Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

Fan Club: Slavia Praha

Diskuse o fotbalovém týmu s nejdelší tradicí v Čechách. 17-ti násobný mistr ligy. Po výhře, po prohře, vždycky jsme s váma! Věčná Slavia!

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • psychor psychor - 01.11.10 11:00:46

Petrouš VEN!!!
    http://tinyurl.com/Petrous-VEN
    "Není to od něj stoprocentní. Bojí se, není si na hřišti jistý a týmu svými výkony nepomáhá. Spíše naopak. Je na něm vidět, že to není ono. Pošlu ho na pár zápasů do rezervy, aby se rozehrál," vysvětlil Petrouš....
     :-0
    Karle, vrať se!

• slabymartin slabymartin - 01.11.10 11:57:16

RE: Petrouš VEN!!!
      Může mu to prospět. Viditelně se do toho ještě úplně nedostal, vyšel mu konec pohárového zápasu s Ústím, ale od té doby nijak nevybočuje ze slávistického průměru. Mezi těmi nekopy v béčku by mohl vyčnívat, zvednout si tam sebevědomí, rozehrát se, v zimě pořádně potrénovat a na jaře bude Slavii snad táhnout za lepším umístěním. :-)

• psychor psychor - 01.11.10 12:13:37

RE: Petrouš...
        tak já hlavně nevím, co Petrouš očekával... že půlroční pauza udělá z Hlouška Ronalda?

• slabymartin slabymartin - 01.11.10 12:16:57

Spíš chce, aby získal herní praxi, pravidelně nastupoval a v áčku to asi zatím na to, aby hrál každý zápas 90 minut, není. Je to docela běžné, že se hráč po zranění chodí rozehrávat do béčka. Naposledy to bylo třeba u Kaufmana.

• psychor psychor - 01.11.10 12:50:38

však ať se klidně v béčku rozehraje, ale ty kecy si mohl Petrouš odpustit... naříkat, že jsem zklamaný z hráče, který marodil přes půl sezony, mi příjde hodně hloupé...

• slabymartin slabymartin - 01.11.10 12:56:00

Jak říkám, média to mohla trochu zkreslit.

• F.Vochcapadlo F.Vochcapadlo - 01.11.10 13:06:02

ani tomu bych se nedivil...

• Marek018 Marek018 - 01.11.10 18:38:39

lepší umístění nevím, ale jinak s tebou souhlasím :-)

• slabymartin slabymartin - 01.11.10 19:04:41

No tak doufat bys snad taky měl. :-)) ;-)

• Marek018 Marek018 - 01.11.10 19:13:14

ne ne, za tyhle výkony v porovnání s platy hráčů si první ligu nezasloužíme. Si vem,že hrči v Bohemce, Ústí a dalších týmech u dna jsou platy 30-50tisíc

• slabymartin slabymartin - 01.11.10 20:11:08

:-D Dobrý no. :-)) S tím opravdu nemůžu souhlasit. :-) Navíc draze placení hráči z velké většiny v zimě odejdou, takže tenhle argument bude už úplně bezpředmětný. Slavii se musí fandit, i kdyby hráči brali miliardu a předváděli výkony na přebor. :-)

• Marek018 Marek018 - 01.11.10 20:43:40

tak s tím zas kategoricky nesouhlasím já...

• slabymartin slabymartin - 01.11.10 21:21:13

Marek018 - 01.11.10 18:43:13

To jsme se zase rychle dostali na obvyklý stav. :-D :-))

• Marek018 Marek018 - 01.11.10 22:32:47

:-D právě proto jsem říkal, že je to příjemná vyjímka, jak vidno, ne na dlouho :-))

• F.Vochcapadlo F.Vochcapadlo - 02.11.10 08:02:57

i když nejlépe placení hráči třeba odejdou i další hráči mecněají o dost větší příjmy než většina ligových hráčů. Osobně jsem zvědav kdo nás opustí a hlavně za kolik (to zas budu nadávat!!!)...a taky to zešťihlování béčka, dorostů a mládeže. "Thank you for good times" :-(

• slabymartin slabymartin - 01.11.10 12:03:34

Jinak bych řekl, že to média zas moc dramatizují. Na oficiálkách je o něco mírnější vyjádření.

Adam Hloušek nastoupil až ve druhém poločase, na celý zápas to ještě není?
      "Po pohárovém utkání s Ústím, kdy to oživil a dařilo se mu, jsem myslel, že půjde jen nahoru. Teď dvakrát za sebou střídal, já stále tvrdím, že nemá tu jistotu. Nejde třeba o pokaženou přihrávku, ale o pohyb, souboje. Pro něj by bylo lepší, kdyby pár zápasů hrál za rezervu."

