Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

Opera

Vše o nejlepším internetovém browseru Opera.

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • lukysmrzovka lukysmrzovka - 30.03.13 15:52:01

problém!!!!!!!!!!!
    Dobrý den lidi já když si na Opeře najedu na Email ukáže mi to býlo nevíde někdo jak to napravit?? :-(

• V.16xXx V.16xXx - 25.03.13 13:25:31

Export Hesel
    Neexistuje nějaká utilitka, která exportuje hesla z Opery?
    Nebo víte někdo jaký soubor zálohovat?

• c4180 c4180 - 26.03.13 01:20:35

RE: Export Hesel
      wand/want.dat to jest soubor se všemi hesly z opery.. funguje to napříč Mac, Linux,WIn platformou..pratické..
      viz. více na opera česky webu.

• karol.charlie karol.charlie - 14.04.13 01:22:36

RE: Export Hesel
      Je na to i anglický program, který dokáže zálohovat operu. Jedna věc je ale jistá, záložky z opery do jiného prohlížece nedostaneš, dokud je nepřevedeš do jiného formátu a na hesla zapomen, ty do jiného prohlížeče nedostaneš. Jedině přes keepass. To jen tak naokraj. Nedávno jsem právě řešil, jak dostat záložky a hesla do jiného prohlížeče, protože už se mi nelíbí, jak mi opera žere RAM a vytěžuje procesor. Snad to bude s jiným jádrem lepší. :-))

• HyperMAX HyperMAX - 17.03.13 10:15:44

opera zapomene, že má flash
    Ahoj, mám problém s operou, vždy po cca 14 dnech se mi stane, že na jedné záložce mi flash jde, a na dalších už to pak chce instalaci flashe, jako by nebyl nainstalovaný. Restart nepomůže, jen přeinstalace flashe. Ve firefoxu i po tom normálně jde. Jak se toho můžu zbavit? dík

• c4180 c4180 - 26.03.13 01:21:40

RE: opera zapomene,...
      Zatrhnout zásuvné moduly pouze na požádání.,. velice praktické... z všeho co je flash se stane šedé play které se stáhne až po kliknutí, šetří ohromně výkon..

• HyperMAX HyperMAX - 07.04.13 20:29:34

RE: opera...
        to mám zapnuté, fajn funkce. Kliknu na spuštění a místo videa na mě vybafne, že nemám flash, přitom někdy na jiných stránkách jde (ale většinou jen blbá reklama) a v jiných prohlížečích bez interního flashe taky jde. Jako by ho ta opera odmítala nebo si ho smazala. navíc teď byla aktualizace a při stahování mp3 se kousne. Povolené pluginy jsou jen ten fleš a java.

• ladber ladber - 13.02.13 16:25:15

Přílohy ve emailech
    Poslední dobou se mi stane, že když mi příjde email do Opery i s přílohou jpg. (obrázek) a chci to přeposlat neboli předat tak mi to odejde bez příloh ;-(( nevím jestli se s tím dá něco dělat, někde to nastavit.

• AcidoResist AcidoResist - 10.02.13 11:55:26

Opera
    Ahoj, prosím vás o pomoc Opera mi nedávno začalo dost blbnout od tý doby co jsem ji aktualizoval ale i když ji reinstalnu tak se to nevyřeší. Jde o to že mi u dost stránek dělá to že se načte ale pak tam nejde nic dělat všechny linky a tak nefungujou jsou jako prostý text a musim obnovit stránku a na link kliknout jinak se do pár vteřin zase vše zastaví. Pak taky dělá to že některý věci v textu zeleně podtrhne a když na ně najedu tak je to odkaz na nějaký stránky (cestovní kanceláře,online hry a tak) prostě ads. No a teď mi začla dělat i to že nepřehrává videa, Místo nich je tam jen šedý kruh a v něm trojúhelník (play ikona) zkoušel jsem už ji reinstal flash a javy ale nic nepomohlo takže pokud máte nějaký nápady budu vděčnej. Díky předem

• ladber ladber - 28.01.13 19:47:48

Nastavení Opery
    Zdravím léta používám prohlížeč Operu a nevím kde se nastavuje, aby při kliknutí v emailu na přílohu se mi otevřela např. prezentace pps. nebo nějaký videa. V mém počítači to jde a nikdy jsem tam nic nenastavoval potřebuju to udělat na jiném počítači kde to nejde otevřít, vyskočí mi tabulka s počítač/místní disk/program Files tam si najedu na ten program powerpoint v čem se to má otevřít a nic se neděje. Myslím si že by se to mělo někde v Opeře nastavit, ale bohužel nevím kde, tak kdyby náhodou někdo polopatě poradil tak předem dík

• Key.Maker Key.Maker - 29.01.13 17:18:23

RE: Nastavení Opery
      Menu -> Nastavení -> Nastavení... -> Pokročilé volby -> Stahování -> odškrtnout Skrýt typy souborů otevírané Operou -> do políčka napsat pps -> vybrat požadovaný typ -> Upravit.

