PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Harry Potter (knižně)
Vítejte v diskuzi Harry Potter, legendární série od JKR. ~ ZÁKAZ spamů, vulgarismů a hlavně reklam! (žádné blogy, rádoby hry...) ~
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
HP
Nedávno mě překvapil můj táta. Nějak se dostala řeč na HP a on prohlásil, že už mě to stejnak dávno přešlo :-D Tak jsem ho vyvedla z omylu. Mám pocit, že jsem čím dál tím víc zblázněná.
Taky vám tak strašně chybí to čekání na další díl?
Je pravda, že teď už zůstali jen opravdoví Potrologové.-
RE: HP
Se mnou je to stejné. Dokonce mi i trochu vadí, že musím HP číst i několikrát do roka, místo abych četla víc jiných knih. Připadám si jako blázen, ale pořád se toho nemůžu nabažit. :D -
RE: HP
ano, je to nesnesitelný. asi se s tím, že to skončilo, nikdy nesmířim.. a jak říkáš, že ti táta řekl, že už tě to dávno přešlo,to moc dobře znám.) rodiče i kamarádi mi pořád říkají, že už jsem z toho snad musela vyrůst a podobně, ale oni si vůbec neuvědomujou, že i po tolika letech... always..
-
Hledáme autora audioknihy
Zdravím milovníky knih,
pokud rádi čtete a předčítáte, hledáme šikovného člověka, který by zvládl samostatně načíst na zvukový záznam a zpracovat knihu, která se chystá vyjít na podzim.
Vzhledem k tomu, že vypravěč příběhu je mladá žena, dali bychom přednost ženskému/dívčímu hlasu. Jedná se o sci-fi, lehce psychologický román, jehož první díl má přibližně 250 stran. Nabízíme odměnu 500Kč/25 stran v rozsahu dema, jehož odkaz vidíte níže. Součástí práce je i zpracování zvuku jako takového, výsledek, který chceme, budou celistvé tracky po kapitolách. Ceníme si tedy čistoty záznamu a za skvělý výsledek přihodíme i nějaké korunky navíc.
Nezáleží nám na vašich zkušenostech, ale na tom, jak umíte text podat, jak příjemný máte hlas, jak samostatně si poradíte.
Kdo by měl zájem si takto přivydělat, stáhněte si demo - první 4 stránky knihy - a pošlete nám mp3 této části:
http://uloz.to/xhZiEZPv/demo-pdf
Všem odpovíme, díky moc!
Své práce posílejte na: info@dcerasvehootce.cz
PS: omlouvám se za spam, ale hledáme člověka, který je právě nadšenec do takových témat -
Dotazy
Ahoj, v knížce to není rozvedeno, ale v povídkách pořád čtu, že... pokud si chcete podívat na vzpomínku v myslánce, v hlavě ji tím pádem "vymažete". Já myslím, že to ani nejde, vždyť by se mysl rozpadla, vzpomínky jsou propojené a fungují na jakoby na jednom systému, takže v úvahu přichází pouze "kopírování".
A další... spousta povídek uvádí, že pokud vám někdo udělá jizvy s temným úmyslem nebo kletbou z černé magie, nikdy se rány nezacelí a rány mohou při stresu, strachu, při Voldemortových vizích znovu se otevřou a začnou krvácet. To je mi taky proti mysli, jizva od Avady na Harry čele je snad z nejčernější magie a nikdy nekrvácela, pominu-li vpády Voldemorta do Harryho mysli. Autoři si upravují Rownlin svět podle sebe, aby se jim to hodilo do krámu. Jaký názor máte vy?-
RE: Dotazy
No s tou myslánkou si to myslím taky. Už proto, že ten člověk by si ji nemohl prohlédnout - by nevěděl o její existenci a neměl by potřebu si ji prohlížet. Spíš bych řekla, že to zapříčiní to, že na ni přestane myslet a nebude si ji v mysli pořád opakovat a tak se mu mysl trochu pročistí a on si ji může navíc "přehrát" přímo před očima a ne nad ní pořád koumat.
Ale co se týče jizev...těžko říct, co vlastně Harryho jizva je. Je to opravdu řezná rána, která by se mohla otevřít a krvácet, nebo je to místo, kam ho udeřila "energie kletby", jako když do tebe uhodí blesk? Pokud to druhé, ani nedává smysl, že by se otevřela, ale dává smysl, že by bolela. A nikdy se opravdu zahojit nemůžou, to je řečeno i když přijde George o ucho. Že napravit se to nedá a bude tam mít jen nevzhlednou díru. Neřekla bych, že to má znamenat, že zranění po černé magii zůstanou navždy šílené otevřené rány, ale spíš že nikdy po nich nezmizí jizvy a nedají se ani nijak "opravit".
-
Ruční výroba hůlek
Ahoj, nabízím výrobu HP hůlek na přání. Více info zde http://www.votocvohoz.cz/forum/nabizim-ostatni/148920-harry-potter-repliky-hulek
-
-
RE: A Very Potter...
Je škoda, že nejde o normální vystoupení, ale když si člověk zvykne, tak scénáře v rukou a to, že Darren neměl vůbec čas naučit se text, mu už ani nepřijde.
Přesto ale myslím, že o dost slabší, než předchozí dva muzikály...Ale zase bod navíc za super mladého Voldyho a zhrzeného protivného Harryho
-
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Doctor Who