Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

A co je v kině?

aneb FILMOVÉ NOVINKY NA PLÁTNECH NAŠCIH KIN. Názory, hodnocení, doporučení, dotazy, recenze a diskuze o snímcích, které jsou zrovna promítány nebo které do kin teprve zavítají. Vyvarujte se prosím vulgarismu, nemístných poznámek a bezduchých výkřiků do tmy. Reklamy a píspěvky nesouvisejícíc s tématem budou smazány. Více o filmových novikách též na www.csfd.cz nebo www.imdb.com

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • BGolias BGolias - 03.11.12 23:32:33

Sinister
    Možná nejlepší čistokrevný horor tohoto roku. Opravdu všem fandům tohoto žánru, doporučuji!!!

• MaxQ69 MaxQ69 - 08.11.12 08:10:50

RE: Sinister
      chystám se v neděli :)

• MaxQ69 MaxQ69 - 13.11.12 13:13:51

Tak film super. Musim říct, že byl natolik "hororový", že kamarád opustil sál dokonce dřív. Skvělý příběh, konec mě dostal. Občas zbytečně natahovaný a sem tam nelogika, ale jinam jsem velmi spokojený :)

• Belphegor111 Belphegor111 - 24.11.12 11:20:17

a už je na netu :)

• FutureJob FutureJob - 30.11.12 17:46:43

A co nový silent Hill? To by měl bejt taky přece velkej mazec...

• MaxQ69 MaxQ69 - 30.11.12 21:24:18

Ten jsem ještě neviděl, ale myslim, že tomuhle hororu nemůže ani v nejmenším konkurovat...

• Hisnuklusi Hisnuklusi - 30.01.13 14:18:20

Tak už jsem to viděl, ne, že bych se nudil, ale zase taková sláva jak z toho všichni dělaj, to není.

• MaxQ69 MaxQ69 - 30.10.12 22:45:09

Bond 23
    Skyfall. Viděli jste? Co vy na to?

• prudkymarek prudkymarek - 16.08.12 02:46:57

hledá se film
    Nevím jestli to už bylo v kině nebo ne ale jak jsem byl v kině na filmu doba ledová 4 tak před filmem byli upoutavky na další filmy a zalibil se mi tam film který asi teprve bude nevím ale jde tam o to že: byl chlapec který uměl vidět duchy a díky tomu našel nějaky poklad nebo něco už nevím (a je to cely animák)

• BGolias BGolias - 30.07.12 11:27:34

Temný rytíř povstal
    Vrátil jsem se z kina a chrochtám blahem. Od Kmotra nejlepší trilogie, kterou jsem měl tu čest vidět. Jinak samozřejmě třetí Temný rytíř kvalit druhého nedosahuje (to už ani nešlo), ale pořád je to nejlepší film, který jsem v tomto roce viděl.

• prudkymarek prudkymarek - 05.08.12 18:03:17

RE: Temný rytíř...
      Byl jsem na tom včera a bylo to opravdu hodně dobré i soundtrack je přímo daný..film mě moc překvapil

• MaxQ69 MaxQ69 - 07.09.12 07:00:32

Já na něj zavítal do kina hned při premiéře. Pro mě (a věřím, že i pro celý sál) to byl neobyčejně silný zážitek. Naprosto grandiózní zakončení. A hudba, nebo spíš zvukový doprod, dokazuje, že v jednoduchosti je krása. Na mě udělala trojka stejně dobrý a hlavně silný, dojem jako dvojka. Dost uvažuji, že na to ještě zajdu, protože se fakt už na DVD nemůžu dočkat.

• Mufi315 Mufi315 - 05.11.12 12:40:18

Nejlepší trilogie od Kmotra? A co Terminátor? Vetřelec? Matrix? A co Pán Prstenů? Upravil bych to na "aktuálně nejlepší trilogie od předchozího pána prstenů."

• FutureJob FutureJob - 30.11.12 17:52:04

Pán prstěsnů? kybl sraček možna tak kámo.

• FutureJob FutureJob - 30.11.12 17:51:33

Noo tak shodou okolností jsem se na to díval ještě předevčírem, abych se ujistil, jestli to opravdu bylo tak na hovno, nebo jestli mi to jenom tak přišlo napoprvý.. A je to na hovno. Novej Batman se mi jednoduše nelíbí a navíc dobrej film má být ten, kterej si s radostí pustíš i víckrát. Dívat se na novýho Batmana už třeba jen 2x je podle mě ryzí utrpení. Vlastně a jednoduše řečeno se v tříhodinováým filmu, něco děje v součtu pul hodny. hruza děs. Nolan to posral. Chci další díl. má co napravovat.

• MaxQ69 MaxQ69 - 25.12.12 19:05:23

Temný rytíř povstal je na hovno a trilogie Pána prstenů je kýbl sraček? Jasný, pro gustu... Ale ač taky nejsem fandou Pána prstenů, pak bych takováto fekální hodnocení určitě nevypouštěl.

• Suakushi-Loepuza Suakushi-Loepuza - 25.12.12 23:32:27

noo on jo jak vidíš. :d A má pravdu.

• MaxQ69 MaxQ69 - 26.12.12 21:49:57

Jak říkám, každému se líbí něco jiného. Ale nemusí se mi to líbit, abych uznal kvality snímku (př. celé trilogie). A pakliže tyto velkofilmy označím za sračky, pro skvosty jako Waterloo po česku, Major Maisner, Kameňák nebo třeba Doktor od jezera hrochů nezbude už dostatečně adekvátní hanlivé pojmenování...

• Hisnuklusi Hisnuklusi - 06.01.13 07:31:25

jasny tak Páni prstenů 4/10 za to, že je ten film hezky udělanej. :D Jezero hrochů 0/10 ale samozřejmě s tím.. že kdyby byl udělanej za prachy, za který byl udělanej pán prstenů. tu čtyřku by dostal taky...

• MaxQ69 MaxQ69 - 08.01.13 12:46:31

a do čeho by ty milióny nacpali?

• Hisnuklusi Hisnuklusi - 10.01.13 17:51:35

do krokodýlůů.

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se