• CleverHairLeftMyStupidHead CleverHairLeftMyStupidHead - 01.11.10 12:33:38

nechat hráče rozehrát po takhle dlouhé pauze v rezervě je dobrý tah... kor když je pouze odvarem hráče, kterým byl před zraněním... :-0

• Mike.Vallely Mike.Vallely - 01.11.10 12:48:15

To by nejdriv musel prijit potvrzovaci e-mail z Bratislavy,aby ten krok Psychor oznacil za rozumny. :-))

• F.Vochcapadlo F.Vochcapadlo - 01.11.10 13:05:11

to máš každopádně pravdu. Současně ale musím dát za pravdu Psychorovi jelikož takhle veřejná a podle mě neférová kritika hráči nepomůže, zvlášť když se jedná o jeho druhý zápas po hodně dlouhé době a v tom prvním prý hrál výborně. A není se co divit, že do toho nejde naplno, asi má před očima pořád to zranění. To se ale časem podá

• slabymartin slabymartin - 01.11.10 13:07:45

No právě, ještě z toho má trochu obavy, tak tu jistotu může získat v zápasech béčka, kde bude dostávat víc prostoru.

• F.Vochcapadlo F.Vochcapadlo - 01.11.10 13:15:23

hlavně aby na něj tam nezačali mladší spoléhat jako na spasitele, musí se do toho dostat postupně. A taky je 3. liga o dost tvrdší a zákeřnější, takže nevím jak mu to bude sedět.

• Marek018 Marek018 - 01.11.10 18:36:41

podle mě to média dramatizují, zas tolik Petrouš neřekl. A to už je na Hlouškovi. Je to chytrej kluk, tak sám ví, že to není ono. Takže si to může zkusit za B, třeba dá nějaký góly, stoupne mu seběvedomí a bude. Pak přijde do A a zvrácená morálka týmu ho zase stáhne do průměru.

• CleverHairLeftMyStupidHead CleverHairLeftMyStupidHead - 01.11.10 20:29:42

neviděl bych to nijak dramaticky... přeřazení Hlouška do rezervy chápu pokus o jeho rozehrání a oživení... a okomentovat to musí, stejně by se někdo zeptal... co měl říct jinýho? třeba "zachránit ČFL je pro nás momentálně důležitější!" ?? :-))

• derproletarier derproletarier - 01.11.10 13:56:36

Když je tu řeč o Petroušovi: můj počáteční dobrej dojem z něj je už v tahu. Opravdu se nezapře, od koho se v posledních měsících učil. I naprostej idiot by si už všimnul, že Slavia podávala aspoň trochu obstojný výkony, když hrál ve středu Dembélé s Belaidem. Zřejmě proto tenhle náznak souhry a fotbalovosti okamžitě rozprášil. Dembélého nahradil lenochodem Jarolímem (hrál vůbec proti Příbrami? - nějak jsem ho tam neviděl) a tím pádem i výkon Belaida klesnul na dost bídnou úroveň. Tenhle tah je o to nepochopitelnější, že sám Petrouš se zmínil, že o Dembélého je zájem a asi v zimě půjde. Nebylo by proto logický nechat ho hrát, aby třeba ještě stoupla jeho cena? Ve Slavii zřejmě ne.
      Další záhada - Ragued na lavičce. To má takový bonusy za odehraný utkání, že jednoho z nejlepších hráčů naprosto odstavíme?
      Co se týče Hlouška - opět i idiot by už zpozoroval, že nejlepší výkony podával, když hrál přikovanej k lajně. V útoku byl jalovej vždycky. Teď, když je po zranění, to je jen nápadnější.
      Za zmínku stojí i Hubáček. Za to, co předvedl minulej zápas, by si zasloužil ne posadit na lavičku, ne přeřadit do béčka, ale ukončit smlouvu, protože takový hovno dokáže hrát i nejhorší dorostenec - a u něj aspoň ještě bude naděje, že se zlepší. Já ještě nějak skousnu, když nestíhá proti Valencii nebo Lille. Ale proti Příbrami?
      A takhle bych se tu mohl rozčilovat donekonečna. Skoro začínám trpět stejnou paranoiou jako tantalos na SN: mám pocit, že lidi, co jsou teď ve Slavii, se ji snažej zničit.

