Přihlášení:

Registrace | Přihlášení | Seznam

PŘÍSPĚVKY V DISKUZI

wiki.mapy.cz

Diskuze k nové službě dostupné na http://wiky.mapy.cz.

aktualizovat   výpis podle času   strom příspěvků

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec
  • zdenek1945 zdenek1945 - 13.01.12 22:54:14

Konečně opět plně funční
    Po mnoha urgencích jsem se domohl opravení programu a už je opět možné bez problémů nahrábat fotky a nevznikají již černé obdélníky místo nich a napoprvé se správně nahrají.
    Děkuji pane řediteli Pavle Zimo <pavel.zima@firma.seznam.cz>, programový manažere Adame Chvajo <adam.chvaja@firma.seznam.cz> i pane Vitingere.
    Zdraví Zdeněk. Doufám, že si funkčnost budete hlídat po celý rok 2012. Děkuji

• zdenek1945 zdenek1945 - 13.01.12 23:06:35

RE: Konečně opět...
      Pan Aleš Vitinger má schránku <Ales.Vitinger@firma.seznam.cz>. To pokud byste potřebovali na Wiki.mapy.cz pomoc i Vy, jako případní editoři :-)

• zdenek1945 zdenek1945 - 04.02.11 16:07:53

NEČINNOST, NEZÁJEM, ČI LENOST ADMINŮ?
    Jak jinak nazvat snad 1/4 roku trvající stav Wikimrtvoly...:

'''AUTOR PŘESTÁVÁ EDITOVAT WIKIMAPY, DOKUD SE NEURÁČÍ ODPOVĚDNÝ ADMIN ZJEDNAT NÁPRAVU EDITACÍ TAK, ABY SE ČTENÁŘI NEOBJEVOVALY ČERNÉ OBDÉLNÍKY MÍSTO FOTEK !!!'''

Viz. i Galerie nových obrázků zaslaných editory na WIKIMAPY: http://wiki.mapy.cz/index.php/Speci%C3%A1ln%C3%AD:Newimages
     ;-((

• desc desc - 12.03.11 06:43:21

RE: NEČINNOST,...
      asi je zahlcen
      kdy mi seznam dal možnost možná bych píchl

• zdenek1945 zdenek1945 - 16.03.11 22:00:22

RE: NEČINNOST,....
        Tak zkuste napsat na Mapy.cz. Tam patří i Foto a Wikimapy. Mě se ani po mnoha slušných urgencích, ani po hanopisech přímo v diskuzi na Hlavní stránka nikdo neozval a marazmus pokračuje. Kašlu na editace, abych v takových podmínkách vydělával na platy těch lajdáků...

• KarelTvrdik KarelTvrdik - 13.07.12 15:35:22

RE: NEČINNOST,....
          A proč nevkládáte články a fotky k nim přímo na Wikipedii ? Polohu, souřadnice tam můžete vložit také. Já když hledám nějakou pamětihodnost, přírodní památku, atd. hledám tam. Navíc jde o špičkový neziskový a nekomerční projekt......

• zdenek1945 zdenek1945 - 29.01.11 22:21:22

Zanedbaný web WIKIMAPY
    Níže jsou uvedeny chyby, téměř nefunčnost při editacích a ubohost údržby WIKIMAP:

Klikněte na link níže a podívejte se, jak dopadne Vaše snaha editovat tento, administrátory zanedbaný web většinou jen černé obdélníky místo fotek:

http://wiki.mapy.cz/index.php/Speci%C3%A1ln%C3%AD:Newimages

Své připomínky pište na:

<Brandejskat@email.cz>

nebo

http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&forum_ID=36090&auth=

18.1. 2011 zase Článek týdne: Šablona:HP Článek 20113, místo odkazu na nějakou lokalitu... a v budoucnu uvidíte jistě velmi často

26.1.2011 jsou stále stejné problémy s editací obrázků, ač je autor několikaletým a zkušených editorem. Stále po načtení jen černé obdélníky a pak už musíte jen trpělivě "znovu načíst soubor" (obrázek + napsat text) a možná se vám podaří třeba po čtvrté, či páté fotku zobrazit ve svém článku. FAKT DOBRÝ!!!

Také v "...další články" nalezneme toto: [editovat]2008/01 1.REDIRECT Šablona:HP Článek 201001

--------------------------------------------------------------------------------

[editovat]2008/02 1.REDIRECT Šablona:HP Článek 20112

--------------------------------------------------------------------------------

[editovat]2008/03 1.REDIRECT Šablona:HP Článek 20113

[editovat]2008/04 1.REDIRECT Šablona:HP Článek 20114

• zdenek1945 zdenek1945 - 14.02.11 11:38:27

RE: Zanedbaný web...
      Dne 14.2.2011 je na Hlavní stránka, Článek týdne opět místo přesměrování na nějakou lokalitu hláška:
      Článek týdne
      Šablona:HP Článek 20117
      Asi bude dobré dát to na podnose sdělovacím prostředkům, jak se rádoby propaguje ČR a turizmus u nás na webu Wiki.mapy.cz. ASI JSOU WIKIMAPY V KÓMATU...

• davidtauer davidtauer - 14.04.10 18:41:18

souřadnice
    zdravím, nevíte někdo náhodou nějakej vzorec (pokud vůbec je ) na přepočet souřadic z katastrální mapy do GPS souřadnic?

