PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
American Horror Story
Diskuze o novém seriálovém hitu x) České stránky AHS na: http://www.edna.cz/american-horror-story
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
zdravím
tak se přidám, už aby byla třetí řada
http://25.media.tumblr.com/820308cf7250c3d6cb2dd26e953485e7/tumblr_mg2uvwS7Mq1rf17y4o1_500.gif
-
13
Osobně strašný zklamání...některé věci mi přišli zbytečně protahované, některé zbytečně zkrácené, nějaké úplně zbytečné a ten konec na který jsem se těšil celý týden vyšumněl někam do ztracena...-
RE: 13
Já jsem spokojená. Ikdyž konec byl víc než předvídatelný. Tenhle díl byl sice hodně sentimentální a vlastně jen ukazoval jak to bylo dál s těmi co přežili, ale u mě spokojenost. Čekala jsem nějaké takové shrnutí minulosti a přítomnosti.
Zklamala mě budoucnost kolem Kita a jeho dětí - čekala jsem něco většího.-
Ty děti Kita mě také zklamali! A taky mohlo být trošku delší řešení s Monsinorem, to okolo Jude bylo moc hezké a dojemné, ale myslím, že to mohlo být kratší. A ten konec byl strašně předvídatelný. Doufal jsem, že třeba přežije právě Kit. Lana mě sra..štvala celou sérii a tak nějak jsem těšil, že si to synáček s ní vše krásně vyřeší a oni na mě takhle...
-
No já se držela toho, že v minulé sérii žila na konci příběhu jen jedna hlavní osoba, a že tak nějak zvítězí "dobro". Ovšem kdyby to bylo naopak tak by z celého dílu vyšly úplně jiné emoce - teda aspoň u mě. Ale taky bych byla radši kdyby to byl Kit kdo vydrží až do konce - to jsem předpokládala, díky tomu jeho "daru"
-
-
-
-
-
mně se líbilo to jak dopadla Jude, to okolo Lany a toho jejího syna bylo trochu protahované (konečná scéna na gauči se zbraněmi). Docela jsem si užíval rozhovor mezi Lanou a Kitem. Celkově docela spokojenost, ale na konec první série(scéna Lange jak mluví o devilbaby u té holičky) to nemá. :) -
ja driv nikdy nechapala, jak nekdo muze rict, ze jeden dil nejakeho serialu je spatny, i kdyz ten serial je dobry.. melo to par svetlych momentu, ale jinak mi to prislo jako desna kravina.. skoda skodicka, jinak to byla skvela serie :)) mnohem lepsi nez prvni. -
Důstojné zakončení, myslím, že tento díl nebyl ani tak finále jako spíše epilog k této sérii. Celkově to byla perfektní série. Tleskám!
-
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Internetová reklama