Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

ČLENOVÉ KOMUNITY:

Zobrazit více (63)

RSS 2.0 Přidat na seznam

Diskuze

Vypsat i nové diskuze

INFORMACE O DISKUZI

Crysis

Založeno: 23.04.06 13:43:37
Založil: Smeja.J
Stav: OK
Podtémata: povolena
Správce: TrZiCkY, Kolbaba71,

TrZiCkY Kolbaba71

Železniční doprava Železniční doprava

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

ikonka diskuze

Crysis

Snad nejlepší first-person střílečka od tvůrců revolučního Far Cry. S warezem ať si poradí každý sám. info: www.crysis.cz výhodný nákup: http://eshop.megahry.eu/Crysis_g4

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • ales.krutis ales.krutis - 31.03.13 18:21:38

Multiplayer v crysic 2
    Prosím kdo má crysic na ps3 tak at mi napíše svoje ID :-) :-) :3:

• ales.krutis ales.krutis - 31.03.13 18:20:43

Crysic 2
    Chci se zeptat jak to že když se připojím na multiplayer tak tam nikdo není :-( ;-((

• giocondo44 giocondo44 - 14.02.13 10:22:25

co má společné?
    někde se furt říká že Crysis je společná s hrou Far Cry ale nevidím v tom nic společného a co vy vidíte?

• Kolbaba71 Kolbaba71 - 14.02.13 11:28:04

RE: co má společné?
      FC1 a řada Crysis dělala jedna skupina lidí - Crytek. Tenkrát se nějak nedohodli s vlastníkem autorských práv na FarCry a tak hru, jenž měla být FarCry2, udělali pod názvem Cryssis.

• maschito maschito - 20.02.13 11:43:44

RE: co má společné?
      Až na to co tu již už zmínil kolega výše.. Se dá říct, že s prvním Farcry měla něco společného hlavně jednička. Další dva díly už jsou zcela o něčem jiném. Co se týká trilogie, tedy všech třech dílů.. Pak je sice hezké, že nám autoři chtějí předvést svůj engine a on je opravdu moc dobrý a pěkný. Jenže tak nějak se vždy zapomělo co bylo myšleno na začátku a ona celá podstata hry tak šla ta si tam někam do neznáma. Příběh.. pro mne možná nějaké fráze a retro okénka, která se pokoušejí spojit neskutečně potrhaný kus skládačky či puzzlí, které snad k sobě ani nepasujou. Nu a už nemluvím o pohyblivosti atd.. Nadruhou stranu i tak mě pár věcí donutí si to zahrát..

• Kolbaba71 Kolbaba71 - 01.02.13 08:31:16

Crysis 3 se blíží
    Crysis 3 si dá zahrát v multiplayerovém demu. Vlastní hra vyjde asi za měsíc. Nároky na počítač jsou značné, využijete libovolně silný počítač na maximum. Windosw Vista a vyšší jsou nutností. http://tinyurl.com/azs8fza

• Still-Alive Still-Alive - 03.02.13 10:06:53

RE: Crysis 3 se...
      s Originem ať jdou do hajzlu :-[ ;-((

• RhodeX RhodeX - 03.02.13 19:28:48

Co s tím máš za problém? :-[ Na svym kompu to už nepustíš? :-D

• Still-Alive Still-Alive - 13.02.13 23:04:55

Mám měsíc staré PC, tak no problém... Jen si nehodlám zasvinit PC dalším softem. Stačí že mám STEAM, který aspoň funguje, narozdíl od Originu

• Kolbaba71 Kolbaba71 - 14.02.13 11:39:01

Taky jsem si říkal, co s tím máš za problém. Takhle je mě to jasný i mě. I když třeba když jsem si pořídil Borderlands 2 na DVD (kde byla kompletní instalace), tak se mě stejně celá hra stáhla ze Steamu. Já s tím až takový problém neměl, jelikož mám hodně rychlý net, ale někdo, kdo má 1-2Mb připojení to už těšit moc nebude. Původně jsem měl předobjednanou nejvyšší sběratelskou edici u jedné nejmenované české firmy. Ta mě hru nebyla nakonec schopna hru dodat a tak mě dodala standartní DVD verzi za 50% její ceny. Sběratelská verze v té době šla koupit jen u spekulantů za několikanásobek původní ceny. I ta původní cena byla tak vysoká, že jsem váhal, zda si ji mám vůbec pořídit.

• pedro.formule1 pedro.formule1 - 07.09.12 23:50:36

problem s patchem
    Mám problém s instalací patche do original hry Crysis. Nejde nainstalovat ani patch 1.1 ani 1.2 Vždy si to před aktualizací vyžádá disk se hrou a když ho vložím tak po chvíli skočí chyba a vše se přeruší.Zkoušel jsem to několikrát a neuspěšně,už nevím co s tím a jak postupovat.DÍKY

• Kolbaba71 Kolbaba71 - 15.08.12 07:17:13

Crysis 3
    Tak se blíží další pokračování: http://tinyurl.com/clu49o5

• jackkrauser jackkrauser - 09.02.12 12:33:01

chyba při spuštění
    Stáhl jsem si přes torrent crysis v češtině chci říct první díl a všechno se my nainstalovalo s winraru jsem zkopíroval a vložil crack a spustím a hra my hned spadne mám windows 7 64-bit tak v čem může být problém děkuji :-)

• Kolbaba71 Kolbaba71 - 10.02.12 10:53:13

RE: chyba při...
      Mám jednoduchou radu - kup si ji.

• AArasch AArasch - 12.02.12 03:53:30

RE: chyba při....
        +1

• PalkovicRadoslav PalkovicRadoslav - 22.04.12 12:18:42

RE: chyba při...
      proboha ta hra stoji u nas na slovensku 4,99 eur to sou tak 200 stovky ceske...to se ti vazne vyplati krast?

• Kolbaba71 Kolbaba71 - 23.04.12 23:15:42

RE: chyba při....
        Některý nechtěj platit z principu a raději si s tím budou měsíc lámat hlavu, jak to rozběhat, než to za 200Kč koupit.

• StAlKeR0SnAkE StAlKeR0SnAkE - 03.06.12 21:32:03

RE: chyba při.....
          Jenze on kup neni dycky 100% moznost jak to rozjet :)

• Kolbaba71 Kolbaba71 - 05.06.12 11:38:05

Když si nepřečeš co hra požaduje, tak pak jo. ;-)

• FuckearF FuckearF - 16.06.12 15:57:34

Právě, dnes jsou originální hry tak zabezpečované proti pirátům, že to dělá spíš problémy těm, kdo si je koupí legálně... :-[

• PalkovicRadoslav PalkovicRadoslav - 17.06.12 12:50:30

ale tohle se zrovna crysis netyka...ale je pravda ze sou hry ktere trestaji spis platici hrace nez piraty (zdravim borce z ubisoftu) :-D

• Kolbaba71 Kolbaba71 - 17.06.12 19:08:24

To je bohužel pravda. Někdy bývá jednodušší rozběhat warez verzi, než originál.

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se