Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

Richard Dean Anderson

Česká fansite o Rickovi: http://rdafan.net/

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • zuzik2301 zuzik2301 - 01.09.12 09:39:21

Blbost
    Nechci nikoho urazit, ale myslím si, že tihle lidé: http://www.okoun.cz/boards/richard_dean_anderson by znovu uvěřili i tomu, že Země je placatá a Slunce obíhá kolem ní. Ach jo vymývání mozků asi neustane ani ve 21. století, bohužel. :-0

• Nattha Nattha - 02.09.12 20:39:01

RE: Blbost
      Naštěstí už s tím skončili se dívám... Mě by zajímalo, co je to za lidi... To vypadá skoro jak nějaká sekta... :D

• Nattha Nattha - 02.09.12 20:47:21

A úplně nejvíc se mi líbí, ja kromě toho, že nejdříve tam mluví o dvojníkovi, pak začnou řešit, že to není dvojník, ale že Ricka nějak digitálně zrestaurovali :D
      Já si jen pamatuju, jak jsem to tam s nimi řešila, bože bože... Ti mě málem ušlapali :D

• zuzik2301 zuzik2301 - 03.09.12 15:09:06

DĚTI SLUNCE :D. JJ taky jsem to s nima zkoušela řešit, ale je to jako říkat něco hluchému, naprosto zbytečný. Digitálně zrestaurovali :D tak to je moc možná by se měli přestat dívat na televizi, především na sci-fi, protože všeho moc škodí :D :D

• Nattha Nattha - 03.09.12 23:35:57

Ale vážně by mě zajímalo, co z toho mají, že to rozšiřují... Ty Děti slunce alespoň páchají hromadné sebevraždy (ne, že by to bylo něco dobrého, ale mají cíl), nebo to je jiná sekta zase??? :D Nebo Mormoni, ti si zase užívají pestrobarevný sexuální život (teda alespoň chlapi, co jsem slyšela)... Ale tady ti Rickosektáři??? A navíc prý ten hlavní tahoun, co jsem to tak vyčetla, ten je tam přihlášený asi pod deseti identitama a píše si sám se sebou :D

• Nattha Nattha - 03.09.12 23:55:31

Jooo a ještě jsem se tam dočetla, že Rick nosil od třetí řady Brány paruku!! :D

• zuzik2301 zuzik2301 - 04.09.12 13:42:05

Jestli si vážně píše sám se sebou tak to už je na pováženou =blázinec. I když, pokud je jich víc, tak by je tam měli zavřít všechny.
            :D :D paruku :D :D a na každou řadu mu ju ostříhali jinak :D jsem ráda, že mám u počítače stabilní židli, protože některý ty jejich výroky jsou neuvěřitelny :D :D.

• zuzik2301 zuzik2301 - 04.09.12 14:06:10

Teď jsem se konečně těma nesmyslama prokousala až na úplný konec dost jsem se pobavila. Ale nejlepší jsou příspěvky od jistého QAX z roku 2004 ten borec nemá chybu. Parádně jim to tam zesměšnil :D :D

• Nattha Nattha - 04.09.12 16:15:11

No, ten hlavní vůdce té sekty má být snad nějaký vážený profesor na univerzitě ve Štrasburku a tak jsem probádala internet a žádného prof. Sklenaříka mi to nenašlo, tak fakt nevím, co je to za vola...
              A co jim tam píše QAX?

• zuzik2301 zuzik2301 - 04.09.12 16:57:13

Jo tak profesor a ke všemu vážený :D proč mám pocit, že největší kraviny vždycky vypustí nějakej hodně vzdělanej a důležitej člověk :D Taky jsem ho zkoušela hledat, ale se steným výsledkem jako ty 0. Nejlepší je asi na téhle stránce http://www.okoun.cz/boards/richard_dean_anderson?f=20040619-124405.

• zuzik2301 zuzik2301 - 04.09.12 17:46:23

Jo a ještě jsem se dozvěděla, že mu pomáhali pohybovat se na nějakých nitích jako s Hurvínkem, a to prosím už od třetí řady :D. Z toho už jsem prostě nemohla a já jsem si myslela, že moje třída na střední je plná volů, ale ve srovnání s tímhle byli vysoce inteligentní :D

• Nattha Nattha - 04.09.12 18:00:21

Tak s těma nitěma jsi mě úplně rozsekala, málem jsem smíchy spadla pod stůl... Ach jo, díky za zlepšení nálady, to jsem dneska potřebovala :-D

• zuzik2301 zuzik2301 - 05.09.12 15:22:58

Za nic :-D. Taky mě to dostalo :D dokonce přiběhla i ségra s tím jestli jsem nedostala nějakej záchvat :D. Když je třeba zvednout náladu tak ty jejich výroky to zvládnou na 100%. :D

• Nattha Nattha - 05.09.12 15:43:13

Ale to s těma nitěma jsem tam nikde nenašla, to je opravdu mistrovská hláška :-D Na jednu stranu je škoda, že už tam přestali přispívat :-D Už nikdy si nic zábavného nepřečteme :1:

• zuzik2301 zuzik2301 - 05.09.12 16:54:53

Zkusím to najít znovu a kdyžtak sem dám odkaz, ale nic neslibuju:D :D. jo to je blbý člověk se tak baví a oni mu to zničí :D :-D

• zuzik2301 zuzik2301 - 17.01.13 15:54:19

Tak jsem dneska měla víc času a zkoušela jsem to najít, ale je tam těch keců strašně moc :D. Zase jsem tak pětkrát zajela pod stůl a nemohla se zvednout. Ještě teď mě bolí břicho :D a tečou slzy smíchu :D. No nic budu pokračovat a pokusím se to najít :) Sorry, že píšu až teď..

• Nattha Nattha - 15.08.12 21:39:53

Mercedes Trailer
    Na stránkách http://rdafan.net/ najdete odkaz na ukázku z nové reklamy Mercedesu :) Vypadá to zajímavě :)

• Nattha Nattha - 28.06.12 13:55:02

Rick s pavoukem
    Objevila jsem tuhle (pro mě novou) fotku a jsem z ní úplně nadšená :D Co jí říkáte? :D

http://s3.amazonaws.com/sgu-assets/assets/Still/1248794478/5725/large-FullSize-sg10711-0271xb.jpg

• Genovec Genovec - 13.07.12 21:54:16

RE: Rick s pavoukem
      Nemám rád pavouky :-D

• vivi15 vivi15 - 16.07.12 19:10:37

Odvážlivec, já bych do toho nešla :-))

• sarah.mac.mackenzie sarah.mac.mackenzie - 20.08.12 14:18:42

Děsivé. :-D

• Nattha Nattha - 03.09.12 23:37:21

A mi se to úplně líbí ale... Já bych to teda nepodstoupila, ale Rick tam vypadá úžasně :)

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se