Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

Golmani (Evropa i NHL)

Fórum o Golmanech ze všech států i lig.

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • blabybah blabybah - 24.05.12 11:35:53

otázka
    našel jsem doma přes 700 sběratelských karet NHL,i ty velmi staré a tak se ptám,je v Praze někde výkup těchto karet?

• PavluA PavluA - 24.06.12 10:57:12

RE: otázka
      taky by mi zajimalo, ale spise jen ta pripadna cena moji sbirky, kdybys nasel, dej vedet, diky...

• Hurricanes77 Hurricanes77 - 23.12.12 12:22:14

RE: otázka
      ono zalezi jake karty...i ty stare z 90let maj na 99% hodnotu 2kc.Jinak pokud nemas RC karty Gretzkyho,cenu ty karty opravdu nemaji.Mozna nejake stare artis proofy,ale to je taky v radove par desitek korun za kartu.

• achille.volfoni achille.volfoni - 17.12.11 15:40:55

moje 5
    1.John Vanbiesbrouck
    2.Kelly Hrudey
    3.Ed Belfour
    4.Mike Vernon
    5.Patrick Roy

• krushts@email.cz krushts@email.cz - 07.01.12 02:26:52

RE: moje 5
      1. Brodeur
      2. Roy
      3. Belfour
      4. Ranford
      5. Fuhr

• Blackdrum Blackdrum - 04.08.11 01:42:38

NOVÁ DISKUZE O NHL
    Uvidím jak se vám bude líbit
    http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&auth=&forum_ID=106522 8-)

• lahyc lahyc - 31.07.11 08:58:29

ggg
    http://www.hockeyfighters.cz/

• CleverHairLeftMyStupidHead CleverHairLeftMyStupidHead - 04.04.11 11:58:38

Koho na MS?
    Za mě by to byli:
    1. Vokoun (bude-li zdravý)
    2. Štěpánek
    3. Salák / Pavelec (ti by se měli o šanci poprat... Salák zatím v repre předvedl jeden dobrý zápas, ale je třeba to potvrdit... Pavs je nadějnej kluk, ale v sezóně šla jeho forma hodně dolůůů)
    kdo by mohl "překvapit"?
    Lojza by mohl zkusit nominovat do přípravy ještě Kopřivu nebo Málka... tím asi výčet repregolmanů končí
    (s Neuvirthem nepočítám, ten nejspíš postoupí v PO daleko)

• Jan.Darebnik Jan.Darebnik - 07.04.11 20:55:40

RE: Koho na MS?
      1.Pavelec
      2.Vokoun
      3.Salák

Do rezervy bych počítal se Štěpánkem a zkusil bych také Kopřivu,Málka plus Dubu,do budoucna Kováře..kdyby nešel Neuvirth do PO,pak by byl mezi třemi,ale on půjde daleko,souhlasím

• mike833 mike833 - 28.05.11 13:59:03

1)Pavelec
        2)Voukoun-Salák
        3)Salák-Kovář
        Neuvirta sem nepočítal že je v PO, štěpánek je díra, málka, za pokus by to stálo a ještě skusit Martina Faltra, nechytá špatně

• PavluA PavluA - 20.04.11 08:58:41

"Kopra", prosim te, ne... :D

• CleverHairLeftMyStupidHead CleverHairLeftMyStupidHead - 26.04.11 19:33:07

reaguješ s křížkem po funuse... ale podle mě to s Kovářem teda moc nevytrhnul... to už bych tam spíš viděl toho Málka... nakonec ale to je jedno - Kovář sice není bůh ví co, ale perspektivu nějakou snad má

• CleverHairLeftMyStupidHead CleverHairLeftMyStupidHead - 18.01.11 20:53:06

Tim Thomas
    http://www.nhl.cz/CZ/24150/tim_thomas_proziva_karieru_naruby.html

hezký článek...
    líbí se mi bojovník jako Tim, co si všechno vydře, i přes všechna zranění...

