Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

* Simulátory *

..aneb lítám,lítáš,lítáme..ale vítáni jsou i řidiči,ponorkoví piráti a pod :-))

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • JAG2000 JAG2000 - 12.05.13 14:00:38

hledam marne
    Zdravim
    John Deere American Farmer Deluxe path 1.35
    jen sem oprasil starou hru dik :-(
    jo na googlu sem nenasel nic :-(

• Andy1718 Andy1718 - 03.05.13 22:39:02

wildlifepark
    Můžete mi prosím poradit kde stáhnu zdarma Wildlife Park 3
    predem dik za radu.

• Krusberska.Nicol Krusberska.Nicol - 13.04.13 22:26:21

Nechce mi najet cedlo
    Ahojte, mám the sims 3 v pohodě jsem to nainstalovala před dvěma rokama, ale pak jsem si dala vyčistit počítač a teď mi to nechce najet ( to Cedlo ). Prostě nenajede to, poškrábané nejsou, počítač splňuje podmínky. prosím pomoc.

• FleshGrinder FleshGrinder - 20.01.13 00:48:04

..
    ka50

• johnyy85@email.cz johnyy85@email.cz - 07.12.12 16:45:25

Skyrama
    Pro mě hodně dobrý online simulátor letiště je Skyrama. Můžete hrát přes server http://cs.bigpoint.com , ale najdete tam i spoustu jiných her.

• lukas0422 lukas0422 - 17.11.12 16:14:43

licenční klič
    Dobrý den,
    poraďte mě prosím. Nikde nemůžu sehnat licenční klíč na Farming Simulator 2013 ... Při spoštění se mě jen objevuje vložte licenční klíč. Nevíte kde ho sehnat??

Předem všem děkuji za radu

• J.Zilak J.Zilak - 13.01.13 13:27:45

RE: licenční klič
      V obchodě...

• xxxPetuliJ xxxPetuliJ - 14.11.12 23:45:00

Dřevorubecký Simulátor
    Poradí mě to někdo jak rozjet hru Dřevorubecký Simulátor. Chtěla jsem ho hrít stejně tak Londýnské Metro a nerozjedu to kamrád tvrdí že je to garfikou u metra dej me to mu ale co když to nepůjde najde se někdo mě poradí jak tu hru znovu nahrát a nebo teda kde jí můžu stáhnout. Potom shaním Vlak simulátor Německé tratě kamrád ho má Ale název nevím Myslím že Simulátor Train ale nevím jistě. Díky moc za radu i za pomoc.

• Jitka-16 Jitka-16 - 18.09.12 21:45:18

Prodám originál PC hru Můj kamarád kůň 1
    http://pc.bazos.cz/inzerat/18390769/Prodam-original-PC-hru-Muj-Kamarad-kun-1--manual.php

• forty18 forty18 - 07.09.12 20:46:46

nakupuji
    Mekos - já je kupuji na http://www.planetgame.cz

• arakiel arakiel - 14.08.12 21:57:23

Skyrama
    Pro méně náročné hráče doporučuji simulátor letiště - http://www.skyrama.cz

• Magda.Francova Magda.Francova - 26.07.12 15:18:22

Kde stáhnu?
    Ahoj, kde stánu nějaký dobrý simulátor? Plnou verzi prosím. :-)

• euro-boy euro-boy - 26.07.12 20:13:42

RE: Kde stáhnu?
      Já některý hry/simulátory koupil normálně v obchodě (GT Legends, GTR2, Race 07...), ale pro někoho je problém běhat někde po krámech.

Takže třeba tohle > http://www.raceroom.net/shop/ ...koupíš přes internet, ani nemusíš zvednout prdelku od kompu :-)) ;-)

• zatloukal.v zatloukal.v - 24.09.12 00:59:01

RE: Kde stáhnu?
        Ale proč všechno kupovat když spousta freewarových simulátorů se mnohdy i vyrovná těm komerčním

• Domik.Jasek Domik.Jasek - 02.07.12 16:55:46

King of the road
    Zdravím potřebuju pomoc mam Windows 7 64bit King of the road a ked zapnem: NO GRAPHICS ACCELERATOR a skoušel sem i režim kompatibility nic...

• sebeto sebeto - 28.04.12 17:35:03

auta
    jaky je hodne dobry nejaky simulator aut

• shishah shishah - 03.05.12 14:31:12

RE: auta
      Od jakého to chceš roku? :-)) Osobně za mě bych mohl začít už nějakým rokem 1987 a pařbou test drive..

• Sgt.buschmeister Sgt.buschmeister - 14.05.12 13:36:40

Test drive. Krásný to vzpomínky.

• Sgt.buschmeister Sgt.buschmeister - 16.05.12 19:03:21

Nebo Stunts.

• jurinacek14 jurinacek14 - 02.07.12 13:47:37

doporucil bych GT legends po volante spica to je

• Sgt.buschmeister Sgt.buschmeister - 05.07.12 11:06:48

Fakt? Já se spíš chystam naistalovat dosbox a spustit tyhle starý klenoty. Test drive, Stunts a vedle aut taky Silent service II nebo třeba LHX.

• euro-boy euro-boy - 05.07.12 21:21:58

Pokud máš rád veterány, jdi do toho (GT Legends).

