak velkou mám koupit aby v tom nebyla jako sardinka.

• andrejka.austin andrejka.austin - 10.07.12 21:43:42

Hele připomeň mi to prosím ve vzkazu, tu klec nemám ale koukala jsem na ní a taky jí chci :-))

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se