• Aries1111 Aries1111 - 15.03.11 17:16:58

RE: Tim Thomas
      Je dobrý. Letos patrně vyhraje Vezina Trophy. Ale není to zase tak překvapivé. Brankáři s věkem zrají a není první ani poslední, který se ukázal ve vyšším věku, po získání více zkušenností. Osgood měl taky nejlepší sezónu asi v 35ti, Roman Čechmánek přišel do NHL taky pozdě a krom poslední sezóny v Los Angeles byl mezi absolutní špičkou. Hašek měl nejlepší sezóny 97-99, takže taky po třicítce. Nemluvě o tom jak chytá teď...je mu 46 a pořád patří k nejlepším, i když čas zastavit nejde a taky hodně marodil v posledních 10 letech. A nebo v extralize Vojtek a další. Takže proč ne. V každém případě je to borec.

• Aries1111 Aries1111 - 15.03.11 17:41:30

RE: Tim Thomas
        Ale nemusel by překonávat Haškova čísla. Hašek ukončil kariéru v NHL s úspěšností zákroků 92,2%, což je nejvíc ze všech brankářů, vyjma těch co naskočili k pár zápasům. Je pravda, že Hašek nikdy nehrál za dobrou obranou a většinu času v průměrném Buffalu. A Thomas má před sebou jednu z nejlepších, ne-li nejlepší obranu a silný tým. Navíc Hašek prožil ofenzivní éru kolem roku devadesát a dříve, takže ta čísla vytahoval až později, a taky si kvůli zraněním tu úspěšnost v Detroitu dost pokazil, takže je mnohem hodnotnější, ale na to se historie pak neptá. Viz. přeceňování výher a čistých kont u Brodeura, nebo Roye, když z logiky věci vyplývá, že v silných a defenzivních týmech budou výhry a čistá konta naskakovat více, než ve slabých, nebo ofenzivních. Nebo loni, kdy měl Vokoun více méně stejnou úspěšnost jako Miller, v horším a špatně bránícím týmu, ale Vezina trophy přesto dostal Miller. Ačkoli loni skvělý a nejspíš druhý nejlepší, tak trochu nezaslouženě, jak dokázala i letošní sezóna. Když nehraje tým, hned se to na číslech odrazí. Vokoun je momentálně nejméně doceněný brankář v NHL. Vychválí ho v rozhovorech, Brodeaur řekne jak je skvělý, zachytá na Olympiádě, na mistrovství, v NHL, ale nakonec z toho nebyla ani nominace na Vezina trophy. Jsem na to letos zvědavý. Thomas je asi jasný, dle mého lepší než byl loni Miller a navíc Tomáš tak skvělou sezónu jako loni nemá. Jsem zvědavý jestli bude aspoň nominovaný. Spíš tam podlě mě nacpou Warda, Price, Bryzgalova, Backstroma, Howarda, nebo jiného s podobnými čisly jako Vokoun, ale ze silnějšího týmu, který bude mít více výher, nul, nebo bude hrát play off.

• vejdy vejdy - 22.09.10 12:47:35

info o prodeji
    informace o prodeji :2 lístky 10.10.2010 16:00 hod. O2 aréna sektor 418,řada 5,místo 1,2 (BOS Bruins - PHO Coyotes)cena za jeden lístek 1490,-kč,při slušné dohodě nabídnu slevu,vejdy@seznam.cz

• vejdy vejdy - 21.09.10 22:09:48

Lístky na NHL
    Nemáte někdo zájem o dva lístky na zápas NHL v Praze O2 aréně?Pokud máte zájem,rád přenechám,já bohužel nemohu,pište na mejl : vejdy@seznam.cz

• svata.svata svata.svata - 22.08.10 09:20:42

patrick
    roy!!!!

• dreamingirl dreamingirl - 22.08.10 12:32:04

RE: patrick
      the best

• svata.svata svata.svata - 04.09.10 19:06:36

RE: patrick
        yes!

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se