To by mělo být ono. ;-)

• ladber ladber - 29.01.13 18:27:51

RE: Nastavení...
        Supr díky v neděli to zkusím, momentálně tu ten pc nemám. Ještě jsem se chtěl zeptat videa jsem nezkoušel ty tam půjdou nebo taky nějak nastavit?

• Key.Maker Key.Maker - 29.01.13 20:55:47

RE: Nastavení....
          Mělo by to jít nastavit stejným způsobem, jen se do políčka pro vyhledávání místo "pps" napíše jiná přípona, v případě videí mpg, mpeg, avi, mp4, wma, flv, mkv. Na víc video kontejnerů si teď asi nevzpomenu. :-))

Jinak já osobně to mám nastaveno tak, že se mi zobrazí dialog pro stahování, kde si můžu určit, jestli soubor stáhnu na disk, nebo jestli ho jen spustím (stejně se stáhne, do adresáře temporary_downloads v adresáři s profilem Opery).

• ladber ladber - 29.01.13 21:50:12

RE: Nastavení.....
            Díky vyzkouším to

• ladber ladber - 03.02.13 21:27:51

RE: Nastavení.....
            Tak jsem zde to nastavení jsem zkoušel a furt se nedařilo má tam Powerpoint na přehrávání prezentace z netu a to nejde. Nainstaloval jsem tam Microsoft Office 2000 kde je i Powerpoint a pak se to rozeběhlo v tom co jsem nainstaloval. Ten ztaženej z netu zkrátka nechtěl běhat.

• snip.s snip.s - 18.01.13 20:55:24

Opera
    Nazdar lidi chtel jsem se zeptat jestli ma nekdo stejny problem jako ja kdyz zapnu operu tak mi naskoci modra obrazovka a pak musim cekat az to najede do sto procent a pc se mi spatky zapne uz se to tez nekomu stalo dik moc

• Kaceees.28 Kaceees.28 - 29.11.12 21:32:15

sekání..
    poslední dobou se mi hrozně seká opera,třeba když zapnu počítač a chci na net,tak někdy prostě ikona opery nereaguje a někdy mi to píše,že opera už je otevřená,přitom otevřená není,není ani ve správci úloh nic...prostě to nejde a musím restartovat a někdy se mi opera kousne když sem na netu,prostě přestane reagovat a jediný co jde,tak je vypnutí PC a zase zapnutí....pokud vím tak mám nejnovější operu..nevíte čím to může být?

• Satnehat Satnehat - 21.11.12 14:20:59

uloz.to
    Zdravím, Opera mi nějak nechce "spolupracovat" s uloz.to, když dám stáhnout, nic se nestane, čím by to mohlo být?

• Mysterious.Art Mysterious.Art - 26.11.12 17:51:23

RE: uloz.to
      Vyzkoušej aktualizovat Operu a Adobe

• horjenka horjenka - 13.11.12 09:54:25

Vzkazník
    Zdravím a chci se zeptat jestli se taky někomu nedaří posílat vzkazy přes vzkazník? Mně to již 3 dny nemaká a nevím co s tím. Přes prohlížeč Mozilla to funguje.

• Key.Maker Key.Maker - 13.11.12 13:52:36

RE: Vzkazník
      Mně to funguje bez problémů (poslal jsem vzkaz sám sobě, ale v tom by neměl být rozdíl).

Nezpůsobuje ti to nějaké rozšíření? Dělá to i čistá Opera?

Možná by ještě stálo za to vyzkoušet identifikovat se či maskovat se jako jiný prohlížeč.

• horjenka horjenka - 13.11.12 14:52:15

RE: Vzkazník
        Tak jsem to komplet odistaloval a nainstaloval novou verzi a už to makáááá. Dík za radu a hezký den. H. ;-)

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se