PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Opera
Vše o nejlepším internetovém browseru Opera.
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
Export Hesel
Neexistuje nějaká utilitka, která exportuje hesla z Opery?
Nebo víte někdo jaký soubor zálohovat?-
RE: Export Hesel
Je na to i anglický program, který dokáže zálohovat operu. Jedna věc je ale jistá, záložky z opery do jiného prohlížece nedostaneš, dokud je nepřevedeš do jiného formátu a na hesla zapomen, ty do jiného prohlížeče nedostaneš. Jedině přes keepass. To jen tak naokraj. Nedávno jsem právě řešil, jak dostat záložky a hesla do jiného prohlížeče, protože už se mi nelíbí, jak mi opera žere RAM a vytěžuje procesor. Snad to bude s jiným jádrem lepší.
-
opera zapomene, že má flash
Ahoj, mám problém s operou, vždy po cca 14 dnech se mi stane, že na jedné záložce mi flash jde, a na dalších už to pak chce instalaci flashe, jako by nebyl nainstalovaný. Restart nepomůže, jen přeinstalace flashe. Ve firefoxu i po tom normálně jde. Jak se toho můžu zbavit? dík-
RE: opera zapomene,...
Zatrhnout zásuvné moduly pouze na požádání.,. velice praktické... z všeho co je flash se stane šedé play které se stáhne až po kliknutí, šetří ohromně výkon..-
RE: opera...
to mám zapnuté, fajn funkce. Kliknu na spuštění a místo videa na mě vybafne, že nemám flash, přitom někdy na jiných stránkách jde (ale většinou jen blbá reklama) a v jiných prohlížečích bez interního flashe taky jde. Jako by ho ta opera odmítala nebo si ho smazala. navíc teď byla aktualizace a při stahování mp3 se kousne. Povolené pluginy jsou jen ten fleš a java.
-
-
-
Opera
Ahoj, prosím vás o pomoc Opera mi nedávno začalo dost blbnout od tý doby co jsem ji aktualizoval ale i když ji reinstalnu tak se to nevyřeší. Jde o to že mi u dost stránek dělá to že se načte ale pak tam nejde nic dělat všechny linky a tak nefungujou jsou jako prostý text a musim obnovit stránku a na link kliknout jinak se do pár vteřin zase vše zastaví. Pak taky dělá to že některý věci v textu zeleně podtrhne a když na ně najedu tak je to odkaz na nějaký stránky (cestovní kanceláře,online hry a tak) prostě ads. No a teď mi začla dělat i to že nepřehrává videa, Místo nich je tam jen šedý kruh a v něm trojúhelník (play ikona) zkoušel jsem už ji reinstal flash a javy ale nic nepomohlo takže pokud máte nějaký nápady budu vděčnej. Díky předem -
Nastavení Opery
Zdravím léta používám prohlížeč Operu a nevím kde se nastavuje, aby při kliknutí v emailu na přílohu se mi otevřela např. prezentace pps. nebo nějaký videa. V mém počítači to jde a nikdy jsem tam nic nenastavoval potřebuju to udělat na jiném počítači kde to nejde otevřít, vyskočí mi tabulka s počítač/místní disk/program Files tam si najedu na ten program powerpoint v čem se to má otevřít a nic se neděje. Myslím si že by se to mělo někde v Opeře nastavit, ale bohužel nevím kde, tak kdyby náhodou někdo polopatě poradil tak předem dík-
RE: Nastavení Opery
Menu -> Nastavení -> Nastavení... -> Pokročilé volby -> Stahování -> odškrtnout Skrýt typy souborů otevírané Operou -> do políčka napsat pps -> vybrat požadovaný typ -> Upravit.
To by mělo být ono.
-
RE: Nastavení...
Supr díky v neděli to zkusím, momentálně tu ten pc nemám. Ještě jsem se chtěl zeptat videa jsem nezkoušel ty tam půjdou nebo taky nějak nastavit?-
RE: Nastavení....
Mělo by to jít nastavit stejným způsobem, jen se do políčka pro vyhledávání místo "pps" napíše jiná přípona, v případě videí mpg, mpeg, avi, mp4, wma, flv, mkv. Na víc video kontejnerů si teď asi nevzpomenu.
Jinak já osobně to mám nastaveno tak, že se mi zobrazí dialog pro stahování, kde si můžu určit, jestli soubor stáhnu na disk, nebo jestli ho jen spustím (stejně se stáhne, do adresáře temporary_downloads v adresáři s profilem Opery).
-
-
-
-
sekání..
poslední dobou se mi hrozně seká opera,třeba když zapnu počítač a chci na net,tak někdy prostě ikona opery nereaguje a někdy mi to píše,že opera už je otevřená,přitom otevřená není,není ani ve správci úloh nic...prostě to nejde a musím restartovat a někdy se mi opera kousne když sem na netu,prostě přestane reagovat a jediný co jde,tak je vypnutí PC a zase zapnutí....pokud vím tak mám nejnovější operu..nevíte čím to může být? -
uloz.to
Zdravím, Opera mi nějak nechce "spolupracovat" s uloz.to, když dám stáhnout, nic se nestane, čím by to mohlo být?
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat