Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

A co je v kině?

aneb FILMOVÉ NOVINKY NA PLÁTNECH NAŠCIH KIN. Názory, hodnocení, doporučení, dotazy, recenze a diskuze o snímcích, které jsou zrovna promítány nebo které do kin teprve zavítají. Vyvarujte se prosím vulgarismu, nemístných poznámek a bezduchých výkřiků do tmy. Reklamy a píspěvky nesouvisejícíc s tématem budou smazány. Více o filmových novikách též na www.csfd.cz nebo www.imdb.com

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • MaxQ69 MaxQ69 - 28.03.13 07:13:36

G.I. Joe vs. Smrtonosná past 5
    Na první pohled nesrovnatelné dva filmy, které se tváří, že jediné, co mají společného, je Bruce Willis. Není tomu tak. Tyhle dva akčňáky mají společnou jednu zásadní vlastnost - jsou to totální kraviny.

Die Hard: Dlouho jsem se těšil na další pokračování newyorského policity a nenechal jsem se odradit kritikou. Tentokrát jsem kritiky poslechnout měl. Trailer vypadal fajn, ale půlka věcí ve filmu vůbec nebyla. Navíc už vím,že by bývalstačil samotný trailer. Film jako takový je jen obohacen o naprosto nesmyslnou a stupidně vymyšlenou akci, kterádokonale koresponduje s demencí hlavních postav. ___SPOILER:__ Pardon, ale jezdit teréňákem po střechách aut v koloně nebo pokaždé vyskočit z několikapatrového domu (a ještě vůbec netušit kam), protože po nic někdo střílí - no to je studita příšerná. Oproti předchozím dílům je "Opět v akci" zlý sen.

G.I. Joe 2: Včera jsem měl možnost zajít na předpremiéru. Film? Stejná hovadina jako jednička. ALE...! Nic víc od toho člověk neočekává, a tak je vydatnější přísun akce jedině příjemný překvapením. Je to naivní pohádka pro infantilní chlapy, ale akce je pořádná a navíc Adrianne Palicki je fkat kost. Největším překvapením večera pro mě byl fakt, že nový GI Joe je lepší než nové Die Hard.

• FutureJob FutureJob - 28.03.13 13:17:25

RE: G.I. Joe vs....
      u die hard to bylo jasný, když to psali takoví dementi ten scénář.. nechápu, jak někomu takovýmu mohli dát práva.. nebo jak to vlastně chodí, prostě nechápu, že se k tomu dostal takovej team odborníků, jakej se tam dostal.

• FutureJob FutureJob - 22.03.13 12:59:10

jak se
    těšíte na nové G.I. Joe?

• MaxQ69 MaxQ69 - 25.03.13 11:44:03

RE: jak se
      Ani nevím. Jednička byla pohádka na úrovni Spy Kids a obávám se, že tohle bude ještě větší nesmysl (i když možná slušná akční "sci-fi" podívaná!

• T.Buron T.Buron - 14.03.13 19:29:45

Filmyonlinezadarmo.eu
    Jesliže chcete vědět, co běží právě v kinech, tak se podívejte na stránku: http://filmyonlinezadarmo.eu. Naleznete tady skvělé novinky, které běží v kinech. Mám na mysli trailery, ne přímo filmy. :-))

• MaxQ69 MaxQ69 - 25.03.13 11:44:55

RE: Filmyonlinezada...
      a co třeba ČSFD?

• FutureJob FutureJob - 15.04.13 11:26:32

RE: Filmyonlinezada...
      no tak to je na hovno ne, trailery jsou všude možně.

• MaxQ69 MaxQ69 - 16.02.13 10:18:56

Paralelní světy
    Nebyl jste na to někdo v kině? Stojí za to vidět to na plátně? Já to mám sice stažený, ale říkám, že bych tím mohl přijít o originální vizuální zážitek.

• FFFFound FFFFound - 06.03.13 15:48:10

RE: Paralelní světy
      Neviděla, taky by mě to zajímalo :-))

• domin970 domin970 - 11.03.13 23:33:38

RE: Paralelní světy
      Je to rozhodně zajímavý...ten nápad. Ale spíš romanťák než fantasy ;)

• MaxQ69 MaxQ69 - 25.03.13 11:46:49

RE: Paralelní...
        To je fakt, ale mně romantický filmy neva (pokud to není červená knihovna). Ale je toho škoda, ten námět má nepředstavitelný potenciál. Nebyl využitý ani z části...

• MaxQ69 MaxQ69 - 11.02.13 20:26:01

tayboys - SMAZÁNO
    Nevím, co je tak nejasného na popisu diskuze... :-[

• MaxQ69 MaxQ69 - 05.02.13 18:34:56

Babovřesky (dle ČSFD zatím 18% - asi půjde dolů)
    Komentář uživatelky Dewil22: "Kde jinde by se mohl natočit takový škvár, než v zemi vidláků a buranů a kde jinde by mohl mít úspěch, než u publika médiální masáží nezmanipulovatelného... Troška se zaměřil na 54,8% národa a natočil jim komedii šitou na míru - plnou vulgarit, nad jejichž trapností by se pozastavili i žáci základní školy (pokud by je snad rodiče chtěli odměnit za 4 na vysvědčení) a vtipnou tak maximálně za stovku, čemuž absolutně neodpovídá cena vstupenky. Několikrát jsem měla pocit, že je snímek přerušen reklamou (že by už i v kině?), ale pak jsem pochopila, že je to součástí (jak bravurní) a s nadějí jsem očekávala, že si Vondráčková začne prát tanga v Arielu, který vytáhne Žilkové z kabelky. Bohužel se tomu tak nestalo a proto nemohu dát ani tu jednu *. Slovům: kozy, prdel, šoustal a pták jsem byla vystavena celých 120 minut a následkem toho jsem na ně dostala alergii. V příštích několika měsících, ať už je uslyším v jakémkoli kontextu, naskočí mi pupínky o velikosti pomerančů. Pro letošní rok mám shlédnutím tohoto díla sebetrýznění vybráno a jsem si téměř jistá, že žádný, natož zahraniční režisér, tento snímek velikána české kinematografie nemá šanci překonat. A proto zde místopřísežně slibuji, že jestli Troška natočí ještě jednu komedii o babkách pobíhajících okolo špinavýho rybníku a s rádoby erotickými vtipy, tak emigruji. Pro looki a mnohé další: viděno 31.1 v multikině CineStar v Českých Budějovicích."

• Hisnuklusi Hisnuklusi - 06.02.13 10:51:27

RE: Babovřesky (dle...
      mě Troška nikdy nějak zvlášt nebavil. A jít na Babovřesky? Co si sakra myslela. :d

• MaxQ69 MaxQ69 - 06.02.13 13:06:08

RE: Babovřesky (dle...
      Jediné, co Troška umí, jsou pohádky. Většina jich je opravdu dobrých.

• Hisnuklusi Hisnuklusi - 07.02.13 20:48:58

RE: Babovřesky...
        který?

• MaxQ69 MaxQ69 - 08.02.13 19:26:48

RE: Babovřesky....
          Třeba O princezně Jasněnce a létajícím ševci nebo Princezna ze mlejna...

• Hisnuklusi Hisnuklusi - 09.02.13 21:30:53

RE: Babovřesky....
            ajo.

• Pirabin Pirabin - 09.02.13 12:51:33

RE: Babovřesky...
        Spíš opery, ty pohádky jsou někdy WTF?!

• MaxQ69 MaxQ69 - 28.01.13 10:54:12

Nic nás nerozdělí / Lo Imposible / The Impossible
    Nejsilnější katastrofický film, který jsem kdy viděl! Zcela s obroskou rezervou za sebou nechává všechny ostatní filmy v daném žánru. Aby si člověk uvědomil hrůzu ničivého živlu, není třeba obrovksých výbuchů a ničivých efektů. Stačí vidět, co s člověkem udělá ten nejsilnější živel - voda. Jak s vámi zmítá jako kouskem papíru, jak jste pod vodou naprosto bezradní a co vše za sebou tato zkáza zanechá. Bezmoc, zoufalství, boj o vše. Fantastické. Za zmínku určitě stojí skvělý výkon Naomi Watts. V rámci žánru 100%.

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se