Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

ČLENOVÉ KOMUNITY:

Zobrazit více (41)

RSS 2.0 Přidat na seznam

Diskuze

Vypsat i nové diskuze

INFORMACE O DISKUZI

One Tree Hill

Založeno: 07.04.06 23:25:23
Založil: Gowerka
Stav: OK
Podtémata: povolena
Správce: Alkalloid,

Alkalloid

Lolita móda Lolita móda

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

One Tree Hill

There is only one Tree Hill, and it's your home.

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • smoulinka.a smoulinka.a - 21.06.12 09:02:44

White Collar
    Sledujete někdo tenhle seriál? U nás běží na PrimaLove pod názvem "Ve službách FBI". Hraje v něm Hilarie, myslím, že od 19. dílu, takže to vychází na 5. díl 2. série (Unfinished Business)

• smoulinka.a smoulinka.a - 29.05.12 08:53:54

Nešika
    Pubertální středoškolačka se zrovna nachází v bolavé fázi dospívání a čekají na ni první zákeřné nástrahy lásky. Její život se však zcela zásadně začíná měnit po trapné nehodě.

(hlavní roli v něm ztvárňuje Ashley Rickards, kterou mnozí z nás poznají jako Sam Walker)

http://one-tree-hill.cz/awkward-nesika/

• Zmazka Zmazka - 09.06.12 15:13:33

RE: Nešika
      Hmm to vypadá zajímavě, download ;-)

• Frenchie@stream.cz Frenchie@stream.cz - 06.05.12 14:12:00

DVD OTH - 1.serie
    http://aukro.cz/one-tree-hill-dvd-season-1-i2326351684.html

• Alkalloid Alkalloid - 15.04.12 20:09:23

OTH Forever
    Nevim proč, ale stejně mi fakt OTH bude chybět, jako lepší seriál neznám a ani jsem neviděla nikdy :) Fakt super a konec byl nejlepší :))) Akorát ted nevim zda mam odvahu dívat se od první řady :)

• smoulinka.a smoulinka.a - 17.04.12 15:12:10

RE: OTH Forever
      Uvažuju o tom, že si OTH pustím znova -> strašně mi chyběli některé postavy a ráda bych si je připomněla.

• SonneckA SonneckA - 08.07.12 19:01:43

My jsme to nedávno zahájily s kámoškou. Hledaly jsme nějaký seriál, ale žádný nepadl do oka nám oběma, tak jsme se dohodly, že si dáme OTH od začátku. Takže teď pararelně sleduju první sérii a k tomu dokoukávám poslední :-D

• Alkalloid Alkalloid - 03.08.12 12:44:23

Aha výborný a neplete se ti to???? :D: :D já to zkoušela ale přiznám se, že je mám radši když jsou všichni dospělí než když je zase vidim jako děti. To mi přijde hrozný a že jsou tam jako hrozný ucha :D

• SonneckA SonneckA - 22.08.12 18:27:43

Hlavně nevím, jestli je to tím, že jsem starší (přeci jenom je to pár let, co jsem začala se sledováním), ale přijde mi, že tam řeší strašný p**oviny a je to takové pořád to stejné dokola, děj první série by se klidně mohl scvrknout do pěti dílů.
          Ale zase je to dobré na uvědomění si, jakou změnou prošla třeba Brooke.
          Ale možná jsem se na to měla vykašlat, pamatovat si to, jak jsem z toho byla nadšená, protože teď mě mrzí, že mě to tak nebere jak napoprvé.
          Asi tak.

• Alkalloid Alkalloid - 27.08.12 11:25:17

Tak já nevim :) mě to prostě baví, samozřejmě, že první serie se tam řeší kraviny, ale postupem času jak se seriál vyvíjel, tak se tam postupně zakomponovaly problémy současnosti a dnešní doby :) nevím, mě to prostě baví... :)

• SonneckA SonneckA - 21.10.12 18:10:57

Já jsem nechtěla, aby to vyznělo, že jsem na OTH nějak zanevřela, protože i když jsem teď napodruhé u prvních dílů umírala nudou, pořád je to srdeční záležitost a teď jsme na konci první série (málokdy se s kámoškou vidíme a k tomu máme rozkouakané ještě Awkward, tak proto nám to jde pomalu) a konečně mě to začlo bavit.
              Ale strašně mi leze na nervy Lucas, jak jsem vyrostla z té pubertální lásky k Chadovi (i když si pořád myslím, že je to jeden z nejhezčích chlapů vůbec), tak jsem ho začala vnímat jako řádnou postavu.
              A strašně se těším na Chrise Kellera :-D. Ten se má objevit někdy ve druhé sérii, jestli si to dobře pamatuju, žejo?
              A jinak jak psala slečna pode mnou, i já mám radši novější série.

