Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

Smrt - co bude po ní?

Tma... konec... nic... Nebo ráj... peklo... posmrtný život... reinkarnace... jiný způsob bytí... Co je pro jednoho fantazie, stane se druhému skutečností. Zkusme poodhrnout tu tajemnou oponu a pokusme se nahlédnout za bránu smrti...

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • hluskovajitrenka hluskovajitrenka - 12.05.13 21:07:03

Klinická smrt
    Zdravím, omlouvám se, že sem jdu s tím otravovat, i když to sem asi moc nepatří, ale sháním jeden spíš dokument jednoho Američana, který byl myslím v Austrálii několikrát žahnut velmi jedovatou medúzou. Po jejím žahnutí by měl člověk do 15 minut zemřít. Vypráví svůj příběh, kdy se snažil nějak zachránit a dostat do nemocnice, při čemž k němu celou dobu mluvil nějaký hlas, který se mu snažil pomoct a poté co se dostavil do nemocnice umřel a setkal se s bohem, který ho právě celou dobu vedl. Po několika hodinách klinické smrti, o které vypráví, že celou tu dobu prožil s bohem, se probudil na patologii v té nemocnici. Byl to zajímavý dokument, ale zapomněla jsem jméno toho muže a nepodařilo se mi to znovu najít, takže pokud někdo víte byla bych vděčná. :)

• jmsw jmsw - 15.05.13 12:35:15

RE: Klinická smrt
      Možná by stačilo trochu potrápit Google ;-) 8-) http://www.youtube.com/watch?v=8snlxQAjngM

• hluskovajitrenka hluskovajitrenka - 15.05.13 16:50:19

RE: Klinická...
        Zkoušela jsem to to se neboj, akorát teda jsem hledala anglicky nadepsaný video, tak jsem tam dávala hesla v angličtině.. ale díky teda ;-)

• josefzhor josefzhor - 15.04.13 23:03:46

Smrt co bude po ní.
    http://www.youtube.com/watch?v=dhMphrxXp6o

• hejhouu hejhouu - 07.04.13 00:38:19

velke nic !
    po smrti bude to co pred narozenim...velke nic a to je jedine dobre.

• josefzhor josefzhor - 08.04.13 09:19:13

RE: velke nic !
      Život je věčný. Byl i před zrozením v hmotném těle a bude i po jeho odložení jeho smrtí. Proč, protože základem života je duchovní podstata.

• hejhouu hejhouu - 10.04.13 22:42:45

no jen aby ses nemýlil..

• josefzhor josefzhor - 10.04.13 23:52:52

Nemýlím se. Přesvědčil jsem se o tom.

• hejhouu hejhouu - 12.04.13 07:45:01

nepřesvědčil...kdyby ses o tom přesvědčil už bys tu nebyl.Byl bys totiž mrtvý a to evidentně nejsi pokud nejsi duch který tady píše.

• josefzhor josefzhor - 12.04.13 10:14:33

RE:
              Právě, že jsem se vrátil z druhého břehu. Tak co píši vím. Hormony kterým to přisuzuješ to nemohou nijak ovlivnit smrt je smrt. Takže vše hmotné končí. Zůstává jen nesmrtelná duše člověka. Skutečná podstata člověka.

• hejhouu hejhouu - 13.04.13 19:05:33

RE:
                to je sice fajn,ale pořád podle mě si ještě stoprocentně nemuzes být jistý jestli už jsi byl na druhém břehu pokud nějaký vubec je.A nemužeš si být jistý proto,že jsi pořád mezi živými.Ten druhý břeh mohl být jen změněný stav mysli v tvém umírajícím mozku a je uplně jedno jak reálné ti to připadalo.Jka jsem psal mozek je daleko pokročilejší kompjutr než naše počítače a rozumíme mu stále dost málo.

• josefzhor josefzhor - 13.04.13 23:35:55

RE:
                  Vidím, že máš pochybnosti o životě. To si musíš srovnat sám se sebou. Přesvědčovat tě nemíním.

• Carbon.de.Castel-Jaloux Carbon.de.Castel-Jaloux - 23.04.13 13:21:24

RE:
                  A co ty o tom kurva víš??? :)))- ty stave?

• hejhouu hejhouu - 28.04.13 18:39:05

RE:
                    "kurva" se neříká Bohumile:)

• hejhouu hejhouu - 13.04.13 19:08:22

RE:
                jo jinak duše -energie možná je,ale ruku do ohně bych za to nedal.Energie nemizí,jen se přeměnuje,ale otázka je když se přemění jestli umí vnímat..je jasné že ale už nebude vnímat smyslovými orgány ,protože s těla zbyde hromádka popelu.

• josefzhor josefzhor - 13.04.13 23:37:39

RE:
                  Ty bys ruku do ohně nedal, protože ani v oheň nevěříš. Život je Bůh a láska což jest totéž.

• josefzhor josefzhor - 15.05.13 22:42:53

RE:
                  Z toho plyne poučení, že jde o duchovní formy energií. Paměť je dána základem, ta zůstává Formy se však mění.

• Lumpino5 Lumpino5 - 09.04.13 20:44:02

Po smrti bude pohřeb. :-)

• hejhouu hejhouu - 10.04.13 22:40:03

Po smrti bude tma,je to jako když usneš a nevíš o sobě jen s tím rozdílem,že už se nikdy neprobudíš:) Zkrátka finito ,konec té komedie.Pohřeb sice bude ,ale mrtvemu je to už jedno.

• josefzhor josefzhor - 10.04.13 23:55:51

Mluvíš o odložením smrtelném těle. Duše člověka(duchovní podstata)však odchází na onen svět. Ta pozemské tělo, které měla zapůjčeno pro své zdokonalení již nepotřebuje.

• hejhouu hejhouu - 12.04.13 07:51:34

spekulace:)Mrtví se do života totiž jaksi už nevracejí a zážitky v klinické smrti mohou být záležitostí hormonů a celkově mozku který je vlastně takový malý vesmír a kompjůtr se stovkou miliard neuronů.Když člověk umírá začnou se v mozku dít tyhle hormonální procesy které mohou zpusobovat všelijaké úžasné až jakoby nadpozemské stavy.

• Batole001 Batole001 - 12.04.13 21:45:55

Což je ofšem pouhá teorie. :-)
              Co zkusit magickou evokaci a optat se někoho povolanějšího. Jako to třeba spáchal pan doktor Faust.
              http://www.youtube.com/watch?v=7TCfNFckx6Q
               ;-)

• hejhouu hejhouu - 13.04.13 19:19:48

fajn dej mi přesný postup jak vyvolat ducha zemřelé osoby.

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se