Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

ČLENOVÉ KOMUNITY:

Zobrazit více (481)

RSS 2.0 Přidat na seznam

Diskuze

Vypsat i nové diskuze

INFORMACE O DISKUZI

Ulice

Založeno: 09.08.05 14:22:45
Založil: lift666
Stav: OK
Podtémata: zakázána
Správce: martincoufi, x.Lidule.x, pavlickova.pet,

martincoufi x.Lidule.x pavlickova.pet

Vlastní kůň Vlastní kůň

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

Ulice

Forum o seriálu Ulice, vítejte! Případné "prozrazování" děje seriálu Ulice dopředu pište na forum "Ulice díly dopředu", předem děkujeme. Příspěvky vedoucí k hádkám, trollování, spamy, urážky členů fora,opětovné tapetování smazaných sprostých příspěvků, bezdůvodné napadání a vkládání reklam budou smazány bez předchozího upozornění. Jinak všem Uličníkům jsou zde dveře otevřené dokořán....

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • kaiera@email.cz kaiera@email.cz - 19.06.13 22:45:45

trio v Coolně
    Dneska to bylo fakt super :-D To se povedlo, jak to chlastaly chuděry za ní, vidim, jak jim zejtra bude zle - jak ještě spokojeně Lenka přišla se slovy : ty jo, ženský byly totálně na padrť a já skoro nic necejtím :-D Jenom mě štve, jak v "příště uvidíte" všechno prozraděj, člověk se pak ani nemusí na ten další díl koukat, pořád jsem trnula, jestli řekne jo nebo ne, teď všechno víme :/

• pavlickova.pet pavlickova.pet - 19.06.13 20:31:11

....
    Zpumprlíkovaná Jitka neměla chybu... :-D měla by zapařit častěji, aspoň by nebyla pořád taková zapšklá a všeřešící :-))

• beruska.martulik beruska.martulik - 19.06.13 20:54:24

RE: ....
      tak, tak :D hlavně jak vzorně hlídala Lenku,. :D

• Millagros115 Millagros115 - 19.06.13 22:03:03

no jestli jsem to pochopila dobře, tak ona i Hejlice pily za ni :-D

• beruska.martulik beruska.martulik - 19.06.13 22:07:43

jojo,. právě, vzorně hlídaly :-D

• NuM3Ro92 NuM3Ro92 - 19.06.13 22:27:23

V Coolně se to celkově vyvedlo. Miriam - "ta se dneska rozjela, budu jak cep". :-D

• x.Lidule.x x.Lidule.x - 19.06.13 18:47:15

Tereza
    I když ji moc nemusím tak mi jí je celkem líto ... měla by se na Vojtííího vykašlat ...

• GPilarova GPilarova - 19.06.13 18:56:02

RE: Tereza
      no to teda, je to sobec, chudák na něj čeká, těší se, a on jí takhle sebestředně vyšplouchne...

• x.Lidule.x x.Lidule.x - 19.06.13 18:57:42

přesně ... ona se už kvůli němu obětovala on furt nic ...

• x.Lidule.x x.Lidule.x - 19.06.13 19:23:57

no to to trvalo ... konečně mu dala kopačky ...

• kaiera@email.cz kaiera@email.cz - 19.06.13 22:51:05

si myslim, že přijede ... :/

• kaiera@email.cz kaiera@email.cz - 18.06.13 19:48:17

Zuzana a Franta
    Nevíte někdo, jak je to s Frantou - jestli je oficiálně adoptovanej Ančí a Bédou? Mně to přijde takový divný, jak žije u nich, přitom jeho máma žije vedle... Teď aby odjela do Francie, nějak nevim, co si o tom myslet... Přála bych to Zuzaně, aby odjela a byla šťastná, ale nedovedu si představit to, že bych se od syna odstěhovala tak daleko... :/

• katka.fee katka.fee - 18.06.13 19:53:47

RE: Zuzana a Franta
      ona je HIV pozitivní a u Lišků je právě proto, kdyby se s ní něco stalo...
      myslim, že adoptovanej přímo není, ale spíš v péči

