PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Unreal Tournament
Nejlepší multiplayer hra roku 2002 od týmu Digital Extremes a společnosti Infogrames. www.speedspage.cz
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
UT a lamy
Na YT jsem hodil část hry jedný lamy. Skill měla mizerný, ale jelikož spamovala respawn, tak vyhrála. Ve hře jsem nebyl. Video je bez zvuku. http://youtu.be/nGWkn9MksOo Bohužel drtivá většina her vypadá podobně - prakticky všichni hrají na co nejjednoduší fragy. I když teď jsem hrál jednu hru kde byl ještě jeden, co hrál na úrovni. Sice jsem to vyhrál. ale i kdyby vyhrál on (skončil druhý), tak by mě to vůbec nevadilo. jelikož narozdíl od jednoho rádoby skilera co hrál jak prase.-
RE: UT a lamy
Nojo jde vydet ze nekdo to hraje aby si zahral a nekdo aby jen vyhral.
Ale teda jestli on byl lama tak nevim co sem ja :) dodge dopredu prakticky nepouzivam a do vetsiny souboju jdu klidne s pistoli :)-
Jsou dva typy lam. Jenž tak hrají z principu a nechtějí se nic nového naučit a druhý, jenž se něco naučit snaží. Doufám, že patříš do té druhé skupiny. Nepotkali jsme se už někde? Ono těch serverů, kde jde dneska hrát až tolik není.
Je pravda, že za tu dobu co jsem to aktivně hrál jsem se naučil i plynule přecházet z pohybu dopředu do dogge dozadu. Ale trvalo mě to pár let, než jsem se to naučil. Teď už nehraju jako dřív (prakticky denně), spíš jen sem tam, když mám čas a náladu. Za tu dobu, co to hraju míň, mě aim docela klesnul - bývalo to podstatně lepší.
P.S. Konečně už mám dost silný počítač, aby mě Fraps stíhal nahrávat v rozumným rozlišení. Tak jsem udělal svoje první zvukové video z UT na stejný serveru jako předchozí video, kde ale (kromě jednoho), nikdo nelamil. Nehrál jsem zrovna extra skilově, ale zase jsem ani nijak zvláš%t nelamil. http://youtu.be/VIoQqKe8eRI-
Myslim ze nepotkali, zas tak moc to nehraju. Driv sem hral s kamosem "MAD" ale ten to hral pak profi. UT zapnu spis tak v desitkach her za rok + kdyz udelame s kamosema lanku. Driv sem hraval vic ale to uz je fakt dlouho. Zlepsovat se rozhodne snazim :) zlepsuju pohyb po mape, vyhazovat si nekoho raketakem a strilet na dopad ale aim uz neni co byval, holt kdyz to zapnu fakt jen rekreacne. Taky a to me bude mit vsichni za blba mam zaplou zbran, flash ze zbrane, kdyz dostavam hit, cerny kouty mam cerny.. :) Ale ja to vzdycky hraval hlavne pro zabavu.
Nejak otresne teda taky nehraju :) rozhodne nestojim jak tele u mireni a pod., holt radsi umrit jak frajer nez srabackej kill:) Nicmene zrovna dodge dopredu a dozadu sem nikdy moc netrenoval, prilo mi ze me to vic zpomali. Pro rychlejsi pohyb vyuzivam dodge do strany +90stupnu otocku.-
Pokud vím, tak nejblíže profi hraní byl klan neophyte, co byl slepenec nejlepších hráčů ČR. Jen jedinkrát je porazil regulérní klan a to necroraisers. Na svým webu speedspage (jenž předělávám - viz příspěvek níže) mám v downloadu i video, co udělal jejich člen Beret a zařadil tam i rozhodující cap z onoho zápasu. Bylo to opravdu hodně napínavý.
Účastnil jsem se s různými klany i občas sám za sebe různých online turnajů či lig. Ze začátku v nw ctf a pak jsem se přeorientoval na ictf. Lanky jsem též pořádal, i když asi pro více lidí, než ty. Lidi ale o tyto akce ztratili zájem a tak jsem s tím skončil. I když klidně bych jako účastník na nějakou zajel.-
No ono uz to bude tak 15let :) ale vim ze jezdili nekam i do asijskych zemi na turnaj. Ja koukal na fotky z tvejch lanek a tolik lidi opravdu neskladame :) Ale jak rikas hodne lidi uz to vetuje :/ Tak dodelej ten web, treba me to zas rozhoupe zacit trosku hrat :)-
Já když jsem s UT online začínal (na začátku roku2002), tak v létě byl v Praze velký turnaj, kde se naposledy hrálo UT99 - PGCH. http://tinyurl.com/nxyczy9 K UT jsem se dostal víceméně omylem. Konečně jsem byl online a chtěl jsem zkusit něco zahrát na síti. No a první hra, co mě přišla do ruky, bylo UT. Zrovna tak jsem moh skončit u Quake.
-
-
-
-
-
-
-
speedspage
Tak jsem se rozhodnul něco udělat se svým webem. Začal jsem ho předělávat (uploadnu to naráz). Zatím jsem prošel a vytvořil znovu v levně koupeným wysivig editoru 100 stánek ze 300. Rychlost je různá. Občas jedna stránka trvá hodinu, někdy i dvě, jindy stačí 5 minut. Jen doufám, že to pro ten editor není příliš velký sousto. -
UT3 - výběr postavy
tak jsem objevila že mám UT 3, dřív jsem hrála jen 1. chtěla bych hrát campaign, jak jdou ty kola po sobě, ale nevím, jak si změnit postavu? pokud to vůbec ne? v tom starém unrealu jsem si mohla vybrat team za který chci hrát, i postavičku. tady to nějak nemůžu najít. mě prostě nebaví hrát "za chlapa"
a ještě dotaz dá se to nějak hrát po netu online s náhodnýma lidma, případně jak? díky-
RE: UT3 - výběr...
Pokud se nepletu, tak na zacatku je vyber postav maly.Ale postupne se i v prubehu ofline hry odmykaji. Prohledani serveru jsou tam ruz filtry. Ja jsem UT3 online nehral ani nepamatuju a mam navic rozbity PC, abych si to overil, ale je mozny, ze typ hry co hledas v danou chvili nikdo nehraje.
P.S. Tady lidi hraji spis UT99, vcetne me, i kdyz uz ani ja ne tak casto jako driv. -
RE: UT3 - výběr...
Kampaň je čistě za Reapera, do instant action si můžeš navolit jakkoukoliv postavu, po dohrání kampaně se navíc otevřou Necris charaktery takže bych to dohrál.. Charakter se mění v options, character, customize... Na webu je mnoho stáhnutelných charakterů, takže doporučuji prozkoumat já sám má Kerrigen ze Starcraft II, moc hezký skin...
Jinak online se na Pc pořád hojně hraje...
-
-
-
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Robert Pattinson