• zdenek1945 zdenek1945 - 12.01.11 23:23:36

RE: souřadnice
      Zkuste nakopírovat z nějakého, již hotového článku v "Editace" již zapsané GPS známým Ctrl+C a Ctrl+V, pod ně pak nakopírujte známým Ctrl+C a Ctrl+V souřadnice z Mapy.cz a přepište nové souřadnice nad ním. Včetně ...***+**+ atd. Jde o svérázný způsob programovacího jazyka Wiki :-)). Nápovědě jen těžko někdo porozumí a administrátoři zarytě mlčí i když web v současné době kolabuje a jen stěží lze editovat nové fotky... Zdraví Zdeněk

• HaPeSoft HaPeSoft - 16.09.09 14:51:50

GPS souřadnice
    zkusmo jsem přidal článek "Otočný most", což chvíli trvalo ale podařilose, co se nepodařilo podle šablony zadat polohu GPS (parametry zoom, typ mapy a popis) musí být vyplněny jinak se zápis "rozsype" ale to se nechá vyzkoumat.
    Co ce nepodařilo vyzkoumat je to, proč. systém při kliknutí na odkaz souřadnic stále ukazuje někam jinam, tedy do Česka, přitom souřadnice odpovádají pozici v Holandsku u města Meppel (odečteny GPS z mapy.cz).

• zdenek1945 zdenek1945 - 04.09.08 22:27:34

Ubitý čas pro WIKIMAPY
    Vážení, celý loňský rok jsem editoval pro WIKIMAPY. Jezdil, fotil, psal, sháněl data o lokalitách a tím jsem ztrácel čas pro mého nejvěrnějšího kamaráda, pejska Hasana. Vděk od Seznamu stejně žádný nebyl. Jen hrabeme pro firmu! Můj pejsek včera zemřel a já celý loňský rok jezdil, fotil a ztrácel čas pro tuhle zasranou "demokracii". PROČ? Abych přišel o krásné chvíle se svým nejmilejším zvířetem. Jsem to ale ubožák... To vidím, až dnes, když je pozdě.
    http://www.hafici.cz/profily-mazlicku/detail-profilu/1390/

• MajsterJoe MajsterJoe - 17.09.08 20:10:12

RE: Ubitý čas pro...
      to je mi hodne lito. Fakt ale.

• zdenek1945 zdenek1945 - 23.10.09 21:30:57

RE: Ubitý čas...
        Dobrý den. Už mám přes rok nového kamaráda, velice hodného a milého pejska, ale vždy se slzami v očích vzpomínám při nechvalných výročích úmrtí a "dluhu", který jsem vytvořil u minulého Hasánka dřepěním u PC a editací.

http://www.hafici.cz/profily/detail/29356/

• en.stanka en.stanka - 03.09.10 12:50:20

RE: Ubitý čas....
          Dívala jsem se na hafíky, jsme skorosousedi. A máte pravdu, lepší je čas věnovat jim.
          Mimochodem, kdyby si někdo chtěl jen tak popovídat, budu ráda, když mi napíše na profil.

• Comodor_Falkon Comodor_Falkon - 03.09.08 15:36:30

Jdu tam poprvé...
    ...a hned si všimnu jedné nedomyšlenosti...

Je to celé postavené na jednotlivých objektech, které nejsou nikterak propojené...
    Co tím myslím?
    Byl jsem se podívat co ví wikimapy o Plasích - a našel zmínku o klášteru...
    Jenže - GPS je zacílená pouze na hlavní areál kláštera, konkrétně do středu "rajské zahrady", kdežto článek se zmiňuje i o dalších budovách přináležejících ke klášteru, které ale stojí o kus dál...
    Když jsem je tedy zaměřil a přidal do článku, ukázalo se že po jejich nakliknutí se na mapě prostě neobjeví...

Přimlouval bych se proto spíše za to, aby body, které patří do nějakého města byly ve wiki uváděny jako odstavce v článku pojmenovaném podle tohoto města a z mapy vedly na tyto odstavce odkazy, tak jak je to nyní s celými články...
    Přijde mi totiž zbytečné mít články "Plasy-klášter", "Plasy-klášter-Metternichova hrobka", "Plasy-Klášter-Sýpka", "Plasy-Klášter-Konvent" - nebo kdybych chtěl třeba dokonce zakreslovat každý nějak zajímavý bod tady v Plasích...
    To by bylo možná i několik desítek článků-pahýlů...

• zdenek1945 zdenek1945 - 13.09.10 18:40:08

RE: Jdu tam poprvé....
      Přesně za to jsem byl plísněn, když jsem uváděl více GPS a trasu třeba u mých článků Černé jezero, Prášilské jezero... Vždyť jde o to uvést čtenáře na nějakou trasu, výlet, poznání města, oblasti rybníků atd. Že jsou články moc robustní a abych je zomělnil a tím zpřístupnil čtenáři.
      Děkuji za Vaši podporu. Zdeněk

• zdenek1945 zdenek1945 - 02.09.08 16:10:18

Dotaz
    Prosím o reakci na můj email sysop administrátorovi? Tomáši Forche.
    Děkuje Kubeš

• zdenek1945 zdenek1945 - 22.06.08 19:25:14

Křivý zámek
    Autor článku by měl v editoru "narovnat" poněkud padající zámek Lnáře, který má být na hlavní straně WIKIMAPY. :-D

• zdenek1945 zdenek1945 - 22.06.08 19:21:47

Opakování, či přeskočení článku týdne
    Opakování, či přeskočení článku týdne. Přeskočili jste článek o Vyšším Brodu (město pod Lipnem) a chcete dát OPĚT za článek týdne "N-S82 Březinka", která zde již byla. Proč?
    V Právu jsou články na Vaše vynikající mapy a orientaci, ale nějak opomíjíte WIKIMAPY. Neberete si příliš velká sousta paní a páni administrátoři SEZNAMU?
    Ano, rozsah je veliký. Kvalita je pokulhává.

Skok na začátek Skok na novější Skok na starší Skok na konec

Musíte se přihlásit

Pokud chcete do diskuze psát, musíte se přihlásit.

Registrace uživatele - Přihlásit se