• kaiera@email.cz kaiera@email.cz - 18.06.13 20:00:32

RE: Zuzana a...
        No ale to přece právě nedává smysl, "kdyby se s ní něco stalo" ... Bejt HIV pozitivní ještě neni důvod k tomu nesmět se starat se o svoje dítě :-) Proto se ptám, jak je to s tim Frantou, protože mi přijde divný, že by matka neusilovala o svýho syna... Jako to je třeba s Emou a Evou ;-) Tak právě to mě zajímalo, jestli někdo neví - jestli je adoptovanej nebo taky v pěstounský péči - je možný, že Béda ho oficiálně pojal jako syna, že je zapsanej i v rodnym listě... To je jediný, co mě napadá :-)

• DarkEmergence DarkEmergence - 18.06.13 20:03:23

Jo, Bedřich se nechal dopsat do jeho rodného listu, takže Francimór vlastně žije u otce.

• katka.fee katka.fee - 18.06.13 20:06:16

jako já si taky myslim, že by mohm v pohodě bydlet se Zuzanou ;-) tohle je pořešený dost zvláštně

anebo si to pamatuju špatně a je to úplně jinak :-D ;-)

• milada948 milada948 - 19.06.13 00:18:26

Tak Zuzana ,bydlela v azylovém domě a Franta tam neohl s ní být,navíc byla pořád po nemocnicích,tak je poprosila,aby ho nechali Liškovi u nich.A tak to zůstalo,ona pořád vyléčená není.

• ronicerna ronicerna - 18.06.13 20:15:29

joo, Bedřich je zapsaný v RL jako otec, i když není. A tenkrát se tuším tak dohodli, protože Franta chtěl bydlet u nich.

• ppk777 ppk777 - 18.06.13 20:47:50

ano tak nějak, o Frantu se stará Liška a má ho asi v tom rodném liště jak píšete, ale chtěl jsem říct, že když Liška odešel od rodiny k Lucii, tak Franta zůstal u Aničky, která k němu neměla žádný právní vztah, tenkrát mi to připadalo divné. Anička se stará o cizí dítě svého nevěrného manžela, který žije z milenkou.

• katka.fee katka.fee - 18.06.13 21:15:26

to jo, hlavně k nim i dřív chodila na kontrolu sociálka a pak najednou ne :-[

• BiggiS BiggiS - 18.06.13 20:15:42

No oni se k tomuto rozhodli, když Zuzana na tom byla opravdu moc zle. no a teď už Frantovi nechce měnit život a je ráda, že se u Lišků má moc dobře. Kdyby Franta chtěl, tak se k mámě nastěhuje, ale on je tak spokojený. A podle mne jestli si dobře pamatuji, tak Bedřich ho má i v péči, že to ejdnou podepsala, že ho dává do péče Bedřichovi.

• kaiera@email.cz kaiera@email.cz - 18.06.13 20:18:21

Díky moc všem za reakce, je fakt, že se spolu vídaj a u Lišků se má dobře, ale souhlasim s tim, že je to pořešený tak nějak zvláštně... Co byste dělali na jejim místě vy, odjeli byste do Francie?

• tulacka@email.cz tulacka@email.cz - 19.06.13 16:43:34

Nedokážu se plně vžít do její situace, nicméně jsem matka a troufám si říct že bych kvůli chlapa od dítěte neodjela. Taky bych se ale nespokojila s tím, že dítě žije jinde (i kdyby se tam o něj starali jak o princátko) - v případě že bych věděla že ho dokážu zabezpečit. Celé to jejich pojetí "rodiny" mi příjde zvláštní a nereálné, každá matka by se o dítě bila přesně jako Toužimská, kamarádka nekamarádka. Jasně že v situaci kdy žila v azylovém domě a bylo jí zle to bylo asi nejlepší řešení, nicméně teď když se postavila na vlastní nohy mi to příjde divné (stejně jako ten její "pronájem" nad pekárnou a dalších milion věcí, ale je to pořád jen seriál :-D).

• kaiera@email.cz kaiera@email.cz - 19.06.13 22:52:46

že jo! Vidim to naprosto stejně, je mi divný, že prostě o něj nijak nebojuje navíc, když teď má ještě chlapa a možnost se nějak zajistit, proto jsem se ptala, taky si nemyslim, že bych byla schopná odjet na trvalo, i kdyby byl kluk starší.. Je to celý pojatý dost nereálně, vidim to stejně jako vy a to děti nemám.

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se