Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

ČLENOVÉ KOMUNITY:

Zobrazit více (54)

RSS 2.0 Přidat na seznam

Diskuze

Vypsat i nové diskuze

INFORMACE O DISKUZI

Tomb Raider

Založeno: 28.10.03 13:23:40
Založil: MissCroft
Stav: OK
Podtémata: povolena
Správce: MissCroft,

MissCroft

Volkswagen Volkswagen

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

Tomb Raider

Original, Unfinished Business, Dagger Of Xian (Starring Lara Croft), The Golden Mask, Adventures Of Lara Croft, The Lost Artifact, The Last Relevation, Chronicles, The Angel of Darkness, Legend, Anniversary, Underworld, 9! http://kronikatombraider.cz :P

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • Jois Jois - 23.05.13 12:23:36

chybí mi stále jedna mina na pláži s vraky
    máte někdo nějaký nápad kde jít hledat? všechny viditelny jsem snad našla, jen jedna mi stále unika..

• Roach1030 Roach1030 - 07.05.13 17:28:51

Error
    Zdravím..mám problém a nwm jak se ho zbavit..jestli přecracovat bo co..jsem na začátku hry kdy poprvé likviduju ty típky a když je potřeba aby Lara skočila a vytáhla se nahoru tak vyleze a spadne mi do textury..neví někdo co s tím?

• Juvikovka Juvikovka - 22.05.13 20:48:14

RE: Error
      zmenšit rozlišení tohle se mi taky stalo :D

• devitipalcovejhrebik devitipalcovejhrebik - 02.05.13 14:36:20

Tomb Raider
    No narazil jsem na tuto debatu a zavzpomínal na časy starých dobrých Tomb Raider 1-3 to byli časy...no nostalgie je hezká věc, ale když vidím, co je z Tomb Raider dnes, jsem rád, že jsem zažil ty starý časy...a že dneska už PC hry nehraji....

• benton666 benton666 - 10.04.13 18:33:00

pomoc
    Zdar,byl jsem v horské vesnici,chtěl jsem si dodělat 100% pobřežní džungle,ale ted se ani za boha nejde přesunout zpátky(myslím rychlý přesun,nereaguje to) a ty velké vrata nejdou otevřít.Co s tím? Díky ;-((

• Darkash666 Darkash666 - 15.04.13 20:56:47

RE: pomoc
      Podpálit.... B)

• OTAKs OTAKs - 08.04.13 22:02:19

Dohráno...
    Tak až na občasné chyby, kdy mě to po smrti posunulo o kus dál a chyby s výtahem... kdy jsem z za seskočení o jedno patro umíral a skok z krabice kousek od konce ... to bylo povedený

• OTAKs OTAKs - 08.04.13 11:29:16

Jsem tak levej??
    Jak dostat toho grázla na lodi Endurance... mám zmáčknout F ale nejde dorazit

• Darkash666 Darkash666 - 15.04.13 21:00:07

RE: Jsem tak...
      Zapálit... B)

• aspirka aspirka - 16.05.13 20:01:03

RE: Jsem tak...
      No já s manželem jsme to zkoušeli snad 1000, nakonec se teda povedlo, chce to být co nejblíž po omráčení do hlavy a zmáčknout F v pravý okamžik, nic jiného na něj neplatí, taky jsme to F zkoušeli mockrát, nakonec to vyjde, ale chce to trpělivost

• Darkash666 Darkash666 - 28.03.13 15:47:10

Chystá se film... Na co se asi čekalo?
    Akční kočka z videoher neřekla své poslední slovo. V souvislosti s právě vycházející hrou Tomb Raider se opět mluví o novém filmu. A stejně jako předloha, i film bude „reboot“, takže nám vylíčí příběh Lary Croft pěkně od začátku. Ve hře je Lara dvacetiletá holka, která přežije ztroskotání lodi v Pacifiku a na nebezpečném tropickém ostrově musí bojovat o holý život – a právě tato zkušenost z ní vyková tu drsnou divoženku, kterou známe z předchozích her a filmů. Předpokládá se, že film bude relativně věrnou adaptací nové hry. Podle vlastníků práv „v žádném případě nepůjde o pokračování filmů s Angelinou Jolie“ a Lara dostane jinou, podstatně mladší tvář.
    to že nepůjde o klasické pokračování né moc úspěšné filmové serie, o tom tak nějak víme už nějaký ten pátek.... Ale tohle je teda pořádnej plivanec do tváře spotřebitelů.

Měl jsem tu čest to vidět až do konce?
    A co to má sakra bejt? Nějaká parodie na čínskou mumii? To jako vážně? To vám jako nepřišlo divný, kdy tahle LARA získala ten speciální výcvik? To vám sakra nepřijde divný že když něco zapalíte, překážku tak schoří ve vteřině jako popel? A z kolika cepíny se dá zarazit do tvrdé skáli?
    Jakto že Lara namísto klasického šplhu doslova klouže po laně a to i do výšky?
    Tohle a plno dalšího... brutálních scén, chcete opravdu vidět v té filmové podobě? Dle tak slaboučké a TUPÉ příběhové předlohy? ALE NO TAK! BX

Co na tohle ŘÍCT?????????????
     ;-(( ;-(( :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: Nejen že tuhle serii totálně zabili tvůrci tímhle brutálně znásilněným rebootem. Ale i filmová verze!
    tomu se říká dvojitá penetrace! :-[

• Ithariel Ithariel - 29.03.13 14:39:23

RE: Chystá se film....
      jojo, na Lawsuit Islandu je asi vyšší podíl kyslíku ve vzduchu či co... Taky je výborný, že už se letadla, lodě i domy staví s integrovanými žebříky :)

• Vash.T.S Vash.T.S - 29.03.13 21:17:52

RE: Chystá se film....
      U MAD, BRO?? :-D :-D

• kovi.ml kovi.ml - 24.03.13 22:39:16

letsplay
    Zdravím, s kamarádama jsme založili yt kanál a zatím točíme letsplay na tomb raidera
    http://www.youtube.com/watch?v=1Mp8QGbYZ8g

To je první díl, postupně budou další.
    Kdyžtak nás najdete ještě na fb http://www.facebook.com/pages/Born-To-Fly/490782320987166

Sub a lajk pomůže, díky moc

• Ithariel Ithariel - 23.03.13 18:24:15

Co dál?
    Brý den, jsem teď rozmlsaná novým TR, nemáte prosím nějaké nápady, co hrát dál? Když už jsem si kvůli Lařiným vlasům pořídila novou grafiku... Díky :)

• Darkash666 Darkash666 - 25.03.13 13:52:50

RE: Co dál?
      GOD OF WAR, PRINCE OFF PERSIA A PODOBNĚ možná MANHOUDA... popravdě neznám moc podobně sadisticky laděnejch her... co třeba DEAD SPACE? 8-)

• Ithariel Ithariel - 29.03.13 14:35:47

dead space i god of war považuji za primitivní, Assassins Creed 3 je divnej... prince zkusím, díky

• Darkash666 Darkash666 - 15.04.13 20:59:31

Hele... není to tak brutální, ale kdybych mohl porovnávat... Sand of forgoten san a Prince of Persia 2008... z touhle novou Larou (ne TR) tak POP jednoznačně vede.... i když ten poslední jmenovaný má... trochu divnej konec. :-))

• petrxlanger petrxlanger - 03.04.13 15:27:58

Mě celkem bavily hry z těch ne moc starých ale zase jiného soudku než TR - Starcraft 2 a Fallout new vegas.

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se