PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Česká tvorba
Forum o české filmové tvorbě obecně.
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
Kamenák 4
To chce asi pěknou odvahu se pustit do kamenáku,osobně si myslím ,že poslední díl byl silně vycucanej z prstu
a tenhle dobrodruh p. Pomeje se pustí do předem jistého propadáku
nu což má dlužit o pár mega víc ? na tom už nesejde
-
Film Pouť králů
Prosím, nemáte někdo k dispozici film Pouť králů? Jedná se o dvoudílný ČS tel. film z roku 1981 o počátcích přemyslovského státu. Nebo zda někdo neví, kde by se to dalo stáhnout? Můžete mi, když tak dát zprávu na e-mail Svatek5@seznam.cz Dík Franta -
Tajemství velikého vypravěče
Dobrý den, nevíte prosím vás někdo, kde bych sehnala ke stažení film Tajemství velikého vypravěče? Nemůžu ho nikde najít... Není na Ulozto ani na Hellspy a jiné spolehlivé stránky neznám
Kdybyste něco věděli, byla bych moc vděčná
-
-
-
-
RE: Tajemství.....
odkaz supr, ale ten film tam není....a z deseti jiných, tam nebyl ani jediný.... je to jen dobrý fígl jak někoho donutit k registraci na hellspy...
-
RE: Tajemství.....
já jsem se na hellspy registroval před pár dny a nemůžu si stěžovat. Je to sice placený stahování, ale to si platím i z uložto aby to lezlo rychlejš. A oproti na uložto, je tam mnoho hlavně těch nových věcí co na ulož to nejsou namátkou seriál Pravá krev, Dexter, či poslední Bondovky a řada jiných filmů. ale je třeba dávat bacha, když už tam něco najdete, tak je třeba to rychle stáhnout než to smažou. Dost se to tam pročistuje.
-
-
-
-
-
-
no to snad ne....
akanahe - 10.08.12 16:45:15
RE: Česká...
mrazik je ceskej viz: http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/67594/legendarni-mrazik-jak-skoncili-nastenka-ivan-a-marfu sa.html - je netacen v cr .. jen herci sou cizinci.
reagovat dieorlive - 11.08.12 13:58:32
RE: Česká...
tak to sem netušíl vlastně mě to níkdy nenapadlo a pak že se u nás netočily cizinci:)pravě si stahuju ten film "Dešt padá na naše duše" tak uvidime jestly je tak dobrej
kde se v tom člámku píše, že je Mrazík český film? kde se v článku píše, že byl natočen v česku se sovětskými herci???
pokud takoví to blábolové a dopisovatel JPP, hodnotí filmy.... tak hůl do ruky a hnát je svinským krokem....
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Kult hákoveho kříze