PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Lupénka (kožní onemocnění)
Lupénka (psoriáza) je nevyléčitelná nemoc kterou trpí 2-3% celkové populace celé ČR. Máte nějaké dobré zkušenosti jak na ní vyzrát poraďte všem ostatním. Můj web www.lupenka.estranky.cz
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
léčba
Právě sem přišla na ideální lék....zamilovat se a pořídit si chlapa....nejen, že se tvářím připitoměle, ale lupénka mizí v dál
-
revmatismus
Ahoj. Je vážně pravda,že s lupénkou může přijít i revmatismus? V poslední době mne bolej nohy. Už dřív jsem měla problémy,doktorka mne posílala na revmatologii,ale stejně tak jak to přišlo tak to i samovolně odeznělo a tak jsem se na to vybodla a ted mě to dalo hodně dlouho pokoj,ale začíní to zase.
-
RE: revmatismus
Ahoj já revma spojené s lupénkou mám. Je mi 24 let a občas bolestí nemohu ani vstát z postele. Upřímně mě léky co předepisují lékaři nepomáhají a když jsem chtěla jiné protože jsem po lékách zvracela řekla mi na to dokrorka že to časem přejde. Nepřešlo a tak letěli do koše a od té doby mě doktorka neviděla. Když už bolest není k vydržení vezmu si akorát brufen. A je to. Horší než bolest je neformita kloubů s títmo onemocněním spojená prostě to nevypadá hezky když máš třeba na rukou pokřivený klouby ale i tím se dá říct když máš po boku někoho kdo tě má rád. Chtěla bych se Vás zeptat holky zda Vám pomohlo na lupénku těhotesntví někde jsem četla že se stává že v těhotentství lupénka zmizí a pak už se neobjeví že je to hormonama-
RE: revmatismus pro Hey-lin
Těhotenství obecně nemusí představovat pro pacientky s psoriázou žádný problém, navíc se psoriatické projevy během těhotenství obvykle zlepšují. Opatrnosti je však třeba v případech, kdy žena užívá kvůli léčbě psoriázy cytostatika (azatioprin, metotrexát), retinoidy (izotretinoin) či některé další léky, které mohou způsobit vznik vrozených vývojových vad a poškodit plod.
-
RE: revmatismus
ahoj,kamarádka měla ten samej problém,co jí pomohlo bylo Aloe vera a colostrum. našla si na netu stránku ,písnu jí www.aloeveragel.ic.cz a to jí natchlo a hlaní je to , že POMOHLO
-
Lupenka(Psoriais)
Nejčastěji kolonie bakterií,které se živí rozkladovými produkty a odpadem vlastních tělových buňek,které se pokouší opustit tělo kůží a tím jí dráždí.nejlépe se jí dá zbavit kombinací mrkvovo ředkvičkovou šťávou(2,5:1),nebo směsí mrkev,červená řepa a okurka(3
1),jestli není odšťavnovač i salát z uvedeného má pozitivní vliv na uzdravení lupénky.
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.
Registrace uživatele - Přihlásit se