Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

Sport.cz

Náměty a připomínky ke službě Sport.cz

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • koblizekjana koblizekjana - 24.04.13 15:15:35

novy eshop
    6. května 2013 spouštíme obchod se zaměřením na sportovní a fashion módu, obuv a doplňky jak pro dámy, děti ale i pro muže. AAAnakup.cz (toto jako odkaz - pokud pujde). Obchod bude nabízet přes 26 000 produktů od světoznámých výrobců jako Adidas, Nike, Airwalk, Lonsdale, Umbro, Lee Cooper, Piere Cardin, Calvin Klein a stovky dalších.
    Všechno zboží má 100 % garanci původu a díky přímému partnerství se zahraničním velkoobchodem bude za poloviční ceny oproti konkurenci.
    Pokud chcete získat poukaz ve výši 10 % přidejte se zde:
    http://www.antergo.cz/index.php?s=aaanakup

Jana Zíková
    Customer Relationship manager
    AAAnakup.cz
    www.aaanakup.cz

• PeckovaVeronika PeckovaVeronika - 22.02.13 13:45:51

ročníková práce
    Ahojte, prosím Vás všechny, budu moc ráda kdyby jste vyplnili můj dotazník, pomůže mi to k dokončení mé ročníkové práce díky https://docs.google.com/forms/d/1rBgEQDrHCDV3pNf2GaHKOSnXa7enSNNINOZHOocJ758/viewform

• StephanK StephanK - 08.02.13 18:40:35

Web o Arsenalu
    Zdravim,

mozna jste si jiz vsimli, ze se rozjel novy web o Arsenalu, je na www.arsenalfans.cz, tak se kouknete.

Byl z vas nekdo na nejakem zapase Arsenalu a ma nejake fotky? Muzete napsat na mail arsenalfans@email.cz? Diky

• FerencMilada FerencMilada - 27.01.13 22:45:02

Příloha
    http://www.survio.com/survey/d/C0B6I9A4G6T6G1X6Z

• FerencMilada FerencMilada - 27.01.13 22:43:31

Dotazník
    Vím, že je to mimo téma, ale POTŘEBUJI chlapy, kteří jsou zadaní a bez facebooku, pro vyplnění krátkého dotazníku na téma Facebook a žárlivost. Potřebuji to na 1 výzkum do školy...Předem děkuji :-)

• mcben mcben - 09.04.12 09:32:33

Starý typ byl daleko lepší
    Sportovní stránky jsou trošku rychlejší, ale kde je možnost si třeba kliknout jiné sporty? tabulky nebo rozlosování, kde jsou všechny ty chytré záložky? Komu prospělo toto pokažení oblíbeného webu sportu??? ;-((

• mcben mcben - 10.03.12 07:52:22

Zajímá někoho názor lidí?
    Na nové stránky sportu není jediný kladný ohlas. Přesto se je někdo snaží prosadit za každou cenu. Kdo to je? Asi nebude vadit, když lidé od Seznamu odejdou jinam. Seznam má jak známo peněz tolik, že ho názory lidí nemusí zajímat. Ale pozor, pýcha předchází pád! Dobré sportovní stránky jsou např. na ČT...

• jos.matousek jos.matousek - 07.03.12 08:56:52

Sport.cz není k prohlížení
    Přidávám se na stranu všech kritiků na novou stránku sport.cz. Nejvíce mi vadí odtržení od ostatních zpráv a zejména trvalé zastavování až nemožnost opustit tuto stránku vedoucí až k restartu počítače. Podotýkám, že chyba není v mém počítači, jak plyne i z ostatních příspěvků..........

• sport2011@email.cz sport2011@email.cz - 07.03.12 17:08:00

RE: Sport.cz není k...
      Dobrý den, chápu to správně tak, že vám u Sportu zkolabuje prohlížeč? Můžete mi prosím napsat název a verzi vašeho prohlížeče?

• libor.cejka@email.cz libor.cejka@email.cz - 05.03.12 13:58:44

sport.cz
    Je to fakt bomba. Původně jsem si myslel, že je to špatny vtip a že to přece namůžou myslet vážně....teď vidím, že můžou...Gratuluji... jediné co se jim opravdu na 100% povedlo je to, že spoustě lidí nezdravě zvedli tepovou frekvenci za použití né zrovna spisovných slov....Taky děkuji za snahu o nějaké vylepšení, ale na té příšernosti nejde o to, že by se mělo něco vylepšovat, ale o to, že se to má celé zrušit a začít úplně znova když už nechcete vrátit původní verzi, která jak se zdá vyhovovala docela hodně lidem...vážně tohleto je docela velkej průšvih...upřímně říkám, že tak nas..ranej už jsem dlouho nebyl...