• euro-boy euro-boy - 07.05.12 22:50:42

Stačí ti singlplayer, nebo radši online pařby? Auta nebo radši formule? Okruhy nebo třeba rally? Nejmodernější závodní káry, nebo třeba i veterány? Zajímá tě taky grafika hry, nebo ti jde vyloženě o to, aby závodní hra byla "simulátor" spíš než arkáda? Volant předpokládam máš, když se zajímáš o závodní simulátory (na hry jako třeba NýdForSpýt nebo Flatout je volantu škoda). Zkus trochu upřesnit tvé požadavky, několik let nehraju nic jinýho, než závodní hry, pokud by tě zajímnaly moje zkušenosti, neni problém, magor euro-boy je schopnej na téma závodní hry psát slohovky, když to někoho zajímá :-D

• zatloukal.v zatloukal.v - 16.05.12 15:51:10

Poradíš nějakou zavodní hru do které je zasazený i nějaký kvalitní příběh? Uvažoval jsem že zkusím Drivera ale zatím jsem se k tomu nějak nedostal. Nebo by mě zajímalo jestli je ještě nějaká hra kde jdou stejně dobře nebo i lépe editovat tratě než Trackmania

• euro-boy euro-boy - 16.05.12 23:47:04

Hrál jsem sice hafo her, kterejm se řiká "závodní", ale většinu jsem jich jenom vyzkoušel, těch co jsem dohrál (jednou, nebo vícekrát) moc nebylo a vlastně je to trochu složitější, protože hry, který mě "berou" většinou nejdou jakože dohrát. Pak je tu další "problém" - já to mam tak, že jakýsi příběh mě v závodní hře vůbec nezajímá, skoro bych řekl, že mě otravuje. Jsem virtuální závodník, kterýho zajímá jen a pouze doba od startu do cíle závodu, nějaký ty efektní kecy, videa, animace... snažící se "vylepšit" vlastní závodění jakýmsi příběhem, mam v paži.
          A pak mi jde samozřejmně o fyzikální model autíček ve hře, chování AI protivníků (na online mě moc neužije), možnost modifikace hry (závodní módy/tratě), ale i grafika hry je pro mě důležitá. Z toho se už dá tušit, že mezi moje nejoblíbenější hry patří tzv. "závodní simulátory", takže sorry, s tim "příběhem" v závodních hrách ti neporadim, zajímá mě fakt jen čistokrevný závodění... když v nějaký gamesce třeba nějakej "superman" zachraňuje svět a při plnění dobrých skutků mimo jiné i občas použije nadupanou káru a jakoby s ní závodí, tak takovýhle hry mě nic neřikaj a když už, tak je jen ze zvědavosti vyzkoušim a šup s tim z kompu pryč.
          To se mě jednou někdo snažil přesvědčit, že když mam rád ty hry, kde se jezdí s autama, že bych se dobře vyřádil třeba v GTA/GTA4 - pak jsem viděl nějaký videa od hráču, jak tam autama skáčou přes baráky a mrakodrapy nebo přejíždí chodce na chodníku a hned jsem věděl, že to nebude nic pro mě, takovýhle hry mě rajcujou asi jako nějaká Playmate roku rajcuje homosexuálního hošana :-D :-( Jsem spíš opravdu na závodní hry, který maj napodobovat reálný závodění, ať už jde o cestovní káry na okruzích, rally, nebo formule ;-)
          .....

• euro-boy euro-boy - 16.05.12 23:48:53

.....
          Trackmania? Jo, supr zábava, řekl bych dost návyková, mam s tim svoje zkušenosti, i přesto, že jsem spíš na "simulátory", byl jsem chvíli "trakmaniak-závislák" :-)) hlavně kvuli online pařbám. A možnost tvořit/editovat tratě do TM je taky dobrá hračka.
          Ale jinak jsem vlastně nikdy jakoukoliv editaci tratí do závodních her neřešil, u her, který jsem hrál já - rFactor, hry od "SimBin" (GT Legends, GTR2, Race 07...), Richard Burns Rally apod. je kromě základní hry na internetu k dispozici velký množství volně dostupnejch módů (třeba u rFactoru to jsou stovky módů nebo tratí a vznikaj stále), takže aniž by bylo třeba něco editovat, je dost dlouhou dobu z čeho vybírat.
          *To se mně osobně ukázalo nedavno, když bylo třeba čistit PC - základ hry rFactor - funkční lite-verze s jednim autem a jednou tratí připravená pro doplňování dalšími módy/tratěmi - má asi 120MB. Asi za rok doplňování a zkoušení mnoha módů a tratí se při "inventůře" kompu ukázalo, že složka s rFactorem má už přes 220GB (!) :-D ...a to jsem si samozřejmně ve hře nenechával všechny módy, který jsem vyzkoušel.
          Ale teď jsem si vzpomněl na jeden tzv. "simulátor", kterej měl jakýsi editor tratí - byla to hra "Xpand Rally" (novější verze "Xpand Rally Xtreme") - k tomu existoval nějakej softík a daly se tam údajně stavět rally tratě podobně jako v Trackmanii, ale to já nikdy nezkoušel.

• JiraPetera JiraPetera - 30.05.12 20:57:22

RBR,GTL,rFactor,GTR,LFS

• CROSS02 CROSS02 - 12.06.12 18:05:36

Live For Speed

• jurinacek14 jurinacek14 - 02.07.12 13:46:36

doporucil bych GT legends po volante spica to je

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se