Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

Jak zhubnout ?

DIETY NEJSOU ŘEŠENÍ a na tomto fóru jde jen o rady a pomoc ohledně zdravého hubnutí, dobré stravy a pohybu.

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • janca33@email.cz janca33@email.cz - 24.05.13 20:17:17

jak na to
    obézní člověk s sebou vláčí i špatnou psychiku
    Na to,abychom změnili svůj život,a pomohli si /protože nám nikdo nepomůže/,musíme hledat odpovědi v sobě,abychom našli odpovědi,musíme se naučit pokládat si správné otázky. Jaké? Pojďme se to naučit na :
    http://budte-bohati-a-stastni.webnode.cz/ :-)

• Ester.21 Ester.21 - 23.05.13 01:56:28

fakt nevím,co s tím...
    asi mám být tlustá, třeba jsem se v minulém životě zachovala špatně k někomu s nadváhou, takže to mám za to..ale zas tak to nehrotím, spíš mě mrzí, že jsem někomu ublížila, není možné někoho hodnotit podle toho, kolik váží..

• Hendrychova.K Hendrychova.K - 23.05.13 09:08:36

RE: fakt nevím,co s...
      No, já na minulé životy nevěřím, ale zase věřím na to, že když se chce, všechno jde ;-)

• Dexterv Dexterv - 23.05.13 16:24:41

... vážně ?
      Neřeknu kdyby si mluvila o něčem co nejde změnit,ale zrovna postava lze změnit vcelku snadno oproti jiným věcem. Jen člověk musí Chtít.

• nishpok nishpok - 23.05.13 20:32:43

Chtít, chtít.. Nemusí chtít. Musí být důvod, proč chce zhubnout. Pokud najde důvod, proč chce zhubnout, vyvolá i chtíč s tím něco dělat.

• gitty11@email.cz gitty11@email.cz - 21.05.13 14:48:14

Cambridge diet
    Ahojky, mě osobně pomohla Cambridge diet. Zhubla jsem 14 kg za 2,5 měsíce. Hlad jsem měla jen první tři dny. Jsem necelý rok po dietě a váhu si držím. Je pravda, že jsem předtím necvičila, a teď si 2 - 3 x týdně zacvičím hodku doma při rychlé hudbě... Celou dobu mi radila ta jejich poradkyně, sama bych asi tu výdrž neměla... :-))

• nishpok nishpok - 23.05.13 20:34:26

RE: Cambridge diet
      A mohla bys mi popsat, jak to probíhalo? Třeba i v krátkosti na email? Publikuji články na webu a snažím se lidem pomáhat zatočit s kily. Rád se dočtu i o jiném způsobu.

• VankatJaroslav VankatJaroslav - 20.05.13 10:44:52

Hubněte
    Hledat, hledat, hledat, tohle vypadá zajímavě http://enadvaha.cz/ - jenom taková milá rada od hubeňoura :D

• nishpok nishpok - 19.05.13 10:33:02

Toly
    Tajemství HUBNUTÍ je ve správné motivaci:
    Web o tom, jak jsem zhubnul za 3 měsíce 20 kilo.
    http://jak-jsem-zhubnul.webnode.cz/

• Ester.21 Ester.21 - 23.05.13 01:50:42

RE: Toly
      souhlasím, kdysi jsem to zažila, zhubla jsem tolik co jsem chtěla, bylo to bezva

• nishpok nishpok - 23.05.13 20:31:08

RE: Toly
        Nejlepší na tom je, že to nemusí být "kdysi", ale pořád. Jen vědět, jak na to.

• Morise@email.cz Morise@email.cz - 16.05.13 17:51:49

Dukan
    Já bych doporučila Dukonovu dietu... Já ji dostala ve dvou knihách, jedna se jmenuje Dukanova dieta - jak ryche a přitom trvale zhubnout a druhá je Dukanova dieta ve 350 receptech. Já si nemůžu stěžovat! Je to vážně super a navíc se člověk nají, nají se zravě a docela dobře :)

• jakub-sob jakub-sob - 16.05.13 11:29:42

A co začít běhat? :-)
    A to třeba hned ve skvělém oblečení od Funstyle? :
    http://www.funstyle.cz/

