PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Ulice
Forum o seriálu Ulice, vítejte! Případné "prozrazování" děje seriálu Ulice dopředu pište na forum "Ulice díly dopředu", předem děkujeme. Příspěvky vedoucí k hádkám, trollování, spamy, urážky členů fora,opětovné tapetování smazaných sprostých příspěvků, bezdůvodné napadání a vkládání reklam budou smazány bez předchozího upozornění. Jinak všem Uličníkům jsou zde dveře otevřené dokořán....
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
trio v Coolně
Dneska to bylo fakt super :-D To se povedlo, jak to chlastaly chuděry za ní, vidim, jak jim zejtra bude zle - jak ještě spokojeně Lenka přišla se slovy : ty jo, ženský byly totálně na padrť a já skoro nic necejtím :-D Jenom mě štve, jak v "příště uvidíte" všechno prozraděj, člověk se pak ani nemusí na ten další díl koukat, pořád jsem trnula, jestli řekne jo nebo ne, teď všechno víme :/ -
Zuzana a Franta
Nevíte někdo, jak je to s Frantou - jestli je oficiálně adoptovanej Ančí a Bédou? Mně to přijde takový divný, jak žije u nich, přitom jeho máma žije vedle... Teď aby odjela do Francie, nějak nevim, co si o tom myslet... Přála bych to Zuzaně, aby odjela a byla šťastná, ale nedovedu si představit to, že bych se od syna odstěhovala tak daleko... :/-
RE: Zuzana a Franta
ona je HIV pozitivní a u Lišků je právě proto, kdyby se s ní něco stalo...
myslim, že adoptovanej přímo není, ale spíš v péči-
RE: Zuzana a...
No ale to přece právě nedává smysl, "kdyby se s ní něco stalo" ... Bejt HIV pozitivní ještě neni důvod k tomu nesmět se starat se o svoje dítě :-) Proto se ptám, jak je to s tim Frantou, protože mi přijde divný, že by matka neusilovala o svýho syna... Jako to je třeba s Emou a Evou ;-) Tak právě to mě zajímalo, jestli někdo neví - jestli je adoptovanej nebo taky v pěstounský péči - je možný, že Béda ho oficiálně pojal jako syna, že je zapsanej i v rodnym listě... To je jediný, co mě napadá
-
jako já si taky myslim, že by mohm v pohodě bydlet se Zuzanou
tohle je pořešený dost zvláštně
anebo si to pamatuju špatně a je to úplně jinak
-
joo, Bedřich je zapsaný v RL jako otec, i když není. A tenkrát se tuším tak dohodli, protože Franta chtěl bydlet u nich.-
ano tak nějak, o Frantu se stará Liška a má ho asi v tom rodném liště jak píšete, ale chtěl jsem říct, že když Liška odešel od rodiny k Lucii, tak Franta zůstal u Aničky, která k němu neměla žádný právní vztah, tenkrát mi to připadalo divné. Anička se stará o cizí dítě svého nevěrného manžela, který žije z milenkou.
-
-
No oni se k tomuto rozhodli, když Zuzana na tom byla opravdu moc zle. no a teď už Frantovi nechce měnit život a je ráda, že se u Lišků má moc dobře. Kdyby Franta chtěl, tak se k mámě nastěhuje, ale on je tak spokojený. A podle mne jestli si dobře pamatuji, tak Bedřich ho má i v péči, že to ejdnou podepsala, že ho dává do péče Bedřichovi. -
Díky moc všem za reakce, je fakt, že se spolu vídaj a u Lišků se má dobře, ale souhlasim s tim, že je to pořešený tak nějak zvláštně... Co byste dělali na jejim místě vy, odjeli byste do Francie?-
Nedokážu se plně vžít do její situace, nicméně jsem matka a troufám si říct že bych kvůli chlapa od dítěte neodjela. Taky bych se ale nespokojila s tím, že dítě žije jinde (i kdyby se tam o něj starali jak o princátko) - v případě že bych věděla že ho dokážu zabezpečit. Celé to jejich pojetí "rodiny" mi příjde zvláštní a nereálné, každá matka by se o dítě bila přesně jako Toužimská, kamarádka nekamarádka. Jasně že v situaci kdy žila v azylovém domě a bylo jí zle to bylo asi nejlepší řešení, nicméně teď když se postavila na vlastní nohy mi to příjde divné (stejně jako ten její "pronájem" nad pekárnou a dalších milion věcí, ale je to pořád jen seriál
).
-
že jo! Vidim to naprosto stejně, je mi divný, že prostě o něj nijak nebojuje navíc, když teď má ještě chlapa a možnost se nějak zajistit, proto jsem se ptala, taky si nemyslim, že bych byla schopná odjet na trvalo, i kdyby byl kluk starší.. Je to celý pojatý dost nereálně, vidim to stejně jako vy a to děti nemám.
-
-
-
-
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Vlastní kůň