PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Age of Empires III
Pokec o Age of Empires III Jakékoli seriové kody, torrenty budu bez milosti mazat!!!
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
Age of Empires III.
Ahojky, hraje tu někdo online na serveru ESO?
Hledám nějaké další čechy a slováky, se kterými by byla dobrá komunikace.
-
I ty začni hrát GREPOLIS ! ! ! !
http://cz.grepolis.com/invite-128643-cz13?invitation_id=96631&invitation_mac=1415f65f&ref=player_invi te_linkrl -
První-třetí hra
S kamarádem jsme tohle hráli poprvé, no první dvě hry nebyly moc dlouhé (počítám tak 30 minut) ale ta třetí hra!!!
Moderate boti nás dobili, ale jeden settler (můj) a taky jeden jeho přežili, tak jsme se přestěhovali na ostrov kde byly trade posty, postupně jsme zvyšovali naši armádu, měli jsme vše nejvíce vylepšené a taky dost vojáků a artilérie, jenže boti jsou takový idioti, a oni si nechali všechny vojáky na ostrově kde nás dobili :1: Takže jsme to z prohrané hry (která mimochodem trvala 3 hodiny 15 minut cca.) jsme to otočili na vyhranou hru -
-
aoe přes hamachi
ahoj mam problem drive mi to normalne slo ale ted po roce chcem s kamošem zahrat ale nechce nam to propojit hry, na hamachi sme sice spojeni ale ve hre kdyz dám hostovat tak nam to ani jednomu neukaze spustenou hru :( nevíte čím by to mohlo být? -
Indové a jejich Sloni..
Zdravím, měl bych takovej malej dotaz a kdyby jste mi poradili, byl bych moc rád.
S kamarádama chodíme hrát po lanu AOE 3 AD. Je nás vždy tak 5-6. Každý většinou hrajeme za jinou rasu, aby to mělo grády. Ale nikdo, až na jednoho neumí pořáně za Indy.. A v tom je ten problém.. Nikdo si nevíme rady, co stavět/vyrábět proti těm zákeřnejm slonům, který vám během 10 sekund zničí trojité hradby a během 20 sekund projedou vesnicí skrz na skrz, jako v tunelu a díky nim vyhraje celou hru. Jakýkoliv dělo nemá šanci, to už jsme zkoušeli.. Tak co teda, obyčejné kopiníky? Díky za odpověd. -
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Vietcong 2