PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Simpsonovi
Fórum o jednom z nejúspěšnějších, nejlepších a nejdéle vysílaných seriálů všech dob. OT, nadávky a nesmyslné příspěvky (Simpsonovi jsou nejlepší)budou bez upozornění mazány. Děkujeme, a rádi přivítáme nové členy. (Homer, Lisa, Marge, Bart, Maggie)
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
dotaz
Ahoj mam dotaz co je to za díl . Jak si Simpsonovi koupí trezor . A Homer pak bude dělat fotografa pro bulvár ? díky za radu -
-
.
Vim, ze se to rika o kazde serii, ktera vznikla po devadesatych letech, ale ty posledni serie jsou tragedie.. Pribehy to nejsou spatne, ale treba v "dnesnim" dile 24e19 jsem se nezasmal ani jednou, bez vtipu, bez originalniho napadu, proste nic
-
RE: .
Já to cítím tak, že po patnácté sérii téměř vymizela satira a stal se z toho normální sit-com... Tvůrci by měli buď Simpsny ukončit, nebo je věkově šoupnout tak o 20 let dopředu, ale hlavně tomu vrátit tu šťávu, která ted chybí...Sit-comů je mraky :(-
RE: .
Souhlasím... pro mne Simpsonovi skončili právě tou 15. sérií, dále už je sleduji jen sporadicky, když je zachytím u někoho na návštěvě v TV. Navíc - vím, že se to zde omílá neustále dokola - bez pana Bedrny to prostě (alespoň pro mne) není ono.
A pokud existuje větší sračka než díl s Lady Gaga, jak přijede vlastním vlakem do Springfieldu, tak mi o tom ani neříkejte...
-
-
-
??
Prosím, jaká série a jakej díl je , jak Marge hostí maminy s děckama biopotravinama a pijou z plast.lahví s číslem sedm ? Ví někdo? Děkuji. Prostě MUSÍM vygooglovat tu písničku "Můžeš si hrát ve vaničce s kačenkou a můžeš cákat. Co ale nikdy nedělej - do níkakat, doníkakat, nikdy nesmíš doníkakat :) -
Věnuj se sportu
Neznáte někdo pravidla té karetní hry Simpsonovi - Věnuj se sportu? Já mám všechny karty, ale nevím, co s nimi, protože jsem nesehnal to album, kde je prý návod.
Děkuji. -
-
Bartova hláška
V jedné scénce sedí Bart, Homer a ještě kdosi v obýváku a probíhá konverzace, načež Bart zareaguje na Homerovu větu dodatkem "Buď klidný, po tobě bych nešel ani na záchod", načež Homer klasicky naběhne se svým "Ty jeden mrňavej...".
Nevíte, z jakého dílu je ta Bartova super hláška? Za boha si na to nemůžu vzpomenout...
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Trnky - Brnky