PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Nešťastně zamilován/a?
Zamilovali jste se někdy špatně? Anebo vás vaše lásky jen využily? Přijďte si popovídat, svěřte se. Univerzální návod na zapomenutí nedostanete, ale radu, jak na něj denodenně nemyslet či jen "pouhé" podpoření, ano....
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
-
Rada
Ahoj,
chtěla bych poradit. Je mi 25. ,,Znám se" a párkrát jsem viděla jednoho muže. Každý jsme odjinud a právě proto jsme se viděli jen párkrát a dlouho se zase neuvidíme.Kvůli němu jsem si vytvořila twitter. Máme se přidaný, někdy tam přidám příspěvěk, abych na sebe upozornila, protože má moc přátel. Je starší než já. Tak bych chtěla poradit, jak se mám u něj víc zviditelnit, aby si mě zase všimnul. Děkuji a doufám, že mi poradíte. -
PF 2013
Všem přeji krásné prožití vánočních svátků a šťastný vstup do nového roku plný lásky, zdraví, klidu a pohody.
-
mam sanci nebo smolika?
Znam od zacatku leta jednoho skvelyho cloveka...jak to tak byva mel zasadni nedostatek co mi bytostne vadi-malou vysku...jenze sem se pres to prenesla a zacali sme spolu randit byl skvelej pozornej...a ja se zamilovala...po trech mesicich prisel s tim ze nikdy nemel vztah a bere to jako neco prilis svazujiciho a ja ze nevadi ze ho taky nechci...jenze zacal rusit vic schuzek a nakonec mi napsal ze mi nechce ublizovat a nemuzem byt kamaradi na srx...tak jsme se mesic nevideli a ja mu poslala odkaz na blog kde sem psala o nas rikala sem si ze je po vsem....a on se na to konto hrozne opil...asi za mesic a kus me vyhodili z prace a kamarad me vytah na pivo....pak podruhy jsem ho vytahla ja a potreti zas on me...prepsal mi zivotopis je mi skvelou oporou citim se s nim nadherne a rozumime si jak dvojcata..jen vse probiha bez jedinyho doteku a na rozloucenoi dostanu jen rozpacitou pusu na tvar a rychle utece .a tramvaj...mam do budoucna aspon malickou nadeji kdyz pry se nikdy nezamiloval do nokoho a ma ze vztahu takovou hruzu?-
RE: mam sanci nebo...
A jako "bonus" nikdy nedomlouvame dalsi schuzku takze vubec nevim jaak to bude dal...asi to ted musim nechat na ..em a zamerit se na jjny veci nez vztah ale stve me ze se na jibyho nedokazu ani podivat a jenom se trapim a chci byt stastne zamilovana...jenze k sobe nikoho nepoustim a stale jen cekam na zazrak-
RE: mam sanci...
Ten tvůj hoch by potřeboval posedět u dobrého psychologa, někde není něco v pořádku v oblasti navazování vztahů s opačným pohlavím.-
RE: mam sanci....
možná nejsem v pořádku já.... nechci štourat do jeho života a pocitů ani ho nutit se zamilovat.. jen je mi líto, že to nechce aspon zkusit a přemýšlím, jestli ho nějak můžu popostrčit třeba.... nebo jestli je možný, že jsem ho přestala přitahovat po určitým čase?
-
RE: mam sanci.....
A proč si s ním tedy u sklenky vína nepromluvíš otevřeně o tom co cítíš ty, jak to vidíš a co by jsi od něj chtěla? Třeba se dozvíš to co potřebuješ a půjde to vše změnit.
-
to bylo naopak... my spolu randili spali u sebe vše vypadalo fajn pak on si se mnou u sklenky promluvil na téma nemůžu mít vztahy neumim v tom chodit a bojim se takovýho závazku... a kamarádi se mi po svatbě a dětech strašně změnili.... a pak po pár dalších nocích kdy mi to zdánlivě nevadilo následovalo několik zrušených schůzek a chabá zpráva k narozeninám a pak žádná k svátku... a moje opilost a výčitka že po něm nic nechci ale nemusel rušit co bylo domluveno s tím, že chce být zrovna sám... no a pak on napsal bude lepší když se nebudeme vídat mám tě rád jako člověka a rád s tebou zajdu na pivko ale ted je ještě moc brzy.. pak jsme se měsíc neviděli a pak jsem ho vytáhla konečně ven... pak podruhý... potřetí on mě.... a dál nevim co bude.... vlastně jsem ho k tomu našemmu kamarádství bez sexu skoro přemluvila... ale vypadá že je mu se mnou taky hezky tak právě jsem zmatená... asi si něco nalhávám :( nechci ho ztratit takže nějaký rozhovory o vztazích vytahovat nechci .... a jen čekám na sebemenší náznak z jeho strany :( ale když se mnou jde ven a pomáhá mi .. tak snad... mu nemůžu bejt ukradená... nebo jo? ted je s rodinou a před silvestrem odjíždí na chatu slavit s partou svojí..... tak nevím jestli se ozve po návratu nebo ne :/-
Nevím co on vlastně chce, do hlavy mu nevidím. Spíše by bylo dobré, aby jsi ty věděla co chceš a co určitě nechceš. To si ujasni a dle toho jednej. nečekej až někdo a nebo něco za tebe toto vyřeší, řeš to sama a budeš určitě posléze i šťastná a spokojená.-
nevím co chci, ale co nechci vím už dávno... ale ve vztahových věcech mám kupodivu více, než jasno.. jenže jemu jsem nestála ani za blbou smsku ve stylu hezký vánoce nebo štaastnej novej rok :(-
tak mi nakonec k novému roku napsal a vytáhla jsem ho úspěšně na pivo.... i když pouze mojí iniciativou a odpověděl za dvě hodiny.... ale pak jsme se připili a byl úžasnej, pozornej, milej a nakonec jsem skončila u něj doma opět na den přesně po třech měsících, z nichž jeden jsme se neviděli..... prý jednou vztah chce ale ne ted pořád má strach :( a nevim jestli sse mnou... ale evidentně mu úplně ukradená nejsem ale jeho vlastní slova tenkrát v říjnu zněla já jsem se do tebe bohužell nezamiloval nevim proč, jsem asi nějakej vadnej :( -
nevěřím, že existuje.. štve mě to.. znáš ten pocit, že někoho hledáš celej život a najednou stojí před tebou a chybí mu už jen ten bílej kůň... a najednou se ani nenaděješ a ten člověk se ti vzdálí aby se moh posléze zase o kousek přiblížit a zase utéct? Nesnášim tyhle stupidní hry na kořist... a nejhorší je, že kořistí má být žena a ne chlap ale copak se dá poručit srdci?
-
-
-
-
-
-
-
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Assassin's Creed: Brotherhood