PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Láska na první pohled???
Věříte na lásku na první pohled???Písejte:)
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
věřím
Věřím na lásku na první pohled. Už jsou to téměř 4 roky, kdy se stalo.. Chodil na stejný gympl, ale o rok výš.. věděla jsem, o koho se jedná, ale nějak jsem ho víc nevnímala. Až když jsme jeli oba na exkurzy do Osvětiman, tam se naše oči střetly.. nikdy jsem ten pocit nezažila, proběhlo to celým mým tělem.. ten pohled trval asi 5 sekund, ale já na něho nikdy nezapomenu.. Bohužel měl přítelkyni, nedala jsem mu nic najevo. Ale ve škole jsme se pořád potkávali a pořád mě hypnotizoval tím jeho pohledem, i ostatní si začali všímat, že se na mě pořád divá.. Nic neudělal. Pak šel na vysokou a já jsem se rozhodla nečekat a našla si nynějšího přítele. Za půl roku jsme byli na Silvestra na chatě a večer si šli zalyžovat - a byl tam ON, a zase ten jeho pohled a můj úžasný pocit, který se ve mně odehrával. Od spolužačky jsem se dozvěděla, že studuje medicínu v Brně a protože mě bavila biologie a chemie, šla jsem tam taky. Dobře si vzpomínám na okamžik, kdy jsme se poprvé setkali. Zrovna jsem šla se spolužáky po dlouhé chodbě kampusu, když jsem uviděla skupinku lidí před námi. Jeden kluk byl otočený směrem na mě a upřeně se na mě díval (asi 200 metrů, co jsem šla proti němu), až po chvíli jsem zjistila, že je to on.. A opět se to opakovalo.. pohledy a úsměvy, nic víc neudělal.. byl pořád s ní a já se svým přítelem. Po roce jsem přešla na farmacii kvůli pitvám (nikdy jsem nechtěla studovat medicínu, já vím, je to bláznivé). Teď už jsem na konci prváku na farmacii, jeho jsem neviděla přesně rok, ale stále jsem do něho zamilovaná, pořád na něho myslím, ale už jsem skoro 3 roky s přítelem, o kterém ale nejsem přesvědčena, že ho miluju. Chtěla bych HO oslovit, napsat mu, jakkoliv mu dát vědět, že mám zájem, ale mám strach, že jsem si všechno jen namlouvala a že o mě vlastně nikdy zájem neměl.. -
Láska na první pohled
existuje. Já se takhle zamilovala do svého přítele. Každý rok jezdíme ke kolegyni na chatu a měla tam fotku svých dětí a vnoučat. Mě se tam zvlášť líbil její syn, ale v té chvíli (cca rok a půl zpátky) ještě měl přítelkyni. Když jsme tam byli loni, už nás na tu chatu vezl on a prostě to byla láska na první pohled
Už od první chvíle jsem věděla, že je to ON a po nějaké době jsem se dozvěděla, že i on cítil to samé
Takže ano, existuje a já na ni ve svých 25 letech věřím
-
-
Stává se...
I mě na starý kolena-v 28 se to stalo. Nikdy jsem nevěřila, že to fakt existuje...průser je ten, že jsem ho viděla jen jednou a od tý doby ne-e. Je pryč. Jako když se vytratil. Jelikož za sebou pár vztahů mám a TOHLE se mi nikdy nestalo, tak jsem z toho celkem v p....Chodim po ulici a koukám do aut a na cizý chlapi...tři měsíce se to táhne a pan Úžasňák prostě zmizel...Tři měsíce se v tom plácám, hledám, koukám a nemám. Nejhorší je, že vim, že tam něco je. Situace byla na prd..oba děti, mraky lidí, zmatek. Ale bylo to tam. Tak k čemu mi to je...? -
-
-
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

W.A.S.P.