• Hendrychova.K Hendrychova.K - 16.05.13 16:01:47

RE: A co začít...
      Toto oblečení bych nazvala spíše módním než sportovním

• sciozsv@email.cz sciozsv@email.cz - 14.05.13 15:26:18

Diety? Dietolog!
    Vyzkoušela jsem X diet a většina z nich mi akorát přidělala zdravotní problémy. Ono se to lehko řekne - jez pravidelně, víc sportuj, ale dokud si nebudete 100 % jisti, proč máte nadváhu, nebudete vědět, jak nejefektivněji se přebytečných kil zbavit. Já jsem vyzkoušela dietologa na http://www.mojedieta.eu/

Konzultace je ZDARMA, mají 60 poboček po celé republice a díky jeho radám jsem zhubla -12,7 Kg (-11kg tuku, -1,7kg svalů) za 8 měsíců a 5 dní! ;-)

• Dexterv Dexterv - 14.05.13 15:54:11

RE: Diety?...
      Natur house jo ? Podvod jak čert :D To je to jak nabízejí svoje produkty atd .. brrrrrrrr :D

• Feebi Feebi - 13.05.13 23:43:09

mou motivací je psaní na blog
    Ahojky, je mi teprve 22, ale už jsem se bohužel setkala s řadou diet. Nikdy mi nic nepomohlo. Teď se snažím zhubnout tím, že se snažím jít zdravě a každý den cvičím. Docela velkou motivací je mi můj blog. Chci být v kontaktu s lidmi, kteří prožívají něco podobného a kteří mi rozumí. Založila jsem ho teprve nedávno, ale chtěla bych si s vámi psát a sdílet svoje radosti a starosti s hubnutím. Budu moc ráda, když kouknete a napíšete mi :) http://dietyjsoufuj.blogspot.cz/

• Hendrychova.K Hendrychova.K - 14.05.13 08:37:29

RE: mou motivací je...
      Krásný název blogu, určitě se kouknu ;-)

• Feebi Feebi - 15.05.13 23:32:14

RE: mou...
        :D děkuji

• Miki.NNN Miki.NNN - 10.05.13 23:44:14

HUBNUTI BEZ CVICENI A DIETY!!!!! VYZKOUSENE
    nejlepsi co jsem kdy vyzkousela je zelena kava!! sice to stoji penize, protoze se dovazi z USA ale vsichni mi znami na to bez diet a cviceni shodili nekolik kil, ja je beru 2 mesic a kazdy tyden hudbu o kilo a pul, takze 10 kilo uz mam dole.. jupiii.. pokud chcete opravdu zhubnout, zkuste to! je to neskodne zdravi a dava mi to energii na cely den

http://hubnuti-bez-diety-a-cviceni.webnode.cz/produkty-1/ :-))

• 92sasa 92sasa - 11.05.13 07:36:02

RE: HUBNUTI BEZ...
      :-D :-D

• Miki.NNN Miki.NNN - 12.05.13 04:31:53

clovek se jen snazi pomoc ze studie a z osobni zkusenosti, nevidim na tom nic smesneho.. Jsi prectete co se deje ve svete.. Green bean coffee extract, :-)

• 92sasa 92sasa - 12.05.13 08:28:35

Zas jen reklama na blbost.. Takže když bude člověk sedět na zadku a cpát se hambáčema, tak díky tomuhle zázraku bude stejně hubnout jo? Aha :-D

• Miki.NNN Miki.NNN - 13.05.13 03:54:15

no, to je ta neznalost.. medicina je pokrokova stejne jako pocitace.. pokud umis anglicky tak si vygoogly green bean coffee.. nebo se podivej na youtube.. USA byla vzdy o 2 roky vpredu ..

• 92sasa 92sasa - 13.05.13 06:50:31

jo, to je na nich fakt vidět, jak je níže :-D Ne, díky, já radši hubnu zadarmo :-))

• Miki.NNN Miki.NNN - 18.05.13 05:44:45

Mela bys US nekdy navstivit, mimochodem lidi uz nejsou tak zavaliti jako pred 20lety ;-)

• 92sasa 92sasa - 18.05.13 09:00:57

jednou stačilo..

• Hendrychova.K Hendrychova.K - 12.05.13 10:02:18

A že na to ti Američané vypadají :-D

• Miki.NNN Miki.NNN - 13.05.13 03:56:02

Je to studie objevena v lednu lonskeho roku v Bostonu (MA)

• 92sasa 92sasa - 13.05.13 06:51:41

tzn rok a půl, za tu dobu už museli zhubnout ažaž dle tvého příspěvku.

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se