Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

Česká tvorba

Forum o české filmové tvorbě obecně.

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • petrkalafuna petrkalafuna - 15.06.13 20:06:49

Kamenák 4
    To chce asi pěknou odvahu se pustit do kamenáku,osobně si myslím ,že poslední díl byl silně vycucanej z prstu :-) a tenhle dobrodruh p. Pomeje se pustí do předem jistého propadáku :-D nu což má dlužit o pár mega víc ? na tom už nesejde 8-)

• cariada cariada - 16.06.13 15:22:43

RE: Kamenák 4
      přesně tak, on se sice snažil přesvědčit Trošku, ale ten už do toho jít nechce. Obávám se že bez Trošky (i když by to byl odpad taky) na to lidi nepřijdou.

• marekrei77 marekrei77 - 18.06.13 18:36:33

RE: Kamenák 4
      No taky mně zajímá jak Kameňák 4 bez p.Trošky dopadne,ale ono už to má"zvuk"tahle série a kritiky byli hrozný a lidi do kina chodili?? ;-)Já myslím,že to něco přitáhne,,,,,

• svatek5 svatek5 - 27.05.13 21:32:12

Film Pouť králů
    Prosím, nemáte někdo k dispozici film Pouť králů? Jedná se o dvoudílný ČS tel. film z roku 1981 o počátcích přemyslovského státu. Nebo zda někdo neví, kde by se to dalo stáhnout? Můžete mi, když tak dát zprávu na e-mail Svatek5@seznam.cz Dík Franta

• cariada cariada - 28.05.13 16:29:16

RE: Film Pouť králů
      obávám se že nikde to není. Musíš si to dát k nákýmu programu do budíčku nejlépe na csfd a až se to někde objeví (třeba v tv či u někoho na dvd), tak tě upozorní.

• svatek5 svatek5 - 29.05.13 15:15:48

RE: Film Pouť...
        Jo,jo to už jsem si zadal zhruba před dvěma lety a zatím :-( :-( :9:

• cariada cariada - 29.05.13 17:42:58

RE: Film Pouť....
          a nebo zkus napsat do ČT jestli to nemají v plánů vysílat.

• lindik72 lindik72 - 09.03.13 18:46:37

Tajemství velikého vypravěče
    Dobrý den, nevíte prosím vás někdo, kde bych sehnala ke stažení film Tajemství velikého vypravěče? Nemůžu ho nikde najít... Není na Ulozto ani na Hellspy a jiné spolehlivé stránky neznám :-) Kdybyste něco věděli, byla bych moc vděčná ;-)

• cariada cariada - 11.03.13 15:07:00

RE: Tajemství...
      davají to na Cs filmu 17.3. v 16.00. tak tam to najdeš.

• lindik72 lindik72 - 25.03.13 17:10:10

RE: Tajemství....
        Problém je, že CS Film nám doma nefunguje... Ale děkuju :-)

• kucera.jak@email.cz kucera.jak@email.cz - 26.03.13 14:47:29

RE: Tajemství.....
          Zkuste to tady:
          http://www.filmy-serialy.info/tajemstvi-velikeho-vypravece

• wawat wawat - 26.03.13 22:45:28

odkaz supr, ale ten film tam není....a z deseti jiných, tam nebyl ani jediný.... je to jen dobrý fígl jak někoho donutit k registraci na hellspy... ;-((

• cariada cariada - 27.03.13 18:42:14

já jsem se na hellspy registroval před pár dny a nemůžu si stěžovat. Je to sice placený stahování, ale to si platím i z uložto aby to lezlo rychlejš. A oproti na uložto, je tam mnoho hlavně těch nových věcí co na ulož to nejsou namátkou seriál Pravá krev, Dexter, či poslední Bondovky a řada jiných filmů. ale je třeba dávat bacha, když už tam něco najdete, tak je třeba to rychle stáhnout než to smažou. Dost se to tam pročistuje.

• ali.kam17 ali.kam17 - 04.03.13 14:51:31

Cesta do lesa
    Dobrý den, nevíte náhodou kde by se dala stáhnout Cesta do lesa? Nemůžu to nikde najít. Děkuji

• wawat wawat - 03.03.13 18:47:36

no to snad ne....
    akanahe - 10.08.12 16:45:15
    RE: Česká...
    mrazik je ceskej viz: http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/67594/legendarni-mrazik-jak-skoncili-nastenka-ivan-a-marfu sa.html - je netacen v cr .. jen herci sou cizinci.
     reagovat dieorlive - 11.08.12 13:58:32
    RE: Česká...
    tak to sem netušíl vlastně mě to níkdy nenapadlo a pak že se u nás netočily cizinci:)pravě si stahuju ten film "Dešt padá na naše duše" tak uvidime jestly je tak dobrej

kde se v tom člámku píše, že je Mrazík český film? kde se v článku píše, že byl natočen v česku se sovětskými herci???
    pokud takoví to blábolové a dopisovatel JPP, hodnotí filmy.... tak hůl do ruky a hnát je svinským krokem....

• Simona363 Simona363 - 15.02.13 19:39:32

hledám český film
    Zdravím, už dlouho mi leží v hlavě scéna z jednoho českého filmu, kde se jedna postava ukájela do výfuku zaparkovaného auta.....nakonec mu to bylo osudné, byl přimáčknut mezi dvě auta, nebo o obrubník,už nevím.Nevíte někdo, co to bylo za film?

• josef.poljak@email.cz josef.poljak@email.cz - 17.02.13 22:50:35

RE: hledám český...
      Byl to film z roku 1993 ,,Nahota na prodej,, - režie Vít Olmer, hudba Ondřej Soukup. V uvedeném filmu hráli - Lukáš Vaculík, Jiří Krampol, Ivan Jonák, Jiří Pomeje, Martina Adamcová, Oldřich Navrátil,Roman Skamene, Vlastimil Zavřel a spousty dalších. :) ;-)

• Simona363 Simona363 - 18.02.13 06:49:41

RE: hledám...
        U Vaculíka a Skamene jsem měla tak trochu pocit, že tam hráli,ale díky Vaculíkovi se mi pořád zdálo, že to byla válka barev. Díky moc, už můžu klidně spát :D

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se