PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
South Park
(Eric Theodore Cartman, Kenny McCormick, Kyle Broflovsky a Stan Marsh :-) Hej, na neustálé ohlašování McCormikovo úmrtí si tady nepotrpíme!
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
Kontrolni otazka
Jak se jmenoval dil, kdy Kenny dela nechutne veci za penize?
Ji vnitrnosti, psi hovinko, nekolik dni je v kadibudce, za 10 $ vyko*ri moderatorovi... vubec si nemuzu vzpomenout :D -
-
GTA: south park
Zdravím s pár lidma jsme se rozhodli udělat svoje vlstní GTA v south park stylu http://www.youtube.com/watch?v=-3ne7ddcaeE budeme rádi zá nějaký komentář, nebo když se bude libit palec hore mějte se, ahoj -
Čauky
Prosím kde seženu online poslední 16. serii s titulkama?Byla funkční na xserialech a na sledujuserialy.cz, ale od 7. dílů mi už žádný nefunguje:) poradí někdo?ráda bych dokoukala, ale nevím kde:) dík za radu:) -
-
Jaký díl?
Ahój židé,
nevíte, jak se jmenoval díl, kde všichni bojkotují Erica? Díl myslím začíná tak, že jdou do fast foodu, nakoupí kuřecí stehýnka a Eric je sní. Všichni se na něj naštvou a nevšímají si ho. Eric se pak začne kamarádit s Buttersem. -
-
-
-
RE: ....
No např. díl Cartman Finds Love mi přijde hodně povedený. "Cupid me".. Jak rozkošné!
Další náhled do Cartmanova dokonale zvráceného světa. :-)
-
pro mě jsou starší epizody spíš takový lehký odvar, je to děláno hodně mírně. Až od 8-10 serie se tvůrci pořádně rozjeli a seriál nabral na obrátkách. Já celkově serie 1-6 považuji za měně povedené
přijde mi to jako K. Kryl. Doba se měnila, lidi se měnili ale kryl zůstával pořád stejný. Generace co kryla milovala ho odsuzovala v pozdější fázi. Tosamé i zde tvůrci se jen málo mění, jen trošičku vyvíjí a jsou pořád stejní šilenci akorát mají větší odvahu a víc extrému jim projde. V 1-6 teprve zkoušeli co jim ještě projde, teď se z SP stala modla a všeobecně uznávaný seriál který v americe frčí víc než Simpsonovi a Grifinovi. Už si můžou dovolit extrémy. Protože každý řekne vždyť co je to SP, kdyby si to zkusil jiný seriál tak se vzedme vlna kritiky
-
-
-
já ti nevím já tu měl v pondělí Mlíkaře
a ten nový díl 12ty no to je prostě paráda, jak tam poškrábal ten iphone a měli to za mučení ... nevím nevím možná se ten humor trošku víc vystříbřil ještě do většího extrému a člověk se na to musí dívat s velkým pochopením pro scénu a děj první pulka této sezony se řadila mezi nejlepší co jsem viděl, dokonce tak skvělé díly co se daly vyrovnat i legendárnímu dílu Rybí párky
-
Je videt ze tomu vubec nerozumis jak je tezky neco vymyslet a nesrovnavej to se staryma dilama.Matt a Trey jsou starsi tak je jasny ze to bude jiny a muzu rict ze je to jedinej serial kterej si drzi latku.
-
ještě bych doporučil podívat se na dokument o tvorbě toho seriálu... člověk si hned uvědomí kdo to vlastně jsou za lidi... jsou to prostě extrémisti, to jak tam říkaly že se zhulily a šli na předávání cen a jeden borec si vzal ženské šaty... jak je tam všichni točily řekni mi kdo by tohle udělal?
Seděli tam samý namyšlení s prominutím čuráci co mají ega jako prase, ale tvurci SP tam šli pro zábavu a ještě si ze sebe udělali srandu. Já ty tvurce i částečně obdivuji a mužu doufat že bych i já něco takového udělal... to chce odvahu a oni jsou takový neserou se s tím je jim to fuk užívají si svobodný projev za každou cenu a toto je South Park.-
kde se ten dokument dá sehnat? na jejich stránkách? nebo někde stáhnout? (nemám teď moc času, jinak bych si to našel sám
)
-
http://www.ulozto.cz/xmWpdGz/the-making-of-south-park-6-days-to-air-hdtv-xvid-fqm-avi
titulky najdeš na http://south-park.cz/titulky
odzkoušeno
pro zatvrzelé fandy SP je to myslím nutnost
-
-
-
Vrchol SP je pro mě 8-12 série, pro mě je South park modla, ale ty první série jsou odpad (samozrejme na výjimky) nechcu rikat ze mam pravdu ale spíš poukázat na stáré známé: "Tisíc lidí, tisíc chutí..." no,(ted si spis trochu zafilozofuju) ale pochybuju že by se SP udržel kdyby jeli v tom stylu jako na zacatku, takovy humor vydrzim max tech 5.sérií, každopádně od té 8.mé, ten nejgeniálnější počin který kdy byl v TV
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Nejhrůzostrašnější horor