Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

FTP - problémy, řešení

Řešení problémů s přenášením souborů pomocí - FTP,zkušenosti,novinky. - FTP=PŘENOS SOUBORŮ, FTP NENÍ FAQ - FTP - File Transport Protokol

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • slonecek1 slonecek1 - 02.03.13 18:45:27

Brána firewall
    Ahoj. Mám dotaz. Připojení k FTP používám Total Commender. Nikdy jsem s tím neměla problém, ale nedávno se to změnilo. Když se chci připojit tak mi to nejde. Ale jakmile vypnu bránu Firewall, tak se už v pohodě na server přes FTP připojím. Nevíte co s tím, abych nemusela vypínat bránu firewall? Díky :)

• Aniinnka Aniinnka - 19.02.13 07:47:34

...
    http://www.erlink.cz/klik/UWJRdABu dobrý přivýdělěk :-)

• Silvi.Bart Silvi.Bart - 02.12.12 22:34:46

je to fakt dobré:)
    vydělavej penize :) http://dollarsincome.com/-196423.htm

• 9SuperBlesk9 9SuperBlesk9 - 13.09.12 18:13:25

Problém s načítání stránek
    Ahoj! Když si zapnu google chrome tak se mě nechcou najít stránky!! Pořád to načítá načítá a pořád nic......Ani když kliknu na nastavení tak to nefunguje......Zkoušel jsem odinstalovat a zase nainstalova ale pořád nic =(Pls poraďte prosím! Díky =)))............=)))

• humpen humpen - 15.10.12 14:35:49

RE: Problém s...
      Antivir? Firewall?

• martin.tabor@email.cz martin.tabor@email.cz - 11.06.12 08:07:03

odstranění chyby
    Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví, jak odstranit chybu 404 webbot-self, při programování formulářů v programu Microsoft Frontpage 2003.
    Děkuji za odpověď.

• Dash.Will Dash.Will - 11.06.12 10:14:08

RE: odstranění...
      Máš webhosting postavený na Microsoft Server (ideálně verzi 2003)? Pokud ne, pak ti starý Frontpage s formuláři nepomůže.
      --
      Jinak ti obecně poradím, aby jsi se WYSIWYG při tvorbě webových stránek vyhýbal velkým obloukem.

• martin.tabor@email.cz martin.tabor@email.cz - 11.06.12 11:24:15

RE: odstranění....
        mám vlastní webhosting a doménu na wedos.com. Při odeslání poptávky se mi zobrazí:
        Not Found - Nadpis
        The requested URL / --WEBBOT-SELF-- was not found on this server. - pod napisem

Poradil by mi jak nadefinovat poptávkový formulář ve Microsoft Frontpage 2003.
        V případě, že to nelze, poradí mi jak nadefinovat formulář?
        Děkuji.

• tricKshoteR tricKshoteR - 19.04.13 11:44:37

RE: odstranění....
        To není pravda WYSIWYG editory jsou dobrá pomůcka pokud jej nepoužívá člověk na uplně všechno okolo tvorby webu věci jako absolutní pozicovaní bloků, obrázku apod. špíní kód...

tenhle typ editorů se musí kombinovat s "poctivým" editorem typu PS Pad, tj odmázávat to co do zdrojového kódu tyhle WYSIWYG editory přidavají...
        yuhů taky používá na updatování jak psat web .cz FrontPage (WYSIWYG) já ze stejnýho důvodu používam na updejtování taky NVU (prakticky totéž co Frontpage) a nemám v kódu nic co by tam bejt nemělo.

• smajlik1 smajlik1 - 02.05.12 15:18:32

PSPad
    ahoj, sorry že otravuju s takovou blbostí, ale podařilo se mi v PSPadu zavřít tu možnost připojit se k ftp...a teď nevím kde to najít...poradíte někdo pls?

• spynfo spynfo - 23.03.12 11:16:52

picasaweb.google.com
    da se pres FTP? A jak? Diky moc za radu.

• Krupicka23 Krupicka23 - 03.04.12 20:02:16

RE: picasaweb...
      Nedá.

• xCmelovaK xCmelovaK - 03.01.12 21:18:11

PrestaShop
    Ahoj, přešla jsem od jinéo poskytovatele na webhosting od wedosu, poslušně a dokonce i správně přenastavila dns servery, ale potom přišel kámen úrazu. Snažila jsem se nahrát Prestashop na server, ale i když je tam nahraný (evidentně jsem udělala něco špatně a nevím co) nejede. Nejede vlastně nic na těch stránkách, abych byla přesnější. Nejsem si jistá, zda se z tak chabého popisu dá poznat můj problém (kromě neznalosti), takže kdyby měl někdo chvilku (tuším, že šikovnému člověku to zabere tak 15minut), ráda bych se kromě rady i domluvila na ,,opravení" celé té věci. Děkuju Klára

• Krupicka23 Krupicka23 - 12.01.12 23:17:25

RE: PrestaShop
      Adresa webu? Datum přechodu k Wedosu?

• humpen humpen - 13.02.12 06:52:56

RE: PrestaShop
      pokud se jedná o aktivní databázi,musíš si ověřit,jestli jí ten nový server podporuje ,aby byla aktivní.Někdy je lepší si pořídit na iobchod svůj vlastní server,kde to bezpečně chodí a směrovat to na něj.

• ClownPoly ClownPoly - 14.12.11 19:01:42

Klikací mapa
    Zdravím, na svých stránkách mám 2 tabulky. V jedné jsou 2 klikací mapy, v druhé jedna klikací mapa. Všechny klikací mapy odkazují na obrázky. Miniatury obrázků jsou zobrazeny správně. Problém nastává, když kliknu. První mapa odkáže správně, ale zbylé dvě odkazují stejně jako ta první. Zdroják jsem kontroloval v PSPadu i přes "Zobrazit zdrojový kód". Nevíte, čím by to mohlo být? Díky. 8-)

• Dash.Will Dash.Will - 18.12.11 19:37:49

RE: Klikací mapa
      Má každá mapa unikátní identifikátor? Jinak nejlepším řešením by bylo neřešit to přes mapy a ideálně se vyhnout i tabulkám.

• 8505 8505 - 05.11.11 17:30:01

FileZilla
    Ahoj, rád bych požádal o pomoc nebo radu, protože s pc nejsem tak zběhlý. Stáhnul jsem si FileZilla a přes něj bych chtěl nahrát wordpress na freehosting web. Jenže mi to pořád hlásí: Network error: Connection timed out
     Už jsem prodloužil čas připojování na 3 minuty a stále mi to nejde. Nevím, kde je problém. Poradí mi někdo? Díky.

• humpen humpen - 12.11.11 13:59:43

RE: FileZilla
      máš povolené správné porty na routeru(firewallu)?

• mazil mazil - 22.10.11 06:07:12

Volny.cz - freeweb je k.o.?
    Mám takovej spíše jen informativní dotaz, který je drobet OT. Jelikož služby volny.cz převzala jiná firma, tak se chci zeptat, zda ještě někomu, kdo tam má udělané stránky taky nefunguje tamnější klient na úpravu/přenos souborů, či je úplně zrušen. Sice jsem ho nepoužíval, ale čirou náhodou jsem na to narazil, když jsem tam chtěl něco drobnýho smáznout.

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se