• slabymartin slabymartin - 01.11.10 14:06:49

Dembelé: Tak pravidelně nehrál ani pod Jarolímem. Taky bych ho ale stavěl. Na druhou stranu, když bude hrát a zapadne do toho současného slávistického průměru, tak by naopak jeho cena mohla klesnout, třeba proto ho nestaví. :-D
        Ragued: Nehrál poslední dobou moc pod Jarolímem, nehraje pod Petroušem. To je pro mě taky záhada.
        Hloušek: Je zajímavý, že minulý týden jsem četl nějaké vyjádření snad Kuky k němu a ten o Hlouškovi taky tvrdil, že patří do útoku. :-)) Každopádně lepší ho dát do útoku než na levou obranu, jak měl občas choutky Jarolím. Teď bude ale vůbec nejlepší, když se rozehraje v tom béčku. Na levý záloze by potřeboval tu rychlost, kterou měl před zraněním, a tu asi taky ještě pořád nemá.
        Hubáček, Jarolím: Oba pryč ze Slavie. Hubáček toho pro Slavii odvedl dost, ale teď už na to zkrátka nemá. Co se týče Jarolíma, tak odchodem K.Jarolíma padl poslední důvod, proč si tam držet Lukáše. Takže pryč s ním. Místo něj tam může klidně hrát někdo mladej a horší to nebude.

• derproletarier derproletarier - 01.11.10 14:24:22

Jo, i tahle varianta vývoje ceny Dembélého mě napadla. :D
          Co se týče Hlouška - já bych měl obavy, že nějakej vyhecovanej magor v ČFL ho tam zprasí, až se bude chtít předvést proti "tý hvězdě z ligy". Krom toho mu to podle mě stejně nic nedá.
          A k dvěma veteránům - u Hubáčka by se to, že ho pořád trpíme v týmu, ještě jakž takž dalo pochopit, protože v béčku nebo dorostu na jeho post kdovíjaký talenty nemáme. (poté, co byl Mareš moudře poslán na hostování do Hlučína) Ale Jarolím? Na jeho místo je tam nesrovnatelně lepší Ragued, stejně kvalitní a navíc perspektivní Dembélé, Belaid, kterej i ve svejch nejhorších časech hraje stejně jako Jarolím ve vrcholný formě a třeba i Duranski, kterej je podle ohlasů quelhara a spol. dlouhodobě v béčku jeden z nejlepších, ne-li nejlepší. Nevím, nechápu.

• slabymartin slabymartin - 01.11.10 14:29:46

Tohle riziko, že ho někdo zprasí, je podobný i v lize. Vždyť tímhle způsobem přišel k tomu zranění. Tenkrát to bylo snad v zápase se Střížkovem. Ten sice v lize už není, ale týmů podobnýho ražení, co zápasy nemůžou uhrát fotbalovým uměním, tak na to jdou s takovýmhle nevybíravým nasazením, pořád je v lize aspoň polovina.

Jinak na Hubáčkův post je u nás snad Palko. Duranski už do áčka taky nakouknul, pár minut na Viktorce, snad to ještě do konce podzimu rozmnoží.

• Marek018 Marek018 - 01.11.10 18:43:13

více jsem s tebou už dlouho nesouhlasil :-)

• Marek018 Marek018 - 01.11.10 18:42:09

njn, to je tím, že když hraje Basirou, tak má Tijany jen ofenzivní úkoly a když je tam Lukášek Jarolímů, musí hrác víc zataženě.
        Ragueda taky nechápu,asi už maj upečenej boží přestup za 5M 8-) :-D
        A za Hubáčka to rád odkope nějakej dřevák z divize zadarmo a nikdo si toho ani nevšimne. Tam může hrát klidně nějakej 17letej ultramlaďoch, než takvýhle zmar.

• Marek018 Marek018 - 01.11.10 18:33:15

Ty tu dycky chybíš:-)) Podívej se,jak spasil Karel Slovan a pak plakej ;-)
      Jinak pokud je to líto,že tu KJ není, tak se divím, že ti nevoní Petrouš. Mnoho KJových praktik zcela kopíruje, až mi to hlava nebere. Ale chválím, že podržel mladší hráče a oživil Jandu

• F.Vochcapadlo F.Vochcapadlo - 01.11.10 19:58:44

Janda se mu opravdu povedl a doufám, že podobně oživí i Čelůstku na stoperu. A konečně by měl začít zapracovávat Palka.

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se