Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

ČLENOVÉ KOMUNITY:

Zobrazit více (71)

RSS 2.0 Přidat na seznam

Diskuze

Vypsat i nové diskuze

INFORMACE O DISKUZI

Once Upon a Time

Založeno: 24.10.11 15:53:05
Založil: 1111.n
Stav: OK
Podtémata: povolena
Správce: 1111.n,

1111.n

Aliens vs. Predator 3 Aliens vs. Predator 3

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

Once Upon a Time

Pohádky existují. A v jedné z nich zlá čarodějnice všechny postavy z pohádkového světa zaklela a uvěznila ve skutečném světě, kde si už nikdo z nich nepamatuje kým původně byl..

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • Wokoo.Modree Wokoo.Modree - 28.05.13 21:09:47

Vaše Představa o 3. sérii?
    Tak ať nám to tu nezruší :D Jaká je vaše představa o 3. sérii?

• BartaskovaM BartaskovaM - 29.05.13 15:46:42

RE: Vaše Představa...
      napjata :-))hrozne se tesim na Wonderland,ze uvidim Mad hattera,ale jsem zvedava jaka tam bude Queen of Hearts,kdyz tou byla Cora,ktera je ted mrtva,ale casove jsou zeme ruzny,tak kdo vi..urcite se dozvime vic a bude to trosku zmena po tom Storybrooku,sledovat to urcite budu.

• Wokoo.Modree Wokoo.Modree - 29.05.13 17:26:59

RE: Vaše...
        To si pleteš v 3. sérii nebude Wonderland, ale Neverland! :-o

• BartaskovaM BartaskovaM - 29.05.13 20:27:27

jee,tak ja uz nevim :-D a co je co?jak to mam rozpoznat?nemuzu si na ty nazvy nejak zvyknout. ;-)

• ilaris ilaris - 31.05.13 15:11:03

Neverland - Země nezemě, Petr Pan
            Wonderland - Říše divů, Alenka
            Vždyť to tam říkali, že plujou do Neverlandu, celej ten díl byl vlastně o Neverlandu, o Wonderlandu tam vůbec nemluvili! Já su zvědavá na Petra Pana, podle všeho by to měl bejt záporák a Tamara a Greg byli jeho poskoci.

• Wokoo.Modree Wokoo.Modree - 31.05.13 18:08:29

Přesně, taky si myslím, že budou jen loutky. Doufám, že v příběhu bude i Storybrook a budou ukazovat obyvatele, co se tam děje. :)

• Zuuzcaa Zuuzcaa - 02.06.13 20:34:48

to se mi trošku nelíbí ta přestava Petra Pana jako záporák, páč Země Nezemě a Petr Pan je moje nejoblíbenější pohádka :D

• ilaris ilaris - 03.06.13 17:01:25

Je to divný, to jo, ale na druhou stranu to dost svádí, jak "unáší" ty děcka a tak... Oni vůbec ty pohádky tak dobře překrucujou.

• Zuuzcaa Zuuzcaa - 10.06.13 19:59:59

tak on normálně je Petr Pan vůbec neunáší a to s tím stínem je v originále taky úplně jinak :) .. jinak jak tak nějak plácaj a mění ty pohádky se mi zatím vždycky líbilo, ale jak mi takhle blbě zkazí Petra Pana, to mě štvou :D

• ilaris ilaris - 17.06.13 17:41:20

Proto jsem napsala "unáší" do uvozovek ;-). Počkáme a uvidíme, třeba to všechno bude úplně jinak.

• BartaskovaM BartaskovaM - 15.05.13 09:21:28

..
    http://www.youtube.com/watch?v=CpeK2RMrhSw

• ilaris ilaris - 15.05.13 15:30:57

RE: ..
      Super!

• Dreaming.Dead Dreaming.Dead - 25.05.13 11:11:56

RE: ..
      paráda!

• veronika.slegrova veronika.slegrova - 14.05.13 22:45:44

2x21
    Co říkáte na finále druhé série? Podle mě docela dobré. Trošku se mi nelíbilo to "teď jsme jedna rodina". Myslím chvíli, když všichni jako jeden muž vcházeli na loď ke konci. Jsem ráda že měl konečně tolik prostoru Hook, jako postavu ho mám hrozně ráda a ještě ho nikdy neukázali tolik... Návrat skupiny Mulen mě hodně těší, a už se nemůžu dočkat, jaký příběh mají pro ně scénáristé vymyšlen na 3. sezónu. Neverlad bude taky určitě zajímavé prostředí, ale bojím se že úplně přijdeme o Storybrook. Nebo myslíte, že se tam bude něco s Bell, sněhurkou a ostatníma odehrávat? Jo a taky se bojím že se mi bude motat Neverland s Wonderlandem :D Bude ten spinoff sledovat?

• BartaskovaM BartaskovaM - 15.05.13 08:28:59

RE: 2x21
      jen tě opravím v nadpisu,je to už díl 22. ;-)
      Mě se celkem líbil..až na ten únos toho kluka..že si toho nevšimli.. :-[ To že tam byli víc Hooka,bylo fajn,je vidět,jak to maj promyšlený,to se mi líbí.Jen pevně a moc doufám,že když se dostanou do Wonderlandu,nebo kam to šli (? :-D )tak že tam bude i Mad Hatter :-(chtěla bych ho tam už vidět..

• ilaris ilaris - 15.05.13 15:24:48

Ale oni nepluli do Wonderlandu, pluli do Neverlandu. Wonderland tam vůbec nezmiňovali. A Sněhurka pokud vím jela s nima. Hook je super a vůbec celej díl byl dobrej. Doufám, že ve třetí sérii bude něco o tom, jak Aurora s Mulan hledaly toho Aurořinýho prince. A taky linka s Bell ve Storybrooku...

• veronika.slegrova veronika.slegrova - 17.06.13 10:50:45

No ale bude Spinoff .. Once Upon A Time in Wonderland, tak se bojím, že se mi ty dva příběhy budou motat do sebe..

• Bajussa Bajussa - 15.05.13 16:33:28

Jen aby ta 3. série byla. :/

• zuzanaturner zuzanaturner - 15.05.13 22:16:55

Už je potvrzená

• Bajussa Bajussa - 16.05.13 07:35:54

Tak to je super :)

• BartaskovaM BartaskovaM - 16.05.13 19:27:46

no ale až na podzim :-(

• Wokoo.Modree Wokoo.Modree - 17.05.13 16:49:09

Celkem fajn díl, ale "jdi a shromáždi všechny ve Storybroku" tím "všichni" mysleli jako jenom trpaslíky a Archieho? To bylo trochu trapné, mohli tam ukázat alespon všechnyy postavy proboha! S timhle mě neskutečně štvou, jak si odříznou postavy jak se jim chce. Ale na 3. sérii se těším! :)

• ilaris ilaris - 18.05.13 16:00:27

Taky nechápu. Ty příběhy jsou už sice uzavřený, ale ti lidi snad nezmizeli, tak proč je tam občas neukážou...

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se