Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

ČLENOVÉ KOMUNITY:

Zobrazit více (48)

RSS 2.0 Přidat na seznam

Diskuze

Vypsat i nové diskuze

INFORMACE O DISKUZI

Asexuálové

Založeno: 01.05.05 12:03:48
Založil: rudolf.volak
Stav: OK
Podtémata: povolena
Správce: primulka,

primulka

Guild Wars Guild Wars

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

Asexuálové

Vše o asexuálech, asexualitě a jak s asexuály žít v partnerském svazku. Nebojte se svěřit a sdělit své zkušenosti, myšlenky, pocity, příběhy... Vyhrazuji si právo mazat vulgární, napadající nebo zesměšňující příspěvky a OT bez upozornění. Prim

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • k.k1313 k.k1313 - 23.05.13 01:58:17

prim
    já tak nerada čtu ty tvoje chytrácký příspěvky primulko.ty jsi snad ředitelka zeměkoule.to není možný jinak.jen blb ti na to skočí že píšeš něco rozumnýho.koukám ty všechno víš,všechno znáš :-D :-D

• primulka primulka - 23.05.13 18:59:03

RE: prim
      omouvám se, jestli ti to tak připadá... píšu svůj názor na něco, k čemu chci napsat svůj názor... nikomu nebráním, aby své názory říkal nebo někde zveřejňoval, takže jestli máš zájem COKOLI sem do diskuze k jakýmkoli příspěvkům napsat, napiš, ale neodsuzuj, že druzí názory vyjadřují...
      pokud ti moje "chytrácké příspěvky" vadí, vadí ti vlastně co?.. že se svobodně vyjadřuju nebo že mám na spoustu věcí názor, nebo že říkám veřejně svoje zkušenosti, co mám s různýma lidma nebo situacema, nebo že mluvím o tom, co jsem kde slyšela, viděla nebo četla?
      jestli máš jiné zkušenosti ze života než já, piš a sděl je tu lidem... jestli máš jiné názory na svět než já, sděl je tu lidem :-) ... od toho tady na Lide.cz diskuze jsou a já jsem ta poslední, kdo by ti v tom sdělování bránil...
      pokud máš zájem, můžeš víc rozepsat, co tě konkrétně na mých názorech štve, já ti ráda odepíšu a popíšu ti, proč to píšu a o čem třeba přesně píšu...
      prim

• k.k1313 k.k1313 - 27.05.13 00:29:55

tak koukám že jsi nejen grafomanka ale dokonce i čekáš,zdali se tu objeví i nějaký příspěvek,na který o sobě upozorníš,takže i sebestředná,to je opravdu kombinace.no a dokonce si hraješ na tak chytrou,že jsi mi připoměla jedno přísloví...první stupen pitomosti je pocit geniality.ted sem nakoukni a odepiš,zde si připadáš jako hvězda ale ty víš sama co jsi... :-))

• primulka primulka - 27.05.13 13:17:13

já to vím... a ty? :-)

• p.jojo p.jojo - 17.06.13 11:18:02

k.k. mas moznost ji utlouc argumenty a vecnymi prispevky.
          A to si neudelala pouze se jako klasicka zenska hada a urazis.
          Byt "grafomanem" na pisemnem neplacenem foru je snad pozitivum.
          Ale souhlasim ze pocit geniality je vstupenkou k pitomosti nebo stupidite ale pochop ze pokud jsi v necem hodne zkuseny a stretnes se s clovekem ktery to resi prvne v zivote a nemas jeho duveru pak se mu jevis nafoukany.

• primulka primulka - 06.05.13 19:28:22

pro fantom kočičkovou
    celý tvůj problém v přístupu ke mně je v tom, že odmítáš připustit, že já se bavím v jiné rovině o tomtéž, než ty... pokud bys sobě dovolila ZKUSIT porozumět tomu, co o asexualitě píšu já, pohly bychom se kupředu...
    pakliže moje slova (jakákoli) budeš brát jako útok proti své osobě, zavřeš si dveře k porozumění... nevysmívej se tedy tomu, čemu pořádně nerozumíš... a že mi nerozumíš, to je nasnadě z toho, co píšeš a jak to píšeš... ale s tím já bohužel nic neudělám... já vím o čem píšu a proč to píšu... a stojím si za svým, že dokážu spoustu problémů v chování a jednání lidí nejen pojmenovat, ale i rozklíčovat a dovést lidi k porozumění toho problému... je to moje práce, holka.. a jsem v tom opravdu sakra dobrá!

