PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Na záchodě
Sem pište zážitky ze záchoda :-) ***HVĚZDIČKOVAT*** je v této místnosti povinností, pokud nechcete užívat slušných záchodových výrazů!! **************************************************
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
Chlapi divate se druhemu na...?
Potrebuju vedet jestli, kdyz jdete nekde ne zachod zda si u musle hledite jen sveho nebo proste kouknete co tam druhy chlap dela? Myslim tim ze se mu klidne i podivate na ptaka?
Totiz mam jako chlap mensi problem a to ten ze treba nekdy jdu curat, koukam dolu, nejde mi to protoze jsem krapet nadrzeny. Snazim se na to nemyslet, jenze stejne misto aby mi to slo zacne mi tvrdnout a nekdy se postavi. Pote mi nezbyva nez si to udelat nez tam cekat. Vim ze od toho je kabinka ale stalo se mi na festivalu ze tam kabinky nebyly proste funkcni. Tj jedna zadelana, dalsi obsazena nejakyma hulicema, ve treti nablito. Domu to nekdy neni mozne jiz vydrzet.
Stalo se mi ze jsem se treba pohadal s pritelkyni, takze sex nebyl a jelikoz jsem jel nekam rychle pryc, nebylo cas ani predtim neco udelat. Proste pote me to nekde nuti vecne na zachod a neda se to vydrzet.
Tudiz napisu to narovinu, proste bych si to musel udelat do musle. Nedelal bych nejake divne pohyby moc, spis bych delal jako ze curam a lehce si pretahoval predkozku a kdyz by dotycny odesel, tak bych pridal. Vsimli byste si ze vedle nekomu stoji ptak a ze cura s tvrdym? I kdyby nebyl hned vedle ale treba trochu dal ob musli? Je mi to zaroven trapna situace ale nekdy moc moznosti nezbyva. -
Může to přijít kdekoliv...
Tak mě tak napadlo, co kdybychom si udělali malou anketu.. jaké pro vás bylo nejhorší místo, kde jste museli vykonat 1) malou a 2) velkou potřebu?
1) letadlo
2) pláž
-
-
Pocit po vykadění
Teď jsem přišla z nejnavštěvovanější místnosti a vzpoměla si na tuto diskusi. Původně jsem šla jen čůrat a po dosednutí vydal mozek signál, že první bude na řadě hrubé střevo a až pak močový měchýř.
Mne osobně samotný proces vyprázdňování nepřináší žádné příjemné pocity, beru to jako nutnost, povinnost. Dobrý je ale ten následný pocit uvolněnosti, když se zbavím toho nepříjemného balastu. Takže o toto jsem se chtěla podělit, nikdy předtím bych nevěřila, že i o takovéto činnosti se dá diskutovat na internetu. Před vyprázdněním je to dost blbé, hlavně když to přijde na mne mimo domov, hledání WC nebo houští, keře, samotný proces také nepříjemný, ale následné to uvolnění je perfektní, jak to mám zrovna nyní. Jsem nyní volmá jak pták. -
Balada o průjmu..:-)
Občas se to stává a zná to každý z nás
když na čele je pot a po zádech jde mráz
když vaše ruka roztoužená drží slečnin pas
a místo sladkých slůvek je tu jiný hlas
Ten hlas je řečí útrob jež moc nepřejí lásce
a bílá barva slipů náhle bývá v sázce
pyšná chůze zvolňuje zrak zoufale těká
a snad za příštím rohem spásné WC čeká
Každá další vteřina v hodinu se mění
ve střevech to bouří klokotá a pění
všechny touhy smyslné jako pára mizí
v hlavě zbyl jen záchod z erotických vizí
Nebudu vás napínat tohle rande polední
bylo sice první ale taky poslední
happy end se nekonal bláto padlo na hřiště
však nevěším hlavu a už se těším na příště
jestli další rande bude zase venku
nasadím si pro jistotu..jednu pampers plenku!:-) -
miláčkové poradíte?
je to zhruba dva měsíce,kdy jsem se zhruba týden nemohl vykakat.Ani při písničce já jsem slepička..........
Zkoušel jsem anální čípečky,výplachy-klyzmata.
Až mi jedna známá poradila hydrocolon-výplach střívek-který trvá cca 2hodiny.Je to procedůrka při které jsou vaše střívka proplachována vlažnou vodou-za asistence zkušené sestřičky a její báječné masáže bříška.Mám ale jiný problém-při oné masáži a plnění střívek příjemně vlažnou vodičkou-u mě dochází k neřízené erekci,což je velmi nepříjemné.Co radíte?
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Rock