PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Once Upon a Time
Pohádky existují. A v jedné z nich zlá čarodějnice všechny postavy z pohádkového světa zaklela a uvěznila ve skutečném světě, kde si už nikdo z nich nepamatuje kým původně byl..
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
-
RE: Vaše Představa...
napjata
hrozne se tesim na Wonderland,ze uvidim Mad hattera,ale jsem zvedava jaka tam bude Queen of Hearts,kdyz tou byla Cora,ktera je ted mrtva,ale casove jsou zeme ruzny,tak kdo vi..urcite se dozvime vic a bude to trosku zmena po tom Storybrooku,sledovat to urcite budu.
-
-
RE: Vaše...
jee,tak ja uz nevim
a co je co?jak to mam rozpoznat?nemuzu si na ty nazvy nejak zvyknout.
-
RE: Vaše...
Neverland - Země nezemě, Petr Pan
Wonderland - Říše divů, Alenka
Vždyť to tam říkali, že plujou do Neverlandu, celej ten díl byl vlastně o Neverlandu, o Wonderlandu tam vůbec nemluvili! Já su zvědavá na Petra Pana, podle všeho by to měl bejt záporák a Tamara a Greg byli jeho poskoci.
-
-
-
-
-
-
2x21
Co říkáte na finále druhé série? Podle mě docela dobré. Trošku se mi nelíbilo to "teď jsme jedna rodina". Myslím chvíli, když všichni jako jeden muž vcházeli na loď ke konci. Jsem ráda že měl konečně tolik prostoru Hook, jako postavu ho mám hrozně ráda a ještě ho nikdy neukázali tolik... Návrat skupiny Mulen mě hodně těší, a už se nemůžu dočkat, jaký příběh mají pro ně scénáristé vymyšlen na 3. sezónu. Neverlad bude taky určitě zajímavé prostředí, ale bojím se že úplně přijdeme o Storybrook. Nebo myslíte, že se tam bude něco s Bell, sněhurkou a ostatníma odehrávat? Jo a taky se bojím že se mi bude motat Neverland s Wonderlandem :D Bude ten spinoff sledovat?-
RE: 2x21
jen tě opravím v nadpisu,je to už díl 22.
Mě se celkem líbil..až na ten únos toho kluka..že si toho nevšimli..
To že tam byli víc Hooka,bylo fajn,je vidět,jak to maj promyšlený,to se mi líbí.Jen pevně a moc doufám,že když se dostanou do Wonderlandu,nebo kam to šli (?
)tak že tam bude i Mad Hatter
chtěla bych ho tam už vidět..
-
Ale oni nepluli do Wonderlandu, pluli do Neverlandu. Wonderland tam vůbec nezmiňovali. A Sněhurka pokud vím jela s nima. Hook je super a vůbec celej díl byl dobrej. Doufám, že ve třetí sérii bude něco o tom, jak Aurora s Mulan hledaly toho Aurořinýho prince. A taky linka s Bell ve Storybrooku... -
-
-
Celkem fajn díl, ale "jdi a shromáždi všechny ve Storybroku" tím "všichni" mysleli jako jenom trpaslíky a Archieho? To bylo trochu trapné, mohli tam ukázat alespon všechnyy postavy proboha! S timhle mě neskutečně štvou, jak si odříznou postavy jak se jim chce. Ale na 3. sérii se těším! :)
-
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Aliens vs. Predator 3