Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

Lupénka (kožní onemocnění)

Lupénka (psoriáza) je nevyléčitelná nemoc kterou trpí 2-3% celkové populace celé ČR. Máte nějaké dobré zkušenosti jak na ní vyzrát poraďte všem ostatním. Můj web www.lupenka.estranky.cz

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • Fatamorgana Fatamorgana - 07.02.10 17:41:02

léčba
    Právě sem přišla na ideální lék....zamilovat se a pořídit si chlapa....nejen, že se tvářím připitoměle, ale lupénka mizí v dál :-))

• p.sarka.p p.sarka.p - 07.02.10 19:35:15

RE: léčba
      Taky myslím že to na to má velký vliv. A celkově být spokojený a v pohodě, hlavně žádný stres. 8-)

• 7jana22 7jana22 - 08.02.10 17:40:58

po 15ti letech manželství se to míjí účinkem :-D

• Fatamorgana Fatamorgana - 08.02.10 19:00:34

a sakra...nestraš nebo se nevdám :-D

• m.schumi@email.cz m.schumi@email.cz - 01.02.10 17:52:53

revmatismus
    Ahoj. Je vážně pravda,že s lupénkou může přijít i revmatismus? V poslední době mne bolej nohy. Už dřív jsem měla problémy,doktorka mne posílala na revmatologii,ale stejně tak jak to přišlo tak to i samovolně odeznělo a tak jsem se na to vybodla a ted mě to dalo hodně dlouho pokoj,ale začíní to zase. :-[

• mysak.a.sisak mysak.a.sisak - 01.02.10 20:59:47

RE: revmatismus
      Ano může, hodné záleží na genetických sklonech, ale obě onemocnění jsou disfunkcí imunitního systému.

• Hey-lin Hey-lin - 02.02.10 13:08:43

Ahoj já revma spojené s lupénkou mám. Je mi 24 let a občas bolestí nemohu ani vstát z postele. Upřímně mě léky co předepisují lékaři nepomáhají a když jsem chtěla jiné protože jsem po lékách zvracela řekla mi na to dokrorka že to časem přejde. Nepřešlo a tak letěli do koše a od té doby mě doktorka neviděla. Když už bolest není k vydržení vezmu si akorát brufen. A je to. Horší než bolest je neformita kloubů s títmo onemocněním spojená prostě to nevypadá hezky když máš třeba na rukou pokřivený klouby ale i tím se dá říct když máš po boku někoho kdo tě má rád. Chtěla bych se Vás zeptat holky zda Vám pomohlo na lupénku těhotesntví někde jsem četla že se stává že v těhotentství lupénka zmizí a pak už se neobjeví že je to hormonama

• Fatamorgana Fatamorgana - 02.02.10 14:32:59

Ahoj, koukám, že nejsem jediná, kdo přestal užívat prášky ;-)
         s těhotenstvím zkušenosti nemám, ale při změně hormonů - užívání antikoncepce - sem byla ráda, že sem byla. Bohužel mé klouby a tělo nesnesou hormony...takže u mě to bude buď a nebo :-)

• 7jana22 7jana22 - 02.02.10 23:45:52

mně těhotenství ani nepomohlo ani nezhoršilo, je to více méně pořád stejný

• m.schumi@email.cz m.schumi@email.cz - 03.02.10 16:31:22

no já jeden čas brala kortikidy a to mne ty nohy pak nebolely vůbec,za to jsem furt žrala :-)

• Fatamorgana Fatamorgana - 03.02.10 17:12:33

to já brala taky, ale výsledkem byli tvořící se modřiny, takže sem mohla jít dělat reklamu na domácí násilí, začal mě zlobit žaludek a rozlezla se mi po nic lupénka...a při dlouhodobým nebo špatným(nárazovým) užívání trpí nadlevinky, ledviny, játra a žaludek. :-(

• m.schumi@email.cz m.schumi@email.cz - 05.02.10 06:36:46

no tak kvůli tomu jsem brala další léky,problém byl v tom,že po vysazení lupena se pak rozlezla jěště víc.

• MajCy MajCy - 06.02.10 20:13:35

Tak s těmi modřinami jsme na tom byli úplně stejně, měla jsem úplně rozházenou krev.

• MajCy MajCy - 05.02.10 22:26:24

Není to úplně pravda lupénka v těhotenství je diskutabilní jako vše ostatní může se Ti to zlepšit a nebo naopak ale nikdy nezmizí na trvalo.

• MajCy MajCy - 05.02.10 22:37:06

RE: revmatismus pro Hey-lin
        Těhotenství obecně nemusí představovat pro pacientky s psoriázou žádný problém, navíc se psoriatické projevy během těhotenství obvykle zlepšují. Opatrnosti je však třeba v případech, kdy žena užívá kvůli léčbě psoriázy cytostatika (azatioprin, metotrexát), retinoidy (izotretinoin) či některé další léky, které mohou způsobit vznik vrozených vývojových vad a poškodit plod.

• m.schumi@email.cz m.schumi@email.cz - 06.02.10 22:47:18

RE: revmatismus...
          S tím jsem se setkal,brala jsem neotigason a doktorka me řekla,že nesmim dva roky otěhotnět,bohužel se mne zhoršily jaterní testy tak jsem ho musela vysadit,idyž na lupenu zabíral a ted ji mam opět spátky.

• tomled tomled - 07.02.10 17:41:29

ahoj,kamarádka měla ten samej problém,co jí pomohlo bylo Aloe vera a colostrum. našla si na netu stránku ,písnu jí www.aloeveragel.ic.cz a to jí natchlo a hlaní je to , že POMOHLO

• m.schumi@email.cz m.schumi@email.cz - 08.02.10 11:26:41

Aloe jsem na lupenku zkoušela taky a nepomohlo to.

• Fatamorgana Fatamorgana - 08.02.10 15:50:26

a co teda zabírá? co mast z konopí?
          mamka teď udělala nějakou silnou a smrdím jak konopný pole a kamarád mi řekl, že až mu dojde hulení, tak že si ubalí mě :-D

• vyhulenejr vyhulenejr - 29.01.10 14:26:06

Lupenka(Psoriais)
    Nejčastěji kolonie bakterií,které se živí rozkladovými produkty a odpadem vlastních tělových buňek,které se pokouší opustit tělo kůží a tím jí dráždí.nejlépe se jí dá zbavit kombinací mrkvovo ředkvičkovou šťávou(2,5:1),nebo směsí mrkev,červená řepa a okurka(3:-D1),jestli není odšťavnovač i salát z uvedeného má pozitivní vliv na uzdravení lupénky. 8-)

• vyhulenejr vyhulenejr - 29.01.10 14:27:36

RE: Lupenka(Psoriai...
      (3: 1 :1)

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se