a opět pod čarou - tohle diskuzní fórum jsem nezaložila, zdědila jsem ho... nikdo se totiž tady toho fóra nechtěl ujmout.. a měli jsme tu už hodně horkých diskuzí, xenofobních návštěvníků a poměrně dost prudičů, takže u mě dobrý... já nejen že mám děti, tak se ničeho nebojím, ale tady jsem ustála i jinší potíže, než sem valíš ty...
    nic osobního.. pořád ještě říkám, že s tebou nebojuji... bojuješ ty se mnou a máš s tím dost problémy... možná je nejvyšší čas zakopat válečnou sekeru, co ty na to?
     :-))

• PhantomCat PhantomCat - 06.05.13 19:40:15

RE: pro fantom...
      Viz můj příspěvek z 05.05.13 15:23:33. Nemám, co dalšího bych k tomu dodala, abych se neopakovala. Nevím, jestli jsi v nějakém poradenství "sakra dobrá", ale vím určitě, že ať už bych měla jakýkoli problém, v tvých rukou bych rozhodně skončit nechtěla.

Zatím jsi mi tu o asexualitě mnoho neřekla, tak jsem na to tedy zvědavá.

• primulka primulka - 06.05.13 19:56:05

RE: pro fantom....
        jo, tomu rozumím... každý máme právo vybrat si svého doktora... svůj k svému :-)

• PhantomCat PhantomCat - 06.05.13 20:01:56

Přesně tak.

• p.jojo p.jojo - 07.05.13 09:46:33

Cetlas vse dozadu? Z meho uhlu pohledu prim popsala prakticky nejlip ze vsech lidi co znam z realu nebo i z netu. Ja se s asexualy zacal poznavat co do hloubky problemu predevsim pres jejich partnerky nedavno a pokud vynecham Prim specialitu znameni tak to s temi co znam sedi dokonale.

• BKS BKS - 05.05.13 19:11:42

re
    Co se týče té asexuality ,tak si myslím že po 30 věku života jsou asexuální snad všichni,ženy snad už od 25 let. Aspon to tak vidím v okolí.

• p.jojo p.jojo - 05.05.13 19:25:30

RE: re
      Ty nas chces pobavit
      Neblazni zeny po 30 a okolo 40 casto zazivaji vrchol.
      A nektere zeny pristupuji k sexu obdobne konzumne jako muzi tedy nemaji problem oddelit lasku k manzelovi od sexu s milencem . ;-)

• PhantomCat PhantomCat - 05.05.13 20:52:35

Zajímavé... kdeže to žiješ? :-))

• THlad THlad - 06.05.13 09:33:37

jak jsem psal níže Já osobně se k sexu dostanu hodně , ale z pracovního hlediska ...proto bych mohl být nevěrný ( žena asexuální ) , ale nejde mi to a můžu říct , že to co píše p.jojo je pravdivé . Mnoho žen kolem 40 let věku mají tolik chuti do sexu , že je to až divné . Já s nimi spolupracuji a vyslechnu si mnoho povídek , které nemůžu hodnotit , protože nejsem psycholog , ale rád si je vyslechnu . Každopádně ženy i muži jsou různí a znám osobně pár manželů Pán 75 let paní 70 let a dělají to stále alespoň jednou týdně , ale co pociťuji za posledních pár let je , že se mi zdají ženy o dost chladnější a muži citlivější :-) , ale asi je to jen můj pohled na věc

• p.jojo p.jojo - 07.05.13 09:23:26

Ja te v teto vlastni kleci kterou sis vytvoril lituju.
        Sex je velmi krasna vec kterou nam priroda nebo panbuh dal.
        Dobrovolne se o nej okradat pokud mas stejne trpici kamaradku je hloupost vzlast kdyz nikomu neublizujete.
        Resim neco podobneho s jednou vdanou zenou ktera si o sobe myslela ze je frigidni ale opak je pravdou.

• primulka primulka - 07.05.13 15:38:15

ženy nejsou míň citlivé, než muži... ale ubít citlivost a emocionalitu žen je daleko jednodušší, než snažit se udělat totéž chlapovi ;-)
        ženy jednou prioritně přes emoce, muži přes mozek a přes fyzično... muž sexem relaxuje, žena přes sex hledá spojení - se sebou i s druhým... ;-) :-)

• Bloomofdoom Bloomofdoom - 05.05.13 15:16:48

Asexuál?
    Zdravím.
    Cca před měsícem a půl jsem se dala dohromady s jedním klukem, s kterým jsem byla v kontaktu hlavně přes net - psali jsme si cca 2-3 roky a potom jsme se dohodli na srazu - zjistili jsme, že si docela rozumíme a tak nějak jsme to dali dohromady, akorát je problém v tom, že už jsme spolu cca přes ten měsíc a stále nic nebylo. Já se snažím mu to dávat jemně najevo, hladíme se, líbáme se, mazlíme. Připadá mi trochu asexuální - Už u mne přespal po 15té a nic.
    Oba dva jsme již pracující - dospělí - žádní pubertáci - i když naše smsky jsou dosti hravé a hraví jsme vlastně když jsme spolu, ale ne tak hraví, jak bych si to představovala.
    Myslíte, že je asexuál? Nebo mne spíš chce dlouho napínat, aby to pak stálo za to? Nebo má ještě někoho jiného - ale jsme spolu docela dost často a když je se mnou žádné smsky nepíše...spíš volá a to většinou kamarádovi nebo tátovi.
    Máte s tím někdo zkušenost?

