PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Tomb Raider
Original, Unfinished Business, Dagger Of Xian (Starring Lara Croft), The Golden Mask, Adventures Of Lara Croft, The Lost Artifact, The Last Relevation, Chronicles, The Angel of Darkness, Legend, Anniversary, Underworld, 9! http://kronikatombraider.cz :P
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
Error
Zdravím..mám problém a nwm jak se ho zbavit..jestli přecracovat bo co..jsem na začátku hry kdy poprvé likviduju ty típky a když je potřeba aby Lara skočila a vytáhla se nahoru tak vyleze a spadne mi do textury..neví někdo co s tím? -
pomoc
Zdar,byl jsem v horské vesnici,chtěl jsem si dodělat 100% pobřežní džungle,ale ted se ani za boha nejde přesunout zpátky(myslím rychlý přesun,nereaguje to) a ty velké vrata nejdou otevřít.Co s tím? Díky
-
Dohráno...
Tak až na občasné chyby, kdy mě to po smrti posunulo o kus dál a chyby s výtahem... kdy jsem z za seskočení o jedno patro umíral a skok z krabice kousek od konce ... to bylo povedený -
-
Chystá se film... Na co se asi čekalo?
Akční kočka z videoher neřekla své poslední slovo. V souvislosti s právě vycházející hrou Tomb Raider se opět mluví o novém filmu. A stejně jako předloha, i film bude „reboot“, takže nám vylíčí příběh Lary Croft pěkně od začátku. Ve hře je Lara dvacetiletá holka, která přežije ztroskotání lodi v Pacifiku a na nebezpečném tropickém ostrově musí bojovat o holý život – a právě tato zkušenost z ní vyková tu drsnou divoženku, kterou známe z předchozích her a filmů. Předpokládá se, že film bude relativně věrnou adaptací nové hry. Podle vlastníků práv „v žádném případě nepůjde o pokračování filmů s Angelinou Jolie“ a Lara dostane jinou, podstatně mladší tvář.
to že nepůjde o klasické pokračování né moc úspěšné filmové serie, o tom tak nějak víme už nějaký ten pátek.... Ale tohle je teda pořádnej plivanec do tváře spotřebitelů.
Měl jsem tu čest to vidět až do konce?
A co to má sakra bejt? Nějaká parodie na čínskou mumii? To jako vážně? To vám jako nepřišlo divný, kdy tahle LARA získala ten speciální výcvik? To vám sakra nepřijde divný že když něco zapalíte, překážku tak schoří ve vteřině jako popel? A z kolika cepíny se dá zarazit do tvrdé skáli?
Jakto že Lara namísto klasického šplhu doslova klouže po laně a to i do výšky?
Tohle a plno dalšího... brutálních scén, chcete opravdu vidět v té filmové podobě? Dle tak slaboučké a TUPÉ příběhové předlohy? ALE NO TAK! BX
Co na tohle ŘÍCT?????????????
:10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: Nejen že tuhle serii totálně zabili tvůrci tímhle brutálně znásilněným rebootem. Ale i filmová verze!
tomu se říká dvojitá penetrace!
-
letsplay
Zdravím, s kamarádama jsme založili yt kanál a zatím točíme letsplay na tomb raidera
http://www.youtube.com/watch?v=1Mp8QGbYZ8g
To je první díl, postupně budou další.
Kdyžtak nás najdete ještě na fb http://www.facebook.com/pages/Born-To-Fly/490782320987166
Sub a lajk pomůže, díky moc
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Volkswagen