PŘÍSPĚVKY V DISKUZI
Crysis
Snad nejlepší first-person střílečka od tvůrců revolučního Far Cry. S warezem ať si poradí každý sám. info: www.crysis.cz výhodný nákup: http://eshop.megahry.eu/Crysis_g4
aktualizovat
výpis podle času
strom příspěvků
-
co má společné?
někde se furt říká že Crysis je společná s hrou Far Cry ale nevidím v tom nic společného a co vy vidíte?-
RE: co má společné?
Až na to co tu již už zmínil kolega výše.. Se dá říct, že s prvním Farcry měla něco společného hlavně jednička. Další dva díly už jsou zcela o něčem jiném. Co se týká trilogie, tedy všech třech dílů.. Pak je sice hezké, že nám autoři chtějí předvést svůj engine a on je opravdu moc dobrý a pěkný. Jenže tak nějak se vždy zapomělo co bylo myšleno na začátku a ona celá podstata hry tak šla ta si tam někam do neznáma. Příběh.. pro mne možná nějaké fráze a retro okénka, která se pokoušejí spojit neskutečně potrhaný kus skládačky či puzzlí, které snad k sobě ani nepasujou. Nu a už nemluvím o pohyblivosti atd.. Nadruhou stranu i tak mě pár věcí donutí si to zahrát..
-
Crysis 3 se blíží
Crysis 3 si dá zahrát v multiplayerovém demu. Vlastní hra vyjde asi za měsíc. Nároky na počítač jsou značné, využijete libovolně silný počítač na maximum. Windosw Vista a vyšší jsou nutností. http://tinyurl.com/azs8fza-
-
-
RE: Crysis 3 se...
Mám měsíc staré PC, tak no problém... Jen si nehodlám zasvinit PC dalším softem. Stačí že mám STEAM, který aspoň funguje, narozdíl od Originu-
RE: Crysis 3 se...
Taky jsem si říkal, co s tím máš za problém. Takhle je mě to jasný i mě. I když třeba když jsem si pořídil Borderlands 2 na DVD (kde byla kompletní instalace), tak se mě stejně celá hra stáhla ze Steamu. Já s tím až takový problém neměl, jelikož mám hodně rychlý net, ale někdo, kdo má 1-2Mb připojení to už těšit moc nebude. Původně jsem měl předobjednanou nejvyšší sběratelskou edici u jedné nejmenované české firmy. Ta mě hru nebyla nakonec schopna hru dodat a tak mě dodala standartní DVD verzi za 50% její ceny. Sběratelská verze v té době šla koupit jen u spekulantů za několikanásobek původní ceny. I ta původní cena byla tak vysoká, že jsem váhal, zda si ji mám vůbec pořídit.
-
-
-
-
-
problem s patchem
Mám problém s instalací patche do original hry Crysis. Nejde nainstalovat ani patch 1.1 ani 1.2 Vždy si to před aktualizací vyžádá disk se hrou a když ho vložím tak po chvíli skočí chyba a vše se přeruší.Zkoušel jsem to několikrát a neuspěšně,už nevím co s tím a jak postupovat.DÍKY -
chyba při spuštění
Stáhl jsem si přes torrent crysis v češtině chci říct první díl a všechno se my nainstalovalo s winraru jsem zkopíroval a vložil crack a spustím a hra my hned spadne mám windows 7 64-bit tak v čem může být problém děkuji
Musíte se přihlásit
Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Železniční doprava