• PhantomCat PhantomCat - 05.05.13 15:30:01

RE: Asexuál?
      Zkušenosti nemám, ale co si o tom s ním na rovinu promluvit?

• Bloomofdoom Bloomofdoom - 05.05.13 15:41:55

No jednou jsem se ho ptala, a byl tím strašně dotčen...ale ne přímo na asexualitu - ale proč je tak sexuálně chladný - odpovědi jsem se nedočkala dodnes :(

• p.jojo p.jojo - 05.05.13 18:26:43

Tohle ti nepovime jestli je asexual nebo ne nemame dost informaci. Ale uz vidime jednu jeho necnost kterou bys musela odstranit pokud bys chtela rozvijet s nim sexualitu.
          A to komunikaci, mela bys ho naucit se bavit o sexu bez detskeho studu.

• PhantomCat PhantomCat - 05.05.13 20:51:33

Jestli se ho to dotklo, tak bych asi zvolila jinou taktiku... nějak víc diplomatičtější rozhovor, možná, že je na tohle téma citlivej. Nemá nějakou bejvalku, se kterou byses znala a měla s ní tak dobrej vztah, aby sis s ní mohla o tomhle promluvit? (Utopie, já vim, ale co kdyby náhodou.. :o) )

• p.jojo p.jojo - 05.05.13 21:47:43

Neni lepsi ho vycvicit tak aby se neurazel?
            Ale to je level ktery 90% nezvladne asi chapu cat

• PhantomCat PhantomCat - 06.05.13 17:33:21

Vycvičit?? Asi ti teď nerozumím.

• p.jojo p.jojo - 07.05.13 09:17:40

"Vycvicit" jde o komunikaci ...
                U chlapa bys mela narusit jeho prestrelene ego ohledne sexu (maji ho temer vsichni o ktere zeny maji zajem) a vysvetlit mu ze proste i kdyby mel predtim 100 zen tak mu u nove zenske to nepomuze a musi se prispusobit se sexualni individualite te dane zeny.
                Ten chlap se musi "naladit" na sexualitu dane zeny tak aby ji rozvinul na maximum.
                A tohle 90% muzu nechce nebo neumi a neustale jedou podle sveho zabehleho "divadla" ktere jim vyhovuje nebo mely uspech u nejake byvalky.
                "Vycvik" je pro muze kteri si chteji predevsim "uzit" utrpenim a nezdrave sebevedomi jedinci ho odmitaji.
                Samozrejme normalni zenska strida sex ktery je zameren predevsim pro jeji pozitek s tim ktery je muzsky primocary a jednoduchy aby si uzila jeho maximalniho muzskeho uvolneni i kdyz sama nedosahne vrcholu.
                Staci?
                Jen dodam ze mnoho zen vypadajich jako asexualky jsou proste zeny ktere odmitaji sexovat podle muzskych "pravidel". ;-)

• primulka primulka - 09.05.13 23:03:20

:-)) jo!

• p.jojo p.jojo - 10.05.13 09:52:29

Prim ale vysvetli to nejakemu chlapovi tenhle jednoduchy princip. Nastvou se a urazi se a uz v pocatku "prizpusobeni" zavrhnou pomalu jako neco kacirskeho, uz vubec zacit diskutovat na tohle tema je zaklad na konflikt.

• primulka primulka - 10.05.13 10:49:05

ale miláčku! :-))... časy se mění, neboj :-).. ti chlapi, o kterých mluvíš, jsou starší ročníky.. dnešní třicátníci, dvacátníci už jsou o malinko z jinšího těsta, bo na ně taky působí nové prostředí a hlavně - ŽENY !! ;-) 8-)
                    za našich (pra)rodičů ženská kušovala nebo se vztekala a mlátila doma chlapa handrou, ale on si dělal stejně, co chtěl, dva jasně dané světy...
                    po druhé světové lidem komunisti nasadili do hlavy, že žena zvládne všechno, co chlap, a tak jsme tu měli úspěšné a výkonné údernice - jezedačky, soustružnice, prodavačky, bylo jich plné nástěnky a dostávaly diplomy za stodesetiprocentní plnění plánu... tohle ale není genderová rovnoprávnost, to jsme se krapítko odklonili od prapodstaty.. a taky jsme na to dojeli, resp. ty ženy a jejich muži na to dojeli :-( :-)
                    dnešní ženy si čím dál víc uvědomují, že takhle žít nechtějí, protože takhle nejsou samy se sebou v souladu a začínají se vracet ke své prapodstatě a ke svému skutečnému ženství... tím pádem se mění i chlapi, kteří na tuhle novou situaci musí reagovat.. chlapi se sami od sebe ne(z)mění.. mění se jen pod taktovkou žen... z toho vyplývá co? - že se nejdřív musí dát dohromady ženská, aby následně srovnala chlapa! :-) .. ať se mu to líbí nebo ne...