• Eveleen.B Eveleen.B - 16.10.12 12:39:34

Já se nedávno snažila dívat na OTH od začátku, ale musím říct... Není to ono, podle mě tam řeší moc zbytečných věcí, je to moc roztahané... Když jsem byla mladší, tak mě to bavilo, ale teď dávám přednost těm posledním sériím, ty jsou dokonalé. I když Nathan a Haley v první sérii - úžasní :-D. Seriál mi chybí už teď, je jediný svého druhu.

• Ferda- Ferda- - 13.04.12 21:18:51

zdroj
    Ahoj všichni, mám dotaz: sledujete OTH v televizi nebo na netu? U nás se OTH nevysílá ani v originále ani v češtině nebo s titulky. Ale možná existuje nějaký kanál o kterém nevím. Jestli se díváte na netu, pošlete mi prosím odkaz. :) Díky

• smoulinka.a smoulinka.a - 14.04.12 09:54:55

RE: zdroj
      Nevím jak ostatní, ale já OTH nikde online nenašla (dřív byl na www.iserily.sk, ale nevim, jestli to tam ještě je a v jaké kvalitě), takže sem si díly normálně stahovala.

• Jersie21 Jersie21 - 04.04.12 01:26:54

Závěr 9.série
    Jsem ráda, že když jsem si tu minule "postěžovala", jak mě 9.série moc nebaví, že jsem to zakřikla. Závěr série byl podle mě hodně povedený :-)

• Alkalloid Alkalloid - 04.04.12 14:35:16

RE: Závěr 9.série
      Já jsem si taky říkala, že 9.serie bude o ničem, ale hrozně moc se mi líbila a líbí a dnešní díl se těšim :) prostě pecka.. jako musím říct, že jsem lepší seriál snad neviděla :)

• smoulinka.a smoulinka.a - 05.04.12 11:06:23

RE: Závěr 9.série
      9. série byla perfektní, OTH se dočkalo konce, který si zasloužilo

• smoulinka.a smoulinka.a - 15.03.12 22:47:53

9x10
    Tak tohle, tohle byla síla. Ale všechno dopadlo dobře. Jen teda doufám, že Dan přežije - i když ho nemám zrovna dvakrát ráda, tak přeci jen v týhle sérii dokázal nasbírat tolik plusových bodů, které nenasbíral v osmi předchozích a myslím si, že ani Dan Scott si takhle skončit nezaslouží.
    Překvapila mě Tara - kde se tam k čertu vzala?

• Jersie21 Jersie21 - 13.03.12 00:27:54

S09E09
    Dějová linie s Clayem mi teda přijde dost hloupá. :-[ I když musím zase uznat, že to bylo překvapivé rozuzlení... Jinak všechno dost předvídatelný, snad aspoň s tím Nathanem to nějak rozvinou a slušně dotáhnou. Tím nemyslím, že to s ním musí skončit špatně, ale aspoň aby ten motiv, co za tím je, měl pořádný nápad. Zatím mě teda tahle série moc nenadchla :-[

• smoulinka.a smoulinka.a - 14.03.12 11:49:17

RE: S09E09
      Mě zase přijde dobrá - prakticky jsme o něm nic nevěděli, jen to, že mu zemřela manželka, že je sportovní agent. Takže tohle nám dává další vodítko k jeho minulosti (a podle mě je to docela dobře udělané).
      Je fakt, že kdyby OTH skončilo 8. sérií, tak že by to možná bylo lepší, ale na druhou stranu si říkám, co bez něj budu dělat? Sleduju víc seriálů, ale žádný mi nedal to, co mi dává OTH.

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se