PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Email.seznam.cz
Dotazy a připomínky ke službě Email.seznam.cz. Nevhodné či off topic příspěvky se administrátory bez upozornění odstraňují. Odpovědi na Vaše problémy od kohokoliv jiného než správce fóra nebo administrátorů berte s rezervou a úplně se na ně nespoléhejte.
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
prosím o pomoc
Dobrý den...mému příteli se rozbil pc na kterém měl uložené heslo od emailu,tak že si ho pamatovat nemusel . Když si koupil nový pc tak zjistil,že se na email nedostane a kontrolní otázku také nezná,a při registraci nezadával ověřovací email ani své číslo na mobilní telefon,můžete mi prosím poradit? děkuji
-
Spam
Většinou maily přesouvám z příchozí do spamu. A teď, co se tam objevila bublina, že tyhle maily budou označovaný jako spam a jestli to chci vrátit, tak sem myslel, že se do toho spamu šoupnou samy a nic sem tedy nevracel. A hle, oni nechodí radši už vůbec, zdá se. Jenže já bych rád, aby některý z nich stále chodily. A v nastavení ve filtrech to není. Tam mam jen svoje filtry. Nějaká rada co s tím? -
co to je zač ?
Odepsat|Historie|Smazat
Dobrý den,
Prosím, tento požadavek není určen k způsobit rozpaky k vám, to bylo vyžádala kvůli mé naléhavé potřebě dosáhnout spolehlivého a důvěryhodného zahraničního partnera.
Mé jméno je Philippe Alumni, jsem právník z povolání a osobní právník do konce inženýr Juhász, národní vaší země, který byl hlavní konzultant / dodavatel na telekomunikace (Togo Togocel / Togotelecom) zde v Togu. Dne 19. února 2003 byl můj klient zapojený do smrtelné autonehody, která způsobila jeho smrt.
A protože po jeho pohřbu jsem čekal na své příbuzné, aby vyšli k tvrzení, ale nikdy přijít které vedly mne do svého velvyslanectví jedné několika příležitosti pro šetření o tom, jak vyhledat některý z jeho příbuzných, ale byl neúspěšný. Což je důvod, proč jsem se rozhodl Vás kontaktovat, aby mi pomohl v jeho repatriaci uložených fond v hodnotě $9.700.000 opuštěný v bance zde. Nyní banka vydaly mi ultimátum jako jeho právník poskytovat dědice fondu, jinak bude deklarovat účet neschopné provozu a zabavit, kdyby nikdo byl předložen k žádosti.
Prosím, s respektem, mám usilovat o váš souhlas k vám jako můj zesnulý příbuzný klienta (rodina relativní) tak, že peníze bude zpráva pro vás jako dědic fondu ve prospěch nás oba. Protože všechny moje snaha najít některý z jeho příbuzných se ukázalo neúspěšné. Takže čekám na vaše neodkladnou reakci a přes můj soukromý e-mailovou adresu (alumni-lawchamber@alumni.com) pro více informací.
Díky,
Barr. Philippe Alumni (Esq.)
--takový strastiplný vzkaz mi přišel dneska--- -
-
...
Ahoj, pomohlo by, kdybych si smazala profil na Lidech, aby mi na mail nepsali psychopati? Možná otravuje i někoho z vás tady, jakýsi Marcus, ale pokaždé z jiné adresy, tak ho nejde zablokovat. Účet používám už jen na mail, na profil na Lidech prakticky nechodím.-
RE: ...
ano taky mi ty maily chodí. Asi to nepomůže, protože to má nakopírované (e-mailové adresy). Nepůjde to zablokovat píše pokaždé z jiné adresy. Ale asi si taky zruším profil na lidé.cz pro jistotu.-
Jj, tenhle už tu adresu má, ale pro příště. Navíc sotva jsem se teď párkrát přihlásila na profil, tak se asi nějak "zviditelnil", protože hned mi přišel úchylný vzkaz, to fakt už nemá cenu to tady nechávat
-
Ahoj dámy, to hovado mě taky otravuje, už jsem psala adminovi, aby stim něco udělal, myslim si, že je divnej, když se mu líbi 12-13 holky.-
teď mi přišlo zase několik e-mailů co s tím? Denně asi 10 minimálně. Jsem zvědavá jestli s tím něco udělají. Asi ho nebude jen tak jednoduché vypátrat hned ty e-maily ruší a přihlašuje se pod jinýma. Jedině podle IP adresy. Jinak profil jsem zrušila pro příště :-)nooo je asi hodně divný ten týpek!!!! Dokonce bych řekla, že by se tím měly zabývat jiné orgány.-
Psala jsem i na centrum.cz a napsali, že ho prověřují, tak uvidíme jestli toho to hovado nechá. Myslim, že když na něj bud hodně stížností tak se stim bude zabývat i někdo jiný....doufám.-
tohle my napsali:
Dobry den,
dekujeme za upozorneni. Situaci kolem emailu "marcus" v soucasne dobe proverujeme. Jelikoz uzivatel zaklada stale nove a nove emailove schranky, zpravy neodesila pres nas SMTP server (pouziva pouze nazev schranky) a pristupuje na sdilene IP adrese, je tezke tomu zabranit. Doporucuji tedy na podobne zpravy nereagovat a nastavit pripadne filtr, ktery vsechny zpravy se jmenem "marcus" v odesilateli odfiltruje.
-
-
-
-
-
-
Ahoj, mě bohužel taky denně píše maily - 7mailů, někdy i více. Bože copak se s tím nedá nic dělat, to už není normální a pokud mu člověk napíše tak nereaguje.
-
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Macgyver