PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
South Park
(Eric Theodore Cartman, Kenny McCormick, Kyle Broflovsky a Stan Marsh :-) Hej, na neustálé ohlašování McCormikovo úmrtí si tady nepotrpíme!
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
pls
ahoj, poradte prosím jak se jmenuje díl ve kterém si cartman hraje na drsnáka aby mohl vystupovat v televizi,myslím že tam soupeří s jednou holkou o to kdo je víc drsný,že šnupe na hajzlu kokain je členem nějakýho gangu apod.díky -
-
Cartman finds love
totalne debilni, cupid cartman? to ze tam bude rikat ze je gay? to proste uz neni cartman. nejhorsi dil co sem videl, jednej konec byl trochu vtipnej ale jinak mizerie
-
-
-
RE: Butterballs
závěrečnej song jsem si dneska pouštěl pořád dokola
http://www.southparkstudios.com/clips/412210/jackin-it-in-san-diego
-
-
-
-
Městečko South park
Tak už mám doma konečně prvních šest řad MSP, je to něco neskutečnýho, sedím u toho každej den do čtyř hodin do rána!1*
-
-
-
RE: 16. season
díl výbornej (kontrola policajtem byla skvělá, tak jsem se dlouho nezasmál) až na tu scénu s tím borcem so sledoval ty kamery. ta byla dlouhá, přehnaná a otravná. 85%. -
-
RE: 16. season
Nedá mi to ale rejpnu si. Kdyby tam jak papež sere velikonoční vajíčka a ty sbírají maličcí spodářový skřítci, kde z toho vytváří hovnovajíčkovou příšerku s hlavou prezidenta Obamy tak by to byla ještě lehká nota. Ani tohle se nedá nazvat přehnané vždyť tohle je SP
Na ně to chce tvrdší kalibr aby to přehnaly
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.
Registrace uživatele - Přihlásit se

AVG+AVAST