• p.jojo p.jojo - 12.05.13 14:27:24

Jsi optimistka prim, ale vypovedi a zkusenosti dvacetiletych hovori neco jineho jak je znam ja z realu.
                    Pokud to co slysim je pravda pak ten pristup se zmenil ale je jen jinak "spatny". To procento vstricnejsich chlapu je stejne jedine co se snad zmenilo je "technicka informovanost".
                    Ale jde o muj pohled a to co sem ziskal od mnoha zen ktere me vyuzily jako "vrbu"

• primulka primulka - 12.05.13 21:40:48

:-)) asi jsem optimistka... možná mám kolem sebe chlapy, kteří už na sobě makají a chtějí chápat, jak to holky skutečně mají, aby jim mohli být kvalitními (a nejen dobrými sexuálními) partnery...
                    asi záleží na tom, v jakých vodách se kdo pohybuje, no... :-)

• THlad THlad - 06.05.13 13:43:38

neporadím jen řeknu co jsem sám slyšel
          Jedna dívka mi říkala , že měla s přítelem také ze začátku problém v tom , že nechtěl , ale bylo to prý ze studu , že neměl skoro žádné zkušenosti i když mu bylo přes 22 let tak měl jednu partnerku předtím a bál se aby něco neudělal špatně . Později se tomu již jen smáli , ale toto může být úplně něco jiného a mi zde do toho problému asi jen takto neuvidíme

• primulka primulka - 07.05.13 19:06:52

aby člověk mohl být "sexuálně v rozletu", musí být především spokojený celkově sám se sebou a disponovat taky určitou mírou sebevědomí... je spousta různých bloků, které si ani nemusíme nutně uvědomovat, které nám brání PŘIJÍMAT a VNÍMAT... aby si člověk mohl sex opravdu vychutnat, musí se naučit přijímat a musí mít taky rád svoje tělo, musí přijmout i skutečnost, že sex není nečistý, že sexovat je v pořádku, užívat si libé pocity je v pořádku, hrát si v posteli skrze sex je v pořádku... někdy k odbourání různých bloků, které v sobě máme (ať si je vytvoříme sami nebo nám byly okolím vnuceny a naprogramovány) vede hodně dlouhá cesta...

• p.jojo p.jojo - 10.05.13 09:54:00

Trpelivost a to ze napoprve jako vse v zivote vetsinou nejde a sexu nevyjimaje je oboustranna zalezitost.

• primulka primulka - 10.05.13 20:52:10

nemyslím si, že u ženy jde o trpělivost... trpělivost má žena v genech, nemusí se jí učit... nezapomeň, že žena NEJEDNÁ, žena REAGUJE... reaguje na podněty, které přicházejí od muže... muž se tedy musí učit trpělivosti a musí se učit jak zacházet se ženou... až teprve POTOM, co se muž naučí být vnímavější, citlivější, vstřícnější, trpělivější, víc ženě naslouchající, pak si žena může sex správně vychutnat...

jestliže toto muž nepochopí, pak bude mít vedle sebe ženu lživou (vymlouvá se na migrény), přetvařující se (předstírané orgasmy), znuděnou roztažnožku ("udělej si to rychle"), vyhýbavou (neotravuj, mám důležitou práci) a vzteklou (zase jsi nevynesl smetí?!!) ;-) :-)

a votomtoje!

• p.jojo p.jojo - 13.05.13 13:27:55

Nevim vynecham od prvniho pohledu zamilovanou zenu ta samozrejme toleruje vse.
                Ale jinak to je s toleranci spatne i u zen.
                Mnohokrat sem v debatach vysvetloval zenam drobne "katastrofy" muzu ktere vedly k tomu ze zena okamzite pripadneho budouciho milence zavrhla.
                A nekdy to byli naproste banality ktere se bezne stavaji zkusenemu muzi v sehranem paru.

• primulka primulka - 14.05.13 11:39:27

ano, takže jsme u toho obligátního:
                  žena ječí: "Tak něco dělej!"
                  a muž v údivu: "A co jako?"

:-)) :-))

• amethystine amethystine - 14.05.13 20:19:32

:-D tak nějak - po 10 letech trpělivosti!

• primulka primulka - 16.05.13 11:03:30

• GhostWolf@email.cz GhostWolf@email.cz - 06.05.13 23:35:14

říkáš, že volá kamarádovi nebo tátovi... to je hodně divný, ne?

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se