• vlcakhafak vlcakhafak - 05.03.12 00:02:44

Cenzura
    Stejně šlo jen o to, zrušit, nebo totálně kontrolovat diskuzi a ty keci o inovaci jsou jen na oko. Design katastrofa, něco tak nepřehledného nemám ani ve sklepě a to tam mám pěknej binec. Všechny servery se schovávají za neslušné diskutéry, ale hlavně jde o to, kontrolovat co kdo napíše a to se netýká jen sport.cz, ale hlavně politických diskuzí, aby náhodou nějaký anonym nenapsal pravdu! ;-((

• martinzbolky martinzbolky - 03.03.12 22:05:04

zamyšlení
    Dobrý den. Děkuji za umožnění se zapojit do TZV. názorového fóra ovšem mě to tam vůbec nebaví. Pokud chci na někoho reagovat musím vypsat jeho jméno. Není tam ani čas kdy byl příspěvek vložen. Nevadí mi vystupovat pod jménem ale takhle to je o ničem. Přemýšlíte alespoň nad tím že zavedete možnost reagovat a čas příspěvku nebo to je konečný rozhodnutí že to takhle zůstane. Děkuji za odpověď Červinka

• wana wana - 05.03.12 09:44:34

RE: zamyšlení
      Už jméno názorové fórum znamená že uživatelé reagují na téma dané článkem a ne sami na sebe od toho jsou jiné služby.

• sport2011@email.cz sport2011@email.cz - 07.03.12 17:05:25

RE: zamyšlení
      Dobrý den, díky za názor. Časy a reakce zvážíme. Vše je otevřené. Chceme web doladit k maximální spokojenosti uživatelů.

• padlou padlou - 03.03.12 18:46:30

Nový vzhled
    Tenhle nový vzhled který je v podstatě stejný jako na super.cz je sice jednoduchý ale menu a možnost vyhledávání ? Kdo tohle kdy vymyslel takové věci mají být nahoře a ne schované dole tak že si je nikdo skoro ani nevšimne. Také mi na hlavní stránce chybí u každého článku alespoň zmínka o jaký sport jde z titulku to poznat moc nejde. Celkově je web sort.cz s novým vzhledem spíše nepřehledný.

• sport2011@email.cz sport2011@email.cz - 07.03.12 17:02:49

RE: Nový vzhled
      Dobrý den, díky za připomínky. V nejbližší době provedeme několik změn - na HP u článků bude identifikace sportu a menu velmi pravděpodobně přesuneme do horní části webu.

• langerl langerl - 03.03.12 14:38:01

Všechno až moc velké.
    Dobrý den, celkově se mě váš nový vzhled moc nezamlouvá, ale co mě nejvíce štve je to že je všechno až příliš velké! Stále musím scrollovat a scrollovat i to písmo v článcích máte nějaké velké ? nezdá se vám ?

• mcben mcben - 02.03.12 13:59:39

Starý typ byl daleko lepší
    Nové sportovní stránkzjsou nepřehledné (ztrácí se kontakt s ostatními zprávami) , zbytečně veliké (jak písmo tak prostor pro reklamy) a způsobují technické potíže počítači.
    Prosím, nebylo by možné ponechat jako volbu dřívější typ nastavení?
    Vypadá to jako že nějaký hodně špatný programátor potřeboval vykazovat "činnost". Jinak si tento krok k horšímu nedovedu vysvětlit. Ben.

• sport2011@email.cz sport2011@email.cz - 02.03.12 15:12:00

RE: Starý typ byl...
      Dobrý den, můžete prosím konkretizovat ty technické potíže? Chodíte na Sport.cz přímo? Tedy na adresu www.sport.cz nebo přes www.seznam.cz? Zdá se vám nepřehledná hlavní stránka Sportu (www.seznam.cz) nebo máte výhrady i k dalším částem webu?

• mcben mcben - 04.03.12 08:17:07

RE: Starý typ...
        Děkuji za zájem.Nejsem odborník a nemám nejvýkonnější počítač, ale teď se mně ta obrovská stránka pořád ´seká´, jak ji musím pořád posunovat. Navíc např. včera při hokeji Kladno Kometa on line se stránka on line nedala vůbec otevřít. Naštěstí jsou i jiné sportovní weby. Je mně to líto, míval jsem Seznam rád mimo jiné i kvůli sportovním stránkám. Ben

• mcben mcben - 04.03.12 12:42:32

RE: Starý typ...
        Na sport.cz mám ve zvyku chodit většinou přes portál Seznam. Stránky sportu možná chtěly změnu, ale to, co se těď stalo, je hrůza. Nesmyslně obrovské, bez návaznosti na jiné stránky. Způsobuje zastavování prohlížeče. Jestli chtěl autor této změny poškodit Seznam, daří se mu to. Na sport už sem nechodím. A politika je i jinde. Doporučuji sportovní weby ČT, i Blesk není špatný. Máte-li zájem o další komunikaci, pak